מה דעתכם??

ytzuk

New member
ואחרון

אני מאוד אשמח לשמוע ביקורת אני לומדת המון מהפורום הזה. ממעטת להגיב מכיון ואני עדיין בתהליכי למידה והטמעה... :) תודה מראש

azaria

New member
יוסי - מתוחכם מדי.

אולי צריך הגדיל את המיקוד על הלוגו של חברת ההכרויות, ואולי גם להוסיף קופי של "ומה איתך?" או משהו בסגנון. ואגב, רואים מצה. אבל לא רואים שהיא קלה. לא במשקל, לא בקלוריות, לא בכלום... רק מהכותרת.

azaria

New member
אליהו הנביא - סתם שולחן.

שולחן ארוך ומוכן לארוחה. הגביע הוא הדבר היחיד שמרמז על טכס דתי, אבל אין שום סממן של פסח או ליל הסדר. ובכלל, ארבע הכיסאות הריקים אמורים מן הסתם להיות שמורים לאליהו ולחטופים - אבל מהמתמונה זה לא ברור שהם שמורים או הושארו פנויים במכוון. אולי כדאי לשים שלטי "שמוּר". או להראות שולחן עם משפחה יושבת אבל ארבע מקומות בולטים בהיותם ריקים. או להיפך, להראות דמויות עם הילות כמו של רוח רפאים, או חצי שקופות - במקומות האלה. (כמובן עם הלבשה של פניהם של החתופים ומישהו שמזכיר את אליהו הנביא כפי שנתפש בדמיון הקולקטיבי של עמנו.

azaria

New member
וסליחה שאני כזה ביקורטי.

אבל אני מקווה שתיקח את זה כביקורת בונה, כי זו היתה הכוונה. בטח לא ביקורת סתם בשביל לקטול. כי ניכר שיש כאן מחשבה ועבודה, וגם מסוגלות טכנית. בהצלחה!

ערN

New member
מזל שאתה לא בירוקרטי

דמויות של רוח רפאים עם הלבשה של פני החטופים? אתה נורמלי?

azaria

New member
נכון.

אבל הכוונה לא שיעשו אותם כדמות בסדין לבן עם חורים לעיניים, כמו CASPAR, רק רציתי להסביר מה מבחינה וויזואלית. אני לא יודע איך בדיוק עושים את זה, אולי עם תאורה אחורית חזקה מאחורי הדמויות או משהו כזה. בכל מקרה, יש את הרעיון של דמויות חצי שקופות - כדי להמחיש שהם לא כאן אך בכל זאת איתנו, בליבנו ובמחשבותינו. חלילה לא לחבר אותם עם "מצב הצבירה" של רוח רפאים!!! ותודה על התיקון.

שלוליה

New member
לחצתי 'שלח' מוקדם מדי-

בפרסומת למטרנה או אוכל תינוקות כלשהו הראו כאילו הבחורה ממטרנה תמיד נמצאת ליד האמא כדי לדחוף את התינוק צעד קדימה או משהו כזה. הבחורה היתה חצי שקופה וזה תמיד גרם לי לחשוב כאילו זאת האמא הביולוגית שלו שמתה והיא תמיד נמצאת שם כדי לשמור עליו, מזעזע.

ytzuk

New member
אני חושבת שהריק זה טוב

כי הם לא פה. הם חטופים - משמע סימן שאלה 1 גדול לגבי הגורל שלהם ובתמונה לפי דעתי צריך להראות משפחה מסביב לשולחן וכסא 1 ריק (או 3) ובנוגע לפתק "שמור" - אפשר לשים על השולחן פתקים של שמות (וליד הכסאות הריקים את שמות החטופים) :)

גת וייס

New member
התובנה יפה

הרעיון של להשאיר כיסא ריק לחטופים בסדר פסח הוא רעיון חזק, לדעתי. אולי כדאי לך לקבל את הזמנתו של ערן ולהציע את הרעיון לקרנית. הכותרות, לעומת זאת, לא מספיק חדות. מציעה לך להמשיך לעבוד עליהן.

ytzuk

New member
תודה רבה (אני ../images/Emo90.gif)

מבחינת ויז'ואל - זה ויז'ואל לקוח מתוך אתר... מבחינת הביקרות - תמיד טוב לשמוע! המון תודה:)

הראשון מעולה...

המצה קלה מעולה לדעתי.. לוקח כמה שניות לקלוט, שנון מאוד, את הויז'ואל אפשר לשפר, אולי להלביש את המצה בהינומה מה שיגרום לצופה לקלוט מהר יותר את הרעיון. אותנו לא שוברים בקלות - נחמד לדעתי אבל הרושם לא חזק מדי לטעמי, לא מזיז את הרגש בקשר לאליהו הנביא, ההקבלה בין אליהו לחטופים לא מובנת לי כל כך.. אין הגיון מאחורי השאלה של הילד, למה שילד ישאל את אמא שלו כזה דבר? (כל הקטע באליהו זה שהוא מגיע בלילה ומשאירים לו את הדלת פתוחה + הגביע שלו, וזה מה שהילדים יודעים) הזכיר לי כיתוב על עגלת תרומה של בני עקיבה שאומרת "אמא, יהיה עוף לשבת?"

למעלה