מה דעתכם????

בריט23

New member
מה דעתכם????

פגשתי בחור, (עד כה יצא לנו להתראות פעמיים) וגם הערב אנחנו מתכוונים לצאת. כבר במפגש השני אחרי שיחה מעמיקה בנינו על עצמנו, על חיינו ועל העתיד שאנחנו מקווים שיהיה בנינו (חתונה, ילדים) הוא החליט שהוא אוהב אותי, שהוא התאהב בי, ולא מפסיק לחשוב עלי, שאני כ"כ מיוחדת ומקסימה וכו'. אני גיחכתי כשהוא אמר לי את זה, אז הוא טען שאם הוא היה מעוניין רק (תסלחו לי על הביטוי) בלדפוק ולזרוק, כבר על הפגישה הראשונה הוא היה ניגש ישר לעניין ולא היה מדבר איתי ככה ברצינות. לי בכל אופן, זה נשמע הזוי, אני לא מתאהבת כ"כ מהר. לדעתי הוא משקר, הרי הוא לא מכיר אותי מספיק כדי לדעת אם בכלל יש לו רגשות אלי. מה דעתכם? זה לא דפוק? הוא לא נשמע לכם נוכל?? שקרן?? אחד שמחפש??? אני חשדנית והייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על זה.

הוא לא משקר.הוא סתם אידיוט.

קרה לי בצבא.. הייתי בקשר עם בחור..ואחרי שבועיים שלח לי מכתבים..פרחים.."אוהב אותך/מאוהב בך"...ובלה בלה בלה.. הוא הרי לא היה מאוהב..וגם לא ממש חיפש איך להשכיב אותי או משהו כזה..הוא כנראה רגיש מדי/לא בוגר מספיק בשביל להבין ולדעת מה זה להתאהב באמת. אז קחי הכל בערבון מוגבל.תשאלי אותו לאן הוא רץ ולמה. וחשוב-אל תאמיני לכל מה שגברים אומרים.

חח איזה רעה.. למה אידיוט?

אני מסכימה שלא ניתן לאהוב אחרי פעם-פעמיים אבל מפה ועד לקרוא לבחור אידיוט...

דעתי שהוא over מתלהב.

כן, כדאי לשים על זה עין. לא ברמה של לתת לו כבר מייד את הכותרת "שקרן" או כותרת אחרת מסוג זה. אבל לי זה נשמע כמו אדם שלא ממש התנסה באהבה ושמתלהב מאוד מהר. יכול להיות לזה המשך נפלא שבו הוא יאהב באמת או שההתלהבות תרד במהירות בה עלתה. אבל התלהבות היא רק התלהבות...וזה שהוא "מתבלבל בשמות" של הרגשות לא היה גורם לי מיד לפסול אותו. בקיצור, יש לו נסיון קודם בקשרים?

תגובה

יתכן שמאד מצאת חן בעיניו. אם הוא נחמד ונעים אליך, המשיכי בקשר אתו. אם תרגישי שהוא מנסה לנצל, תתרחקי.

בריט23

New member
דוקא לא חסר לו נסיון באהבה..

ממה שהוא סיפר לי היו לו בערך 3 חברות רציניות עד היום, עם האחרונה הוא יצא 4 שנים. כשרמזתי לו שייתכן שמה שהוא מרגיש זה למעשה סתם מעין התלהבות של ההתחלה, אז הוא ענה שהוא לא אחד שמתלהב מבחורות, שהוא אומר מה שהוא מרגיש כי ככה הוא מרגיש, כי מהפעם הראשונה שנפגשנו לא יצאתי לו מהראש. וכמובן שלא צריך להאמין לכל דבר, אני לא מאמינה לו אבל גם לא יכולה להגיד עליו שהוא שקרן פתולוגי מכיון שאני בקושי מכירה אותו, בכל אופן יהיה מה שיהיה אני מתכוונת לנהוג בחכמה וללכת לפי ההגיון.

naty3

New member
דעתי....

שלום יש לי מקרה קצת דומה לשלך. יצאתי עם בחור בערך 5 פעמים וכבר בפעם השנייה הוא אמר לי שהוא אוהב אותי. זה הדליק אצלי נורה אדומה כי הוא לא מכיר אותי בכלל. יום אחד גם חלמתי עליו. בחלום ראיתי את האקס (מעניין שדווקא אותו) נותן לי מעין מבט שאומר "לא להיכנס איתו למיטה" (הכוונה היא שהאקס התסכל עלי בצורה...לא יודעת אם המילה הנכונה היא "חשדנית", אבל זה כנראה הכי מתאים) הוא ניסה "למשוך" כל הזמן לכיוון סקס וכשהוא ראה שאני לא ממהרת כמוהו....הוא הפסיק להתקשר אלי. החלום התברר כנכון.... לדעתי הבחור שאת יוצאת איתו שקרן. למה אתם מדברים על חתונה וילדים כבר בפגישה השנייה? אתם הרי לא הולכים להתחתן בקרוב....

