מה דעתכם?

בלאגנית

New member
המשך

אני בחיים לא הייתי עושה זאת. ואם היו עושים לי את זה הייתי מאוד נעלבת.

נ ט ע 9 1

New member
בעניי..

פוגע מעליב, ועוד הרבה מילים כאלה.. גם דרך sms בוטה זה היה פחות נורא והודעה בנוסח:"זה כנראה לא זה"(אחרי הפגישה)היא מספיק ברורה (אני לפחות עשיתי זאת וזה היה דיי ברור ל2 הצדדים..) ראבק.. אין לו 10 ש"ח למיץ תפוזים טיבעי?..!! זו הסיבה היחידה שאני רואה ליצור עלוב שכזה לדחות מישהי בפרצוף. זה בכלל לא העניין של ה'לא מתאים', כי הרבה זוגות לא מתאימים אחרי פגישה 1. אבל, אפשר להעביר את הפגישה הזו לפחות. לא אתי, לא יפה, ות'אמת, בעצם הוא כ"כ עלוב שמזל שלא יצאה איתו מעבר ל2 דקות האלה בטח הוא מאלה שמסכלים, וחושבים וואלה אני חתיך לוהט,לא מתאימה לי כזאת. גם אם הוא כזה, יש דרך לומר ת'דברים. פשוט משפיל, לא יודעת אם הייתי בכלל נכנסת לאוטו..!

נ ט ע 9 1

New member
היתה לי פעם פגישה מסוג כזה..

יצאתי עם מישהו, והוא ממש לא היה הטעם שלי, אז העברתי את הפגישה בנימוס(כולה פגישה, הגעת מחולון לנתניה, מה הביג דיל להעביר עוד כמה דק' בחברתה..?! בין כה וכה היא כבר תבין -לבד- אם היא לא מצאה חן בענייך זה גם ככה לא כזה כייף להמשיך לצאת עם מישהו שאין את זה לפחות בפגישה הראשונה היא תבין לבד איך העניינים זורמים, לא צריך לומר את זה בצורה בוטה..! מה נסגר עם אנשים?.. אין להם רגש?..!! ) קיצר, בנתוש' מה אני חושבת..

A d i 23

New member
לא בטוח שהיא תבין לבד..

ואת באמת חושבת שסמס אחרי הפגישה, זו דרך יותר מנומסת ובוגרת ???
למה להמשיך ולפתח ציפיות ? למה לא להבהיר את זה מההתחלה במקום למשוך את זה סתם ?

נ ט ע 9 1

New member
כולה פגישה.. מה הביג דיל..

יש לנו זמן לבזבז בטלפון, לקשקש עם אנשים שלא ממש בא לנו לדבר איתם בכלל לדבר באיסיק ולהעביר ככה שעות, לבלות זמן בפורומים ולגלות שהיום נגמר.. חחחח אז למה לא להעביר איזה פגישה בצורה עדינה יותר מ:את לא מוצאת חן בעניי ביי.. אפילו לנסיעה שלו אליה הוא הקדיש יותר זמן, איזה צורה בוטה זו..

A d i 23

New member
האמת שדבר אחד צרם לי..

לאחר קריאת ההודעה השנייה שלה, שהוא התניע את הרכב תוך כדי שיחה איתה, הוא יכל לסיים את המשפט קודם. לא יודעת מה היה טיב ההיכרות ביניהם לפניי הפגישה, כמה שוחחו לפניי זה, בין אם זה מסנג'ר, מצלמה, טלפון.. האם הם החליפו תמונות ? (למרות שזה לא אותו דבר) היא רק ציינה שהוא התקשר אליה על מנת לקבוע פגישה. כך לפחות אני הבנתי. נראה כי ההיכרות ביניהם היתה מאד מאד מינימלית. בכל אופן, לא מוצאת סיבה להתעסק בזה.. או להפוך אותו לאדם שיטחי, וחסר כל רגישות.. וכל מה שנאמר כאן. נפגשו, ראה אותה, ישבו ברכב מספר דקות ודיברו, החליט שזה לא מתאים לו, שהיא לא הטעם שלו (וואלה זכותו) היה ישיר איתה, אמר לה את דעתו ולא מצא סיבה להמשיך את הערב הזה שגם ככה מבחינתו לא יוביל לשום מקום וזהו ! איפה הבעיה כאן ?!

