מה דעתכם? גובה: 1.67 משקל: 50 בת 18
T Tamar Lev New member 21/12/06 #8 אני לא יודעת עם דוגמנית... אבל בהחלט רואים שאת כוסית חח אהבתי את הצבע עור שלך.. הלואי עלי
N natalia51 New member 21/12/06 #13 עשית ממני ערביה מה הקשר רנה רסלן? לבנה מתולתלת עם שפתיים דקות.... בכלל מבנה פנים לא קשור ודרך אגב אני רוסיה..
עשית ממני ערביה מה הקשר רנה רסלן? לבנה מתולתלת עם שפתיים דקות.... בכלל מבנה פנים לא קשור ודרך אגב אני רוסיה..
א אויויויואי New member 21/12/06 #14 אני חושבת שהיא התכוונה רק למחמאות. רנא ראסלן מלכת היופי של ישראל לשעבר, וניראל זוכת הדוגמניות.
N natalia51 New member 21/12/06 #22 גילית לי את אסיה כן אני יודעתתת מי הן!! ואם זה אומר שאני יפה אז תודהה למרות שלדעתי אני לא דומה להן בכלל
גילית לי את אסיה כן אני יודעתתת מי הן!! ואם זה אומר שאני יפה אז תודהה למרות שלדעתי אני לא דומה להן בכלל
א אויויויואי New member 21/12/06 #25 התלהבת חמודה אז תורידי את הרוח מהמפרצים, ורדי אל העם. בואי ואגלה לך עוד יבשת חוץ מאסיה, יבשת צניעות מתוקה. את נראית טוב, עם גוף טוב, אבל לדעתי, הפנים שלך לא מתאימות לדוגמנות.
התלהבת חמודה אז תורידי את הרוח מהמפרצים, ורדי אל העם. בואי ואגלה לך עוד יבשת חוץ מאסיה, יבשת צניעות מתוקה. את נראית טוב, עם גוף טוב, אבל לדעתי, הפנים שלך לא מתאימות לדוגמנות.
N natalia51 New member 21/12/06 #26 לא מתלהבת ולא שום דבר סך הכול סתם יציאה... כי היא חשבה שלא ידעתי מי הןן
א אויויויואי New member 21/12/06 #27 זו אני, שהגבת לה. לא אמרתי שאת לא יודעת מי הן... אלא הזכרתי... שזה מחמאות... אז די עם היציאות חסרות הטעם האלו, סך הכל סתם גורם למריבות, ולא מתאים.
זו אני, שהגבת לה. לא אמרתי שאת לא יודעת מי הן... אלא הזכרתי... שזה מחמאות... אז די עם היציאות חסרות הטעם האלו, סך הכל סתם גורם למריבות, ולא מתאים.