מה דעתכם?

מה דעתכם?

לפני שאני מתגרשת (אנחנו פרודים שבועיים) חושבת לעשות ילד נוסף מפרודי (הוא גם מעוניין). לא רוצה ת'לחץ במציאת בן זוג למטרת ילדים נוספים(אני בת 33). רוצה שלבן שלי יהיה אח/ות ומי יודע אם יזדמן לי פרק ב' (בהתאם לשעון הביולוגי...) ואני יודעת שאני הכי אצטער בעולם אם בני ישאר ילד יחיד. הדילמה - פרודי לא כ"כ שלם עם הפרידה ואולי דרך זה ינסה להחזיר אותי איליו (אני לגמרי שלמה עם הפרידה).בנוסף, אני לא "מתה" עליו אבל בתור אבא הוא בסדר . לא היה משהו (בלשון המעטה) לחיות איתו אבל עכשו כשאנחנו גרים בנפרד אנחנו די מסתדרים ... יש הסדרי ראיה ברורים והויכוחים די שככו. אולי חלקכם יאמר לי "חכי קצת, שבועיים זה כלום" אבל העניין הוא שאם אני הולכת על זה אז אין לי מה לפנות לבי"ד רבני ואם אני מחליטה להמשיך בדרך חדשה אני צריכה להזדרז עם הגט כי אני רוצה ומקווה למצוא בן זוג ולהביא איתו עוד ילדים. שבת שלום.

מיקי 43

New member
את רוצה לאכול את העוגה

ולהשאיר אותה שלימה אני ממליץ לך תעצרי ותחשבי ילדים זה לא חפץ להביא איתו עוד ילד הוא רק אבא בסדר אחת תצטרכי להזדרז למצוא מישהו לעשות איתו ילדים תגידי את קוראת את עצמך או שומעת את עצמך את בכלל סגורה על מה את רוצה מעצמך? אני לא הייתי עושה איתך כוס תה שלא לדבר על ילד בחיי מסכן הילד שלך שיש לו כזאת אמא ומזל של הפרוד שלך שהוא נפתר מאחת כמוך ויפה שעה קודם גישה של דלעת יש לך מיקי

מיקמיקטון...:))

תפנים... ציניות וסקרקזם זה לא הצד החזק שלך.. נסה להצמד רק לדברים...ואל תוסיף... זה גורע ... היא בסך הכל כמו כולנו... לא נתקלתי בייצור אנושי שמנסה לאכול את כל העוגה ועדיין להתמוגג משלמותה... לא קיים אחד שכזה עליי אדמות.. אז אל תרצד לה כאן על ציר השנינות שאין לך .... כי זה נקרא ממש לא לעיניין.. ויפה כמה טורים של אשכולות קודם... "בדידיות וחברות-א!"

קוראת אותך לסדר../images/Emo88.gif

כמעט השפרצתי פה הכל על המסך ועל השטיח בגללך.. הרגת אותי..חחחחחחחחחחחחחחח

מה ניסגר לכן עם כל ההשפרצות???

לא חארם ככה לבזבז "אנרגיות" נזילות???? מקווה שזה לא מדבק..:)) את ההשפרצות שיש לי אני שומרת במקפיא ועד לקבלת צו פיוס :))

מגשימה1

New member
שאלה לא קלה , כי את אומרת שאת

רוצה להמשיך הלאה והוא לא ובעצם ההתלבטות שלך זה גם מה שלי נראה שיכול להוות מכשול , כלומר אם הוא רוצה שלא תיפרדו . אחרת הייתי אומרת לך לכי על זה אפילו שאת צעירה עדיין ויש סיכוי שתכירי מישהוא ותתחתני והכל , פשוט כי ככה יהיה להם את אותו אבא וברווח סביר של שנים , לא שזה נורא אם יהיו שני אבות ומרווח גדול , אבל נראה לי שבכל זאת בשביל הילדים יותר קל ככה . ואת תהיי רגועה שיש לך כבר שני ילדים , אבל העובדה שבעלך רוצה שלא תיפרדו ואת כן יכולה מאוד להקשות גם עליך וגם עליו . אני חושבת שהכי כדאי לך לחכות ולחשוב על זה היטב , את עדיין צעירה ובכל מקרה עוד כמה חודשים לא ישנו לכאן או לכאן , תחשבי על זה טוב , כי באמת הרבה מאוד אנשים שהיו בטוחים שהם עומדים להתגרש התחרטו בסוף וגם בגלל ההחלטה להביא ילד במצב הזה , עדיף שתחכי ותחשבי היטב ותהיי שלמה מה שלא תחליטי וכמה זמן שזה יקח . זו דעתי בכל אופן , בהצלחה ושבת נעימה לך !