שובבה24

New member
אני מסכימה עם נטע19..

לי היתה פעמיים וישר ראיתי שהם לא הטעם שלי,הסוג שאני אוהבת והעברתי את הפגישות בנימוס...זה בהחלט לא יפה להגיד כך ישר בפרצוף וללכת אחרי 2 דקות. לכל אלה שאמרו שהכי טוב לחתוך אחרי 2 דקות,כנראה עדין לא חוויתם את זה...אך שתחוו את זה כבר תשנו את דעתכם או שאתם גם כך עושים לאחרים. דווקא כבר קרה לי שבחור ראה אותי וישר אמר לי שאני לא הטעם שלו אז אמרתי לו שהוא לא יודע מה הוא מפסיד ושטוב שאני מגלה שהוא לא שווה את זה שאכיר אותו ואז הוא נותר בלי מילים להגיד לי וברח... הרגשתי טוב וזה לא הוריד לי שום את הביטחון עצמי. כך לדעתי הכי טוב להגיד לבחור או בחורה שאומרים לכם בישירות אז תחזירו להם פי 2 והם יהיו בלי מילים..

שובבה24

New member
תקון הבהרה

המילים יצאו לא ברור.. התכוונתי: לי היתה פעמיים יציאות עם בחורים שהם לא הטעם שלי,הסוג שאני לא אוהבת והעברתי את הפגישות בנימוס..

אני מתלבטת ... ../images/Emo13.gif

מצד אחד, מראה חיצוני מאוד חשוב לפחות לתחילת הקשר ואם אין התאמה מבחינה חיצונית אז אין טעם לבזבז את הזמן .. מצד שני, וואלה.. התארגנתי וכזה .. המינימום שאפשר לעשות זה לקשקש קצת על כוס קפה.. מצד שלישי, אם ברור שזה לא "זה" אז זה סתם להעביר את הזמן ולחכות לסוף הערב כדי לומר שאין התאמה (או להתנדף באלגנטיות
) לא יודעת ... מצד רביעי, אני מכירה זוגות שאמרו שזה לא "זה" בפגישה הראשונה, שניה, לשישית והיום הם בזוגיות טובה
מצד חמישי, אני לא יודעת
אם מישהו היה קובע איתי והיה אומר לי שאני לא נראית לו וחבל על הזמן של שנינו
הייתי: 1. מאחלת לו לילה טוב
2.חושבת לעצמי WTF ??? הוא הרי ראה אותי במצלמה.. למרות שיש הבדל עדיין אפשר לקבל איזשהו מושג ..אז מה פה קרה פה? 3. מתקשרת לחברה ולא מפסיקה לצחוק/להיות בהלם
4. הייתי אומרת "וואלה"... ההפסד כולו שלו

בריט23

New member
אמממ לדעתי........

זה די מעליב ומוריד מהביטחון העצמי, כי בטח אותה בחורה שואלת את עצמה "היי, מה לא בסדר אצלי? אני לא מספיק יפה? לא מספיק מושכת?" זה משפיל ופוגע, אבל מוטב לא לעשות מזבוב פיל כי על טעם וריח לא נתווכח, מישהי יכולה להראות ממש יפיפיה בעייני מישהו אחד וממש לא יפה בעייני מישהו אחר, הכל עניין של טעם, ככה שעדיף לא לקחת ללב ולחשוב על כך בצורה הזאת.

חחחח..לבחור הזה יש ביצים גדולות.

זה הולם.אולי קצת מוזר, מהיר וישיר מדי...אבל זה עדיף מאשר שהוא ישב מולה שעה-שעתיים כשהוא יודע מראש שהיא לא הטעם שלו.

