מה דעתכם?

mirigon

New member
מה דעתכם?

היום בבוקר חשבתי על כך שהמפגש "ללמוד וללמד" הוא באמת משהו מיוחד. התארגנות כזו של מורים שמוכנים להקדיש מזמנם האישי (ועוד בחופש) למען לתת לאחרים או ללמוד מאחרים, לי לא מוכרת (ואני לא מעט שנים מורה). אז למה לא לספר על זה לא רק בפורום? והכונה שלי היא שנפנה אל העיתונות, אולי העיתון של המורים " שעור חןפשי" ונספר להם על ההתארגנות ועל המפגש המיוחד כדי שהם יכתבו על כך. אפשר לעשות זאת לפני (זה ממש בדקה ה-90 ואינני יודעת אם זה אפשרי) או אחרי. אין לנו מה להתבייש, להפך. אולי מפגש זה גם יצטרף עוד מורים לפורום וגם יהיה צעד ראשון במפגשים נוספים אחרים. מה דעתכם?

anat3

New member
במפגש הראשון כדאי להיות בפורום שלנו

חשוב לספר ולהפיץ, ונראה לי מעניין לספר גם לעיתונות אך בואו נשמור על המסגרת שלנו במפגש הראשון, הנושא עלה כבר בעבר, ונראה לי שעוד חושבים כמוני.

מירי, הרעיון כביר

אפשר שאנחנו=אלישע כמובן
נכין כתבה ל"שיעור חופשי" עם תמונות שנצלם במפגש עם כתובת הפורום...

אני בעד פרסום הפורום !

אם כי לגבי המפגש, היתה העדפה שהמפגש יהיה אנטימי יותר לחברי הפורום בלבד. אני כמובן בעד פירסום של הפורום בכל מדיה אפשרית. ככל שיותר מורים יגיעו לפורום , יהיה שיתוף רב יותר של פעילויות וקבצים, וכולנו נצא נשכרים מכך. להזכירכם לפורום יש כתובת מקוצרת, http://forums.tapuz.co.il/teachers אם מפרסמים את הפורום, כדאי להשתמש בכתובת זו! חג שמח לכולם הדס

mirigon

New member
מקום למחשבה

הכוונה שלי היתה שהפרסום על המפגש לא יהיה לפני המפגש אלא לאחריו. אפשר לנסות לפנות לעורכי "שעור חופשי", לספר להם על המפגש ועל תהליך ההתארגנות ולצרף תמונות שילקחו בזמן המפגש. אין בזה שום פגיעה באינטימיות של הפורום ויש בזה הרבה למען הפורום, למען אלה שמנהלים אותו ולמען אלישע שעובד קשה כדי שהמפגש יצליח. אולי אפשר להעזר באריה ליצור את הקשר עם "שעור חופשי" שהרי זה עיתון בהוצאת הסתדרות המורים

למעלה