מה דעתכם?

מה דעתכם?

חברתי הכירה מישהו,ניפגשו פעם וחצי..כאשר הם נוהגים לשוחח בפון אחת ליומיים.. לבחור יש אוטוטו יומולדת.והוא היה מספיק נועז כדי להגיד לה אתמול-"את יודעת שיש לי יומולדת עוד כמה ימים..מה את קונה לי"? היא קצת התעצבנה וקצת הובכה עצם השאלה.. מה דעתכם? מי ניתקל בסיטואציה דומה? האם זו נחשבת חוצפה מצידו?

אני חושבת שהשאלה הזאת

היא חוצפה בכל מקרה, וגם לא משנה מי שאל אותה..אני לא אוהבת אנשים כאלה! ככה הם מבטיחים לעצמם מתנה.. גם אם הצד השני בכלל לא התכוון לקנות, וזה מגעיל לדעתי. כמובן שזה יכול להאמר גם בתום לב, ע"י אנשים מוחצנים מדי.. וגם אז זה לא לענין לדעתי. מה זה אומר נפגשו פעם וחצי? בחצי הפעם רק אחד הגיע לפגישה?

לא אוהבת את זה ....

אבל! יכול להיות שהוא ניסה לשבור את הקרח ולרמוז לה שהיא מוזמנת או משהו כזה ? אני הייתי מחזירה לו ושואלת : אז מה? אתה מזמין אותי ליומהולדת שלך?

זהו שלא..

ממה שאני הבנתי,הכונה בפעם וחצי זה אומר שפעם ראשונה הם ניפגשו אצל קרובים שלו שהם מכרים שלה וככה התראו..ופעם נוספת זה לאיזה חצי שעה שהיא שוב הייתה שם,מה גם שבפון הם שוחחו אולי פעמיים תוך 10 ימים. ולא שהוא רצה להזמינה למסיבה..כי הוא לא עושה כלום..פשוט הוא זרק זאת כדרך אגב שתיקנה לו משהו.. חוצפה!

Miss Thang

New member
אולי זה נזרק

בתור הערה הומוריסטית לא מוצלחת. לא צריך להגזים :) אגב, אם הם יוצאים יחד מס' ימים, היא יכולה ביציאה הבאה להזמין אותו לקפה ועוגה על חשבונה/סרט/דיסק וכו'. לא צריך להיות כבד, כולה זרק הערה לא במקום.

אין ספק..

אבל זהו שלא היה רציני! לכן העליתי את הסוגיה לדיון..זה נאמר ברצינות רבה. אבל כניראה שיש אנשים שחוצפה היא מנת חלקם..

זה לא נורא

אבל לא מנומס. רצוי לדעת לשמור על נמוסים. אם שאל אותה, והיא חברתו, שתענה איכשהו בהתבדחות.

בריט23

New member
איזו "יציאה" גסת רוח!

"יש לי יומולדת, מה תקני לי????" (פשוט דורש כאפות).

בריט23

New member
מבחינתי אפשר לוותר על הסירה ולהשליך

ישר למעמקי הים חחחח

A d i 23

New member
ואני לא מאמינה שהיא מתעסקת בזה..

לא מצליחה להבין על מה כל הרעש והמהומה.. אז הוא שאל אותה מה היא קונה לו מתנה ליומולדת.. לא הייתי מתעצבנת ולא הייתי מכנה אותו חוצפן וכו'.. אגב, כבר קרה לי בעבר, זה אפילו העלה בי חיוך. הלוואי ואלו הדברים שהיו מכעיסים אותי בחיים.

A d i 23

New member
אני לא אמרתי שהיא חייבת לו משהו ../images/Emo13.gif

רק ציינתי שאין סיבה לכעוס ולעשות "רעש" סביב זה.

ומה ענתה לו?

אני חושבת שזאת הייתה חוצפה אבל אולי זה נאמר ברצינות אבל עם חיוך
, לדעתי שתקנה משהו סמלי ותצא מזה בסדר וזהו- לא לעשות מעכבר פיל.

שיעלב- זאת הבחירה שלו אם להיעלב

או לא ואם הוא בחר להיעלב- בעייתו. היא לא מכירה אותו בכלל- מה הוא רוצה ממנה??

BlackUnicorn

New member
זו שאלה של טון דיבור ורצינות/הומור

יש לי למשל מישהי שלומדת איתי שבתקופה שלפני היום הולדת שלה היא חירפנה את כל מה שמסביבה "יש לי יום הולדת עוד 13 ימים! מה אתם קונים לי?! מה?! " כל יום טרחה לעדכן ולהזכיר לכולם... ק-ר-צ-י-ה!!! (מיותר לציין שלא טרחתי להביא כלום, נכון? [לא שהיא חברה שלי חוץ משלום שלום אבל עדיין..] )

למעלה