מה דעתכם?

משיייי

New member
מה דעתכם?

על קשר חדש אחרי שניפרדים? ידיד שלי טוען שאני חייבת לצאת עם מישהו חדש בשביל להשכיח את הבחור שלי ואני טוענת שזה לא נכון שצריך לחכות קצת כי יש עדיין אהבה וזה מוזר לאהוב מישהו אחר ומסכן