וגם,

אחותה מספרת שהבחור אמר את הדברים הללו וכשהיא שאלה לפשר לדבר-הוא החל להתניע את הרכב.. לדעתי,צריך לחתוך זאת בפעם הראשונה אבל-לומר זאת במילים יותר עדינות ולא "את לא טעמי". אבל אין ספק שעדיף לא למשוך זאת,למרות שהיו כאלה שמכבדים את השעה מינימום פגישה ויושבים על קפה אם באת מנסיעה כזו.

מצד אחד... מצד שני...

מצד אחד- סחטיין על הכנות שלו ועל העובדה שהוא לא "ביזבז" את הזמן של שניהם והיה ישיר, אבל מצד שני- יותר מידי ישירות לטעמי, הוא יכל "לסבול" אותה לאיזה שעה-שעה וחצי מתוך כבוד אנושי ולשתות איתה כוס קפה או משהו כזה...

Norma Desmond

New member
לדעתי זו התנהגות דוחה

לא ברור לי מההודעה שלך אם הוא ראה תמונות שלה לפני כן, אבל בכל מקרה גם תמונות יכולות להטעות וכשאדם יוצא לבליינד דייט הוא צריך לצאת מנקודת הנחה שייתכן שהאדם השני לא יהיה הטעם שלו. אז מה? למה לא להתנהג כמו בן אדם מנומס, להמשיך לבית קפה או לאן שלא תכננו לנסוע, ולהקדיש לאותה בחורה חצי שעה- שעה?
ולשאלתך, לא, מעולם לא קרה לי דבר כזה ומעולם לא חשבתי לעשות דבר כזה לבחור שלא נראה לי. מצד שני, יצא לי לצאת עם מישהו שכנראה גם לא התלהב במיוחד וכל הפגישה היה יבש במיוחד ובקושי הוציא מילה. יש, כמובן, סיכוי שהוא פשוט כזה (משעמם ויבש) אבל ההרגשה שלי הייתה שזה בגללי. במקרה כזה יכול מאוד להיות שעדיף היה אם הוא היה אומר לי מראש שאני לא הטעם שלו ולא גורר את זה לשעה של שעמום, בהיה בכוס התה שלו ותשובות לקוניות לשאלות שהעליתי.

תגובה

אפשרי שאחרי זמן מועט ירגיש שלא מתאימים. אולי לא מנומס להגיד בישירות שלא מתאימים, אלא עדיף להגיד שנחשוב על אפשרות הקשר ואולי נרצה לעסוק בדברים אחרים ולא נמצא מספיק זמן בשבילו.

smartblonda

New member
אני חושבת שאמנם זה לא כל כך נעים

אבל זה לגיטימי ביותר לפעול בצורה בה פעל הבחור. הוא לא רצה סתם למשוך את הערב עם מישהי שהןא לא נימשך אליה ולא דומה לתמונה שהוא ראה ,מבחינתו. הוא חתך מיד וחסך לשני הצדדים מפח נפש לטווח הרחוק יותר ,מאחר והוא לא היה מעוניין בה.

Shaycus

New member
קראתי את חלק מהתגובות פה ואני המום

"כל הכבוד"? הבנאדם ראה את הבחורה 2 דקות, לא איתה ערב שלם ואמר לה בטלפון אחר"כ בצורה יפה "את לא מתאימה לי אז עדיף שנחתוך את זה כאן", יש צורת התנהגות וזאת לא אחת הולמת.. אני חושב שהוא יכל לפחות לסיים את הדייט הראשון.. גועל נפש.. מיותר אפילו להתחיל ולחשוב מה הייתה ההרגשה של הבחורה שבמילים אחרות מה שהוא עשה לה זה "את נראית רע מאוד ואני לא נמשך ולא יימשך אליך בחיים ככה שתתחפפי לי מהעיניים".. כן הוא לא אמר את זה ככה, אבל אחרי שאתה 2 דקות עם מישהו ואומר שזה לא יעבוד אז הסיבה היחידה שיכולה לגרום לזה היא משיכה חיצונית..גועל נפש.

למה../images/Emo35.gifהיית מעדיפה שהוא יחייך ויהנהן

במהלך הפגישה ואז להתאכזב ? אני לא בטוחה שזו הדרך אבל אני לא שוללת ..

למעלה