שלי 9

New member
מתארת לעצמי שמה שאגיד לך יקומם חלק

מהאנשים כאן..אבל ~דעתי~ היא כזו, לאור העובדות שציינת כאן ובהתחשב בכלל הנסיבות שתארת שהן בהחלט מורכבות ולטעמי מצדיקות בהחלט שקילה של הבאת ילד נוסף עם הפרוד (אין טעם למנות שוב בתגובתי את מה שציינת, עשית זאת די יפה), אני הייתי בודקת את העניין לעומק עם הפרוד ורואה אם יש על מה לדבר..אם הוא מאוד מתנגד הייתי מרפה,אם ייתן את הסכמתו ,לו הייתי את, הייתי הולכת על זה,.

שלי 9

New member
שכחתי לשאול אותך שאלה חשובה

אם את עושה איתו ילד משותף זה אומר שתחזרו להיות זוג? כי אם כן לא לזה אני התכוונתי..אני יצאתי מתוך הנחה שתעשו ילד נוסף ולא תחיו יחד..(בגלל שאת לא מאושרת איתו )

תודה מגשימה1 ותודה שלי 9. בהחלט

לפני שאני אעשה את הצעד הזה אני אשוחח עם פרודי באופן הכי גלוי - שיידע שזה לא מה שישאיר אותי איתו (למרות שלכו תדעו, אנשים לפעמים חוטפים "מכה" ומתיישרים , גם בגיל קצת מאוחר כמו שלו...אז אי אפשר לדעת מה יקרה ) וכמובן שרק אם הוא יראה את הנושא כמוני , אעשה את הצעד הזה . הדבר האחרון שאני רוצה זה להביא ילד לויכוחים ומריבות , מזה הרי ברחתי. כל הרעיון הוא - שבהסכמת שנינו נביא אח לילד שלנו בידיעה שאנו מתגרשים ובתקווה שיחסינו ימשיכו להיות חבריים כמו עכשו בתקופת הפרידה הקצרה.

מזל חי

New member
אנשים שאין להם ילדים לא יודעים

וגם לא יוכלו לתת לך תשובה הולמת.. וגם אנשים שיש להם כבר ילדים, לא בטוח שיוכלו לתת לך תשובה נכונה. רק את יכולה באמת להחליט מה מתאים לך ומה נכון. לא כל כך מובן לי הלחץ, הרי אם תיכנסי להיריון ממנו, צפוי שלא תיפרדו, אז אולי בעצם את מחפשת בלי לשים לב סיבה טובה לכך?! נכון, אולי זה דוקא מוזר וכל כך נכון, להביא עם אחד שאת כבר מכירה אותו, ואפילו יודעת שהוא "אבא בסדר", כי תאמיני לי שיש הרבה אבא בקושי "כמעט בסדר" באזור.. מצד שני, למה החלטת שלא תמצאי פרק ב' הולם וטוב, בו תוכלי להגשים את בואו של הילד הנוסף?..ואולי לא, ברור שאי אפשר לדעת מה יוליד יום, אך להחליט קר כל כך להביא ילד, זה קצת..שונה? לא יודעת לא מצאתי מילה אחרת. מבינה את ההתלבטות שלך, מעריצה את הכנות שלך לפחות עם עצמך ועם החשיבה החיובית כלפי הפרוד שלך, מה שבטוח את חושבת שהוא בן אדם, אחרת לא היית רוצה לעשות עוד ילד איתו דוקא, ודוקא עכשו..ברגעים שאת מאבדת אותו..ואולי לא? הרי גם לעשות איתו ילד כפרוד או גרוש תוכלי, לא? שמעתי על נשים שעשו ילד נוסף עם הגרוש שלהם (אלוהים ישמור,הלואי עלי).

