מה דעתכם ?

barassaf

New member
מה דעתכם ?

סוף סוף אני מניח את טיסן שלב שני שלי ועולה לפאנטה. אני מתכוון לרכוש את הטיסן הזה ..יד שניה. מחיר 550 ש"ח. איך הטיסן ? האם המחיר שווה ? בבקשה חבר'ה.... אני צריך פה נסיון...תודה רבה.

Kiril rc

New member
רני750 ../images/Emo124.gif צריכים את דעתך...

לרני750 יש טיסן כזה, אם אני לא טועה יש עליו מנוע 4 פעימות והוא מסוגל גם ל3D וגם לF3A.

גיא ח

New member
טיסן מצויין

יצא לי להטיס כבר כמה כאלה מנועי 70-82 4 פעימות יושבים מצויין, כנראה 55AX יתאים גם חדש עלה בסביבות ה 800 לפי מה שאני זוכר אם המחיר טוב זה לשיקולך...

Get This

New member
טיסן טוב אבל...

אני לא בטוח שהוא מתאים כטיסן שני,במיוחד אם עוד לא התרגלת לטיסני 3d,זהו אחד הטיסן החריפים,מפתיע בהזדקרויות וגם לא דואה רחוק...כמובן שכל מה שרשמתי זה חוות דעת אישית,אבל אני עדיין מציע לך לשקול את העניין,אם אתה מוכן לטיסן כזה ,אז בכיף,אני ממליץ לך להטיס אחד כזה לפני הקניה ככה שבאמת תבין למה אני מתכוון... יש לי את אותו הטיסן קרוב לשנתיים(אם לא יותר)...מנועים מתאימים ארבע פעימות 82 או שתי פעימות 61.

Get This

New member
אופססס....לא שמתי לב..>

חשבתי שכתבת שאתה עובר לטיסן שלב שני
,בכל מקרה מה שכתבתי עדיין בתוקף.

barassaf

New member
תודה עזרתם המון...אבל עוד משהו קטן

האם המחיר שווה? 500 ש"ח לטיסן יד שניה ? ללא ריסוקים...

bar214

New member
כן המחיר שווה בהחלט

תקפוץ על זה זה מציאה אם היא נראת כמו בתמונה (זה כמעט חצי מחיר)

bar214

New member
אבל

אם אתה מתחיל ה3D עדיף שתקח טיסן קרש הם יותר סלחנים ויותר קל לבצע איתם את התרגילים לך על הקטאנה טק הדגם החדש של המוכרת הצהובה(יש בראשון אחלה טיסן) או על היאק לי יש את הקטאנה

לוטן זק

New member
המחיר נשמע טוב, אבל...

המחיר נשמע טוב, אבל אתה חייב לבדוק טוב טוב את הטיסן! טבדוק שאין מכות, סדקים, תיקונים. מצב הגהים! אם הטיסן נראה טוב עם הציפוי, לא תמיד זה אומר שמצבו טוב ואני אומר את מניסיון! בהצלחה וספר לנו אם קניתה או לא לוטן

avistar6

New member
לפני שמתקדמים לטיסנים בסדר גודל

כזה מומלץ מאוד להתחיל עם קרש למנוע 46 אין לך מה למהר

למעלה