מה דעתכם ??

אסף6

New member
מה דעתכם ??

בסופו של דבר אימא שלי לא מרשה לי ללכת למסיבה מחר .. אמרתי לה : "את תמיד חייבת להרוס לי .." אז היא אמרה לי :"אתה הרסת לי את החיים , אז מה שאני עושה זה כלום .." זו הייתה השיחה הראשונה שלי עם אימא שלי אחרי שלא התראינו 3 ימים .. בנוסף לפני שבוע סבתא שלי נתנה לי 100 ש''ח על התעודה הטובה שלי .. אימא שלי לקחה לי את הכסף בטענה שאם סבתא הייתה יודעת עליי היא לא הייתה נותנת לי כלום .. מה דעתכם על שני המקרים ??

toxicatedheart

New member
|#|

www.israblog.co.il נראה לי ששם יהיה לך יותר מקום לכתוב * כל הזכויות שמורות לחיבוקי

the l girl

New member
נראה לי....

שאתה לבד לא תצליח לשכנע את אמא שאתה נורמאלי לחלוטין, צריך את הדחיפה הזו, שיהיה לך גב... יש כמה אירגונים שמוכנים לתת את הדחיפה הזו ואם זה קצת גדול עליך אבתה יכול לפנות לאיזה קרוב משפחה או חבר של ההורים שנראה לך שיגיב בצורה יותר הגיונית ויעזור לך ויתמוך בך. בהצלחה!

הרסת לה את החיים?

wtf ? בגלל שאתה הומו? כאמובן שאין לה שום זכות לקחת לך משהו שמישהו אחר נתן לך.. מה שהיא עושה לך זו בהחלט התעעלות נפשית.. אני לא יודעת מה היתח מציעה לך לעשות.אתה יכול לדבר איתה (אם זה לא יביא לה את הקריזה) ולהגיד לה שאתה הבן שלה ואתה אוהב אותה ושהיא שוברת לך את ה
וכל החרטה,או "להעניש" אותה (לא לדבר איתה,לעזוב את הבית לכמה ימים וכ'ו),לבקש ממישהו במשפחה ש"בעדך" (אם יש) שידבר איתה.........קיצר ,מה שנראה לך שהכי יעבוד איתה.. המשך חיים נעימים

היא מגזימה

אם זה ימשיך ככה עד כדי מצב שאתה לא יכול לסבול את זה אז צריך לעשות משו רציני עם העניין כמו שחלק אמרו פה... לדעתי אם אמא שלך אמרה לך שאתה הורס לה את החיים זה לא צריך לגרום לך לשנוא אותה כי כנראה שאמא שלך מאוד מאוד אוהבת אותך, והעובדה שלא תתחתן עם אישה הורסת אותה. יענו אתה כזה הכל בשבילה, חיים שלה. עם אהבת אם כזאת, מי צריך אמא אוהבת הייתי אומר.........אבל אני מניח שהיא תבין אותך באיזה שהוא שלב, השאלה מתי ואיך. ובנוגע לזה שלא ראית אותה במשך שלושה ימים, אז איפה היית ? הנושא של ההיעדרות באמת עובד לפעמים, הפעם כנראה שלא...

אסף6

New member
היא נסעה לחופש ואפילו משם היא ..

היא נסעה עם אבא שלי לחופשה ואפילו משם הם התקשרו לוודא שאני לא כל הזמן באינטרנט .. והיום שהיא חזרה הקבלת פנים הייתה עם זה שאני הורס לה את החיים .. החיים האלה שהם בעצם שלי

אוקי........

אני מבין שהחיים שלה לא הרוסים לגמרי כל עוד היא יוצאת לחופשות באמצע החורף....... את מי היא שאלה בנוגע לאינטרנט? ולמה זה מטריד אותה?

James Hammerton

New member
לא היית צריך לתת לה את הכסף

אתה כבר לא ילד... מה יקרה אם תלך למסיבה בכל זאת?

אסף6

New member
היא שאלה אותי בקשר לאינטרנט בגלל ..

שאולי יש סוטים באינטרנט שמשכנעים אותי להיות כזה וגם בגלל שאמרתי להם שקראתי המון מאמרים בנושא על זה שנולדים ככה וזה אפילו מצוי בחיות שלהן אין זכות בחירה כמונו ..

Saint Marco

New member
תקשיב מתוק,

קח בערבון מוגבל את הדברים שלה, לא כל ההורים שמחים מהנטיות של הילדים שלהם ושהם יחיו עם בן זוג מאותו המין שלהם. אימא שלך בחרדה, היא חרדה ואתה צריך לנהל איתה שיחה ולהציג לה שזה מה שאתה וזה לא סוף העולם וכמו שהיא רצתה בן זוג ואהבה ומשפחה גם אתה רוצה ואתה רוצה להיות שלם עם עצמך.... ובלי קשר, זה לא סוף העולם להיות הומוסקסואל... יהיה טוב!

white star

New member
../images/Emo54.gif היא מזה צריכה תהל"ה

(תמיכה להורי הומואים ולסביות) מישהי שתדבר איתה, שהיא גם אמא להומו שתעזור לה להוציא את הכאב ואז לשניכם יהיה הרבה יותר טוב. http://www.tehila.org.il

למעלה