את חושבת שזה קר? לטעמי הרבה פחות קר

מבנק הזרע.. או "הורות אחרת".. ואנשים עושים את זה. אני אגב, לא בנויה לשתי האופציות הנ"ל, אז כן, להביא ילד נוסף מהגרוש שלי לא נראה לי בכלל קר,גם לא הכי חם שיש ... אבל זו המציאות וצריך להיות פרקטיים. ולהיות פרקטית זה להגיד "אני רוצה שלבן שלי תהיה עוד נפש אחת בעולם והכי טוב כרגע והכי פרקטי כרגע זה מאבא שלו" מה רע בעצם? (משכנעת את עצמי...)

° זואי °

New member
אם

את בטוחה שאבא שלו יהיה אבא טוב ומשקיע למרות שאתם לא ביחד, לא רואה למה לא. אם זה בהסכמה של שניכם ובהבנה שלמרות שאתם נפרדים ולמרות שהילד נעשה אחרי הפרידה, יהיה לילד שני הורים אוהבים שמסכימים בינהם על דרך גידול ומסוגלים לנהל הורות משותפת, אז למה לא בעצם? רק קחי בחשבון שיתכן וכן תמצאי לך פרק ב', ואולי אותו פרק ב' ירצה ילדים, ואולי את כבר לא תרצי כי יש לך כבר שתים, אולי זה דווקא יקשה עליך למצוא את אותו פרק ב'. בסופו של דבר זאת החלטה שאת צריכה לעשות אחרי המון המון מחשבה והמון הסכמה עם הפרוד שלך. זה לא שמחליטים לקנות אוטו, זה להביא לעולם חיים נוספים.

מזל חי

New member
ואני נזכרת בעצמי

הבן הבכור שלי היה כמעט בן שנה היחסים שלי ושל הגרוש שלי היו אז במצב תקין, בעצם אחרי שכבר עברנו שנתיים לא משהו יחד וכמעט התגרשנו. ישבתי וחשבתי שילד אחד זה לא מספיק, הבטתי על בני הבכור והרגשתי שזה עוול ככה להשאיר אותו לבד בלי אחים. נכון, לא תכננתי שהנשואים שלי יתפרקו באמת, אך בפנים ידעתי שזה לא ממש מושלם, בעצם גם אני בניתי לעצמי את מספר הילדים בחישוב "קר" שכזה, למזלי הרע זה היה עם אבא לא בסדר. אולי את צודקת מצד אחד, מצד שני, שוב מזכירה לך שתמיד תוכלי לעשות את זה איתו, למה את חייבת בדקה הזאת? לא נראה מתאים לעבור את התחושות האלה ביחד עם פרידה וגט, וצריך שם המון רגש, ילד יוצרים עם רגשות והמון אהבה. אני זוכרת את היצירות היפות שלי וגאה להזכר בבואן.

לא רעיון רע בכלל...

אם מקובל עליו. חושבת שימשיך להיות אבא טוב. ישלם מזונות על שני ילדים. אז? האופציה נשמעת סבירה ביותר. למרות שאז אולי את מקטינה את האופציה שלך לפרק ב' עוד יותר... יותר קל לפתוח פרק ב' עם ילד אחד. זו דעתי לפחות...

מגשימה1

New member
הדילמה שלה היא בגלל שהוא לא רוצה

להתגרש והיא כן , היא חוששת שהוא ישתמש בזה בשביל לא לתת לה ללכת .

נכון, יותר קל לפתוח פרק ב' עם

ילד אחד. מצד שני , מי יודע איזה פרק ב' יבוא לי? אולי מישהו עם 2 ילדים שלא רוצה ילדים נוספים. ואולי מישהו שכן רוצה ילדים נוספים, ועם זה אגב אין לי בעיה כי מבחינתי כמה שיותר... (ילדים זה שמחה... ילדים זה ברכה...
). בכל מקרה, עם 2 ילדים אני אהיה הרבה יותר רגועה כי הבן שלי כבר לא יהיה לבד, ואם יהיו לו אחים נוספים (מפרק ב' עתידי) מה טוב...

יערית

New member
לא מסכימה עם זה

כל כמות ילדים שהיא מהווה קושי מסויים לבניית פרק ב', אנשים בוגרים ואוהבים יודעים להתחבר אחד אל השני,קטני מחשבה ויצירה,חסרי התבגרות ואלו שסופרים את ממונם יום ביומו יחשבו בדרך זו. תאמין לי שילדה אחת מספיקה בכדי לנתק קשר בין שניים. בוקר טוב:))

למעלה