מה דעתכם?

dsol

New member
זה דיי קשה אז נפרט ..._../images/Emo189.gif

בעיקרון את הסידרה יותר אהבתי כי יש יותר פיתוח דמויות מה שהביא לפחות דיבורים על דקסטר ופחות דקסטר מספר על עצמו כי בספר זה הרבה דקסטר דקסטר דקסטר הכל בסיפור אישי שהוא מספר וזה טוב אבל טיפה מוגזם ומה שכן, אהבתי את הסוף של הספר יותר מאשר את הסוף של הסידרה יש שם כמה שינויים דיי גדולים שמעניין לראות איך ימשיכו את הסידרה אחרי שעשו את השינויים האלו

Witchcrafts

New member
מה זה פה,

זה נקרא פירוט, זה? אין בושה?! תזכיר לי להעניק לך שיעורים בחפירות. יום יבוא ותהיה חפרן דגול! חכה תראה. |מצביעה אל עבר האופק| המ, אני מעדיפה את התענוג שבקריאה, ככה שאנ'לא מתכוונת לצפות בסדרה.
אה, עוד משהו, דאויד, יא אנורקס, לא יצא לי לאחל בפומבי אז... |תופים|
מזל טוב לרגל הפיכתך לדיקטטור בתפוז! |ח"ח| יישר כוח, עלה והצלח, מי ייתן והפורום יפרח וישקוק חיים יותר מזרימת הדם של יוגי. או משהו כזה. Oם

dsol

New member
חעחח יסמין יסתומה ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

טוב שנזכרת להיכנס באמת.... אני עדיין זוכר לך את האיחור הזה...וזה לא יעבור בשתיקה !

Witchcrafts

New member
שום איחור!!1םוכ6ב0'4

הצתה מאוחרת זה לא איחור! ומה, פעם שעברה הייתי יותר מדי עסוקה בסקירה, עד שלא הספקתי בכלל להגיב. הו, שחררו אותנו אתמול לחמשו"ש.
בכל אופן, תועבה ארורה, יש לך את הספרים?

LoRd KeNtArO

New member
לדעתי ..... הספר ...

אני באופן כללי מתחבר יותר לספרים ..... אם אני קורא אותם לפני ולסרטים\סדרות אם אני רואה את הסידרה קודם אני לא מסוגל לקרוא את בספר ............. חוץ מזה ראיתי את הפרק הראשון .... וזה לא ממש הרשים אותי ....לעומת הספר שהיה אדיר !!!

למעלה