מה דעתכם

ME2101

New member
מה דעתכם

בתקציב של כ 200 א' ש"ח פלוס מינוס, מה הקנייה המומלצת לרכב 4X4 חדש מדגמי 2007?

kfirba

New member
לא מספיק מפורט...

תפרט יותר ונוכל להמליץ לך על הדבר הכי טוב בשבילך בסכום הזה, תפרט: מה מטרות הטיולים שאתה רוצה ובאיזה תדירות (טיפוס סלעים, שבילים, ים, רק כביש,) תפרט אם אתה רוצה את האוטו לכביש ופעם בשבוע שטח. אם אתה רוצה 7 מקומות או מספיק 5. אם חשוב לך בנזין או דיזל. בקיצר תפרט!!!!

ME2101

New member
פירוט...בשמחה

במשך השבוע בעיקר כביש (ולנהיגה מרובה יחסית, ולכן רצוי שיהיה נוח ומפנק על הכביש ) לגבי דרישות בשטח - טיולים בסופי שבוע, לא מתכנן איזה איסוזו צ'אלנג', בעיקר שבילים וים, אבל יהיה נחמד אם יהיה מסוגל לקצת יותר מזה מדי פעם כשיבקשו ממנו. 5 מקומות בהחלט מספיק כרגע לגבי בנזין או דיזל - מה עדיף לדעתכם? תודה על ההתייחסות

kfirba

New member
אם אתה רוצה ג'יפ חדש מהחברה

בתקציב של 200 אלף שקל שיענה לצרכים שלך מהג'יפונים זה רק סוזוקי גרנד ויטרה החדש שהוא היחיד בקבוצתו עם הילוך כוח ואם זה לא מספיק לך אז מהג'יפים תצטרך טיפה לעלות את התקציב לכוון ה220 אלף שקל ולקנות אחד מהקוריאנים שזה היונדאי טרקאן שהוא רכב מעולה או הקאיה סורנטו שהוא גם רכב מעולה. עכשיו בקשר לבנזין או דיזל זה תלוי כמה קילומטראז' אתה עושה בשנה, אני יתן לך לחשב את זה לבד , אם אתה עושה עד 25,000 קילומטר בשנה אז בנזין- מעל 25K אז דיזל.

עד 200 אלך רק גראנד ויטרה

אתה יכול לראות את ההתיחסות המפורטת לרכב הזה שכתבתי באחד השרשורים האחרים

smile2life

New member
הצעת המחיר שקיבלתי עליו

213 אלף כולל ניגרר ותפוח גרירה, לא כולל מיגון גחון.

יש להם מגוון הנחות לכל

מיני גורמים ,תנסה להשיג מישהו שהוא חבר הסתדרות המורים או הוט (של ההנדסאים / טכנאים) אם לא, תלחץ על הסוכן שאתה רוצה את ההנחה - מדובר על 6,000 ש"ח שבלחץ מתאים הם יתנו לך.

toorbo

New member
חוזר אליך

הסנטה פה טובה בשטח ועולה היום פחות מ200 אלף ,נוחה מאוד על הכביש (בכל זאת) אם אתה מחפש איכות מעל 200 אלף הייתי ממליץ על היונדאי טוסון היא חיית שטח וגם דגמים ישנים לוקחים בסיבוב דגמי פז'ארו , וטראנו 2007 אני ממליץ לך להציץ בכתבה שנתקלתי באתר החדש של מסע אחר של ביצועי הג'יפים איפהשהו בהרי יוון

למעלה