מה דעתכם

זיוי בת

New member
למה

שרק לנו יהיה יום נפלא? לחבר'ה בראש פינה לא מגיע גם? אגואיסטית.

פרפרזה

New member
פרפרזה תחת הפגזה

מוצאת זמן לבדוק שוב את זהותה המינית..

VCube

New member
אפרתי

למה כל השאלות והדימויים שלך הם מעולם הקניונים?

EFRATY10

New member
לא .אני מהקריות,

פה כבר שכחנו מה זה קניון. סגורים בבית כל היום במשך שבועיים.

צאט ניק

New member
אפרתי

כמו שאמרו לך לפני את ממש לא במקום הנכון כאן. האנשים פה מאוד חכמים, מתוחכמים ומתחכמים והמצוקות של אישה שגרה (לבד?) בחיפה ואין לה לאן לברוח ממש לא מעניינות אותם. (ובאמת מה זה לעומת המצוקות של הלבנונים המסכנים או האפשרות להכניס עוד איזו רפליקה משעשעת על חשבונך?) תהיי חזקה!

VCube

New member
פססט פסססט

צ.ניק היא גרה לבד... (לבד?) זה המקום לברר ולהציע עזרה. תהיה חזק ותנסה להכניס (לה?) משהו משעשע. עלי, על חשבוני... :)

VCube

New member
שוטה

זה אתה על פי הצהרתך. כל השאר, לא "סכמנו". אבל אתה יכול להכניס את זה לחשבון של אחרי המלחמה. שלום.

א י ל ה

New member
שנחזור שוב למקורות?

או שמא לחברת החשמל לישראל? גדולים וחכמים ממני כבר אמרו שלכל זמן ועת לכל חפץ תחת השמים (קהלת, ג', א', אם מתעקשים). <זה לעומת נתן זהבי שסתם אומר - "סתום, יא תחת" אבל זה לסיפור אחר> למה להגיד לא מעניין? למה להגיד רפליקה על חשבונה? למה להיות נגטיביים? ההפך הוא הנכון. ההנעלה רק התכוונה להפנות אותה למקום שבו היא תתרום ותיתרם בצורה משמעותית יותר, עוד כמה צעדים למעלה, אצל השכנים. <אילה עם נעליים ורווחים בע"מ>

צאט ניק

New member
להנעלה

אין לנו טענות <חוץ מהטענה שהיא גנבה לנו את רפליקת ה"הנעלה" בלי לתת קרדיט. אבל את החשבונות הקטנים האלה נסגור אחרי המלחמה>

צרצרת

New member
אילה, כואב לי עלייך

לא חראם? ככה בקיץ? תיכף עוד תבואי לי עם מגפיים.

john111

New member
כאלו אנחנו

הייתי מרחיב אבל יש לי כמה מצוקות של לבנונים על האש שאני חיב להתיחס אליהם ג'ון תוהה את החשבון של מי יש לחיב בגין הרפליקה הזו?

למעלה