מה דעתכם ?

שיראורי

New member
מה דעתכם ?

בני לומד בגן תיקשורתי זה שנה שלישית. במשך כל הזמן שהוא שם הוא לא אוכל בארוחות הבוקר שום דבר מלבד טוסטים בלי כלום ופעם בשבוע חביתה. השנה החלטתי שאני עושה שינוי בעניין ופשוט התחלתי לשלוח אותו עם ארוחת בוקר אישית בקופסא ובתוכה דברים שהוא כן אוכל. הגננת מצידה לא מסכימה לעניין ודורשת ממני לשלם כל חודש 100 ש"ח עבור ארוחת בוקר. היא טוענת שמי יודע אולי יום אחד הוא יחליט לשנות את טעמי האכילה שלו. ואני טוענת ששנתיים זה מספיק זמן ומספיק כסף שנתתי כדי להבין שזה לא יקרה ואם וכאשר זה יקרה אשמח לעשות שינוי. מה עושים ?

לא מבינה את ההתעקשות של הגננת

אם את שולחת לבנך את ארוחת הבוקר, אין שום סיבה שתשלמי עבורה. ואם בנך ישנה את טעמו (ואני בטוחה שזה ישמח אותך), תוכלי אז להצטרף לתשלום. עוד דבר קטן, לא הגיוני ומרגיז, ואני גם ככה עצבנית היום

galit74

New member
יש לי רעיון אחר

תשתתפי בתשלום ותדרשי שיקנו את הדברים שהוא אוהב לאכול. (אני בזמנו הייתי שולחת ארוחת צהריים-עד היום) לארוחת בוקר היו קונים לו מה שכל אחד אוהב אבל מציגים הכל בשולחן.

שיראורי

New member
גלית יקרה

בשנה שעברה נפגשתי לשיחות מס' פעמים עם הגננת בעניין, הרעיון עלה והיא טוענת ש"הרשימה" שהעברתי לה הוצאה לשולחן בארוחת הבוקר אך עדיין בני אכל רק טוסטים. מה שעשיתי השנה זה באמת כשכבר נואשתי וראי זה פלא את מה שאני מביאה לו הוא אוכל. כמובן שאני דאגתי לקחת את רשימת ארוחות הבוקר של הגן ולהביא בכל יום מזונות דומים מאוד וזאת בכדי למנוע מצב שילדים אחרים "ירצו גם". חוץ מזה שידוע לי שיש ילד נוסף בגן שאוכל תזונה מיוחדת ושם זה בסדר (אגב מבחינתי זה גם מאוד לגיטימי).

ליפנה שנתיים שעברנו לדיטה גלוטן

הסכימו לגבות חצי מחיר עבור ארוחות. ( "התיעצות עם העיריה " גן שפתי ) והצוות גם התגיס לטובת הדיטה שנה אחרי לא העלנו את הנושא ושילמנו את המחיר הרגיל לפי זכרוני היה מדובר מראש על סכום נמוך יותר בסביבות 50 ש"ח.

איריס56

New member
לשיראורי

יקירה, כשהבן הצעיר שלי למד בגן השפתי בר"ג נדרשתי לשלם תשלום חודשי עבור מתקן למים מינרליים קבוע בגן. אני סירבתי בנימוס ואף אחד לא חייב אותי בתשלום. הבנתי שחייבו אותך בתשלום נוסף עבור קלינאית תקשורת - שום הדשבר אסור על פי חוק. הצעתי היא תפני לעירייה או למשרד החינוך למי שאחראי על הגן ותבדקי מהם חובותיך ולפי זה תפעלי. בהצלחה, איריס

למעלה