מה דעתכם...

• פותח הנושא r216
  • פורסם בתאריך

r216

New member
מה דעתכם...

נשמע לכם הגיוני שרופא יעדיף שלא לבטל לגמרי לקיחת תרופות ולהשאיר את המטופל על מינון ממש נמוך, כמו 100? רק בשביל לא לחזור אולי להתקפים? הרי יש סיכוי שלא יהיו שוב בכלל התקפים! עוד דבר.. איך נירא אצלכם ביקור אצל נוירולוג בביקורת? אני פשוט נכנסת יושבת, הרופא נזכר בכל מה שהוא כתב, בודק רמה בדם וכל פעם אומר נוריד מינון, ולפי מה שהבנתי ממנו אתמול הוא לא בעד לבטל לקיחת תרופות וזה נשמע לי תמוהה למה אני צריכה לקחת תרופה במינון של אפס השפעה, סתם בשביל הביטחון אם גם הוא יודע שרוב הסיכויים שכבר לא יהיה כלום.. וזה לפי מה שהוא קבע. ודבר אחרון- האם רובכם היו בדעה שנייה? כלומר אצל רופא נוסף?

שמעת פעם על מישהי

שעשתה רק חצי הריון? לא , למה כי אין כזה דבר זה או לכאן או לשם אין מצב, לא ששמעתי בכל אופן

נשמע מוזר

הרי מתחת לרמה מסויימת של תרופה בדם, היא לא אפקטיבית, אז מה זה עוזר שהיא נמצאת שם? את במסלול של הורדת מינון במטרה להפסיק את התרופות או שזו תגובה שלו לרמה? נשמע מאוד מוזר, ונראה לי שאת לא צריכה דעה שניה, אלא דעה ראשונה.. אנחנו הלכנו לשמוע כמה וכמה וכמה דעות (מקרה קיצוני של הורים דואגים לילד קטן), אבל אם את מרגישה שהטיפול והביקורת לא מספיק רציניים, יש הרבה רופאים טובים אחרים שתוכלי לפנות אליהם.

r216

New member
אני במגמה להורדת מינון

כיום אני על 500... אבל ממה שהבנתי ניתן להישאר על 150 שזה הכי נמוך.. כאילו הבנתי שלמה להסתכן בהתקף ואז יהיה בלאגן עם רשיון וכל הביוקרטיה .... וזה נשמע לי מוזר למה למשוך תרופה עכשיו לכל החיים? ועוד הרופאת משפחה שלי בכלל אמרה שהיא חושבת שבעתיד אני כבר " יאבד" את התואר אפילפסיה, ומנגד הנוירולוג לא ככ עושה משהו בנידון, יש לי רמת תרופה נמוכה בדם, אני מצליחה להוריד גם במשקל למרות התרופה ( דפלאפט) ואין לי התקפים כבר יותר משנתיים וזה העיקר.

תלכי למומחים

להבנתי התהליך הוא כזה. להבין איזה סוג אפילפסיה יש לך.(זה לפעמים לא ברור) מה הסיכוי לסוג שלך. ולהחליט. 50% סיכוי , לדעתי זה מצוין, ושווה לקחת סיכון על הרישיון. אבל בהפסקת תרופה היתי לבד מפסיק לנהוג כשנה. תת תרופא זה פשוט לא יעיל. יש מינון אפקטיבי, בגדול הרופאים מתחילים קצת מתחת , מנסים ומעלים. כמובן +בדיקות דם. את כל זה ועוד יעשה המומחה. בי

השאלה כמה המינון

אם המינון גם ככה זה נמוך אז כשמורידים אז מה יש להשאר עם מינון נמוך יותר אם מורידים אז עד הסוף לא מפסיקים באמצע

טלטול232

New member
הורדת מינון

שלום לR216 ולכולם קצת מוזר שמשאירים בסוף רמה אפסית של תרופה. טלטול החלה אף היא בהורדת הדפלפט ואנו עומדים כרגע על שני שליש מהמינון המלא שהיה לה , אבל התוכניות הן להגיע להפסקה מוחלטת בסוף אוגוסט. כהורים דאגנים הינו בדעה שנייה ושלישית , וכאשר אנו נתמכים גם ע"י רופא הילדים , שלא מהסס להרים טלפונים לחברים מומחים שלו על מנת לשמוע ( אמנם טלפונית ) גם דעות נוספות. שיהיה לך רק טוב ושתיזכרי את האפילפסיה כחוויה חולפת ותשמרי על קשר עם הפורם גם כשתהיי נקיה מתרופות. אבא של טלטול

טלטול232

New member
כן חזרנו מחו"ל

הנופים בקרואטיה הם ממש משגעים, ביחוד קו החוף שהוא מאוד מפורץ עם הרים שמגיעים עד הים. הינו גם בפארק המפלים ממש מדהים. הכפר נופש היה כיפי , דירה מצויידת בכל טוב עם נוף לים ולברכה. המחירים שם מאוד יקרים כך שחוץ מאוכל בסיסי לבישול במטבח לא קנינו כלום. טלטול השתוללה בברכה ובים , הלכה את כל המסלול בפארק וכל זה במרץ שהשאיר אותי עם הלשון בחוץ. ( יש קשר בן ירידה בדפלפט למרץ בלתי פוסק ? ). הינו גם במערת נטיפים בסלובניה , מערה מרשימה מאוד עם קרוניות שמכניסות את המטיילים כחמישה ק"מ לבטן המערה. אז קצת טילנו , קצת בריכה וים וחוזרים למילחמה בארץ. שהיה לכולנו רק טוב אבא של טלטול

r216

New member
תודה על התגובה... בנתיים אני נשארת

ואין לי כוונה ללכת:)

למעלה