בריט23

New member
טוב, אז יצאתי אותו אתמול...

והיה ממש נחמד, הוא הכיר לי את חברים שלו ובכלל לא התנהג כאחד ש"מחפש", להפך הוא מאוד מכבד ומשרה עלי ביטחון, שוב אמר לי שהוא אוהב אותי, אז אמרתי לו שזה לא הגיוני כי אנחנו בקושי מכירים, אז הוא ענה שהוא לא יודע איך להסביר לי את זה אבל הוא מרגיש כאילו הוא מכיר אותי כבר שנים, ושהוא באמת אוהב אותי כי יש בי את כל מה שהוא רוצה בבחורה ושאני ניראית כמישהי שעונה על כל ציפיותיו. הוא מקווה לדבריו, שהקשר בנינו שרק התחיל יוביל לחתונה. הוא מתייחס אלי מאוד יפה ובעדינות, הוא מאוד מתוק. בכל אופן, כפי שאמרתי אני פועלת לפי ההגיון שלי, אני מוכנה לנסות. אבל אל תדאגי לגבי סקס, זה לא הולך לקרות לי איתו בזמן הקרוב פשוט מפני שזה קשר ממש טרי שרק התחיל והאמת היא שאני בתולה ועדיין לא מרגישה בשלה להיות עם גבר.

נ ט ע 9 1

New member
לדעתי הוא לא משקר..

הוא באמת חושב שזה זה, רק שבנים אומרים 'אני אוהב אותך' גם כשהם חושבים שטוב להם איתך ושוואלה זה זה... הרבה פעמים(גם בפורום זה) תמצאי כאלה שיגידו 'אני אוהב אותך' בפגישות ראשונות.. לטענתם 'אני פשוט רוצה לומר לה שהיא ממש אבל ממש מוצאת חן בעניי'... היה פה אחד כזה לא מזמן.. בקיצור, הוא לא נשמע לחוץ, פשוט שאחד שחושב שזה זה(ובנים, אל תעלבו, אבל אתם לא משהו בלהגדיר בדיוק מה אתם מרגישים.. רק אחרי תקופה דיי ארוכה הייתי מאמינה ל'אני אוהב אותך') קיצר, תני צ'אנס, זה יכול להיות האחד..

MorbidSoul

New member
איך אנחנו מתאהבים?

אנחנו אף פעם לא מתאהבים כשאנחנו עם אותו אדם. אנחנו מתאהבים כשאנחנו שוכבים במיטה אחרי דייט נפלא, חושבים עליו ומחייכים לעצמנו, חושבים על התכונות הטובות שלו, על הדברים הטובים בו, על איזה כיף נעשה איתו. מדמיינים את עצמנו ביחד בכל מני מצבים, "עוברים" ביחד את אותן החוויות. הבעיה היא שהתת מודע שלנו לא מבדיל בין מציאות לדמיון. לכן מבחינתו כל הדברים האלה קרו במציאות. כאילו חווינו את החוויות האלה עם אותו האדם. ואנחנו מתאהבים הרבה יותר מהר, מאם היינו חווים את החוויות האלה במציאות. הצרה הגדולה - אנחנו "המשכנו" בראש קדימה את הקשר, והצד השני נמצא בתחילתו. מתכון לצרות :)

Retaliation

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Norma Desmond

New member
כתבתי "וואלה צודק/ת"

תפוז החליט לערוך לי את ההודעה ולהשאיר רק את האייקון?

לא בטוחה שהוא שקרן דווקא...

אלא פשוט אולי מתלהב יותר מידי קצת, ואני הייתי פשוט אומרת שרוצה לזרום לאט יותר ולא לרוץ, ופשוט לוקחת דברים בערבון מוגבל- חיה את העכשיו, לפחות בהתחלה... בן זוגי אמר לי אחרי שבוע שהוא מרגיש שהוא אוהב אותי, זה מאוד הפתיע אותי, לא האמנתי למרות שגם אני התחלתי להרגיש רגשות מאוד חזקים ומאוד לקחתי את הדברים שלו בערבון מוגבל עד שראיתי שהמילים שלו הם לא מילים ריקות מתוכן, אלא באמת הוא מתכוון לזה ואנחנו אוטוטו תשעה חודשים נפלאים ביחד.

תגובה

עוד הקיץ יצאתי עם 2 גברים (לא ביחד!) שעל הפגישה הראשונה התחילו לדבר איתי על העתיד. אחד מהם אפילו בפגישה השלישית התחיל לשאות אותי על החינוך שאני שנרצה לתת לילדים שלנו... מה אני אגיד לך?.. לדעתי אלה הם אנשים מיאשים שרוצים להתחתן מהר ולא כל כך משנה להם עם מי.. אז העצה שלי פשוט להתרחק מהלחוצים האלה שלא מבינים שצריך זמן בשביל להכיר בן אדם (וזה לא ממש נקרא מספיק להכיר שבוע!) אז אל תתני לו לבלבל אותך

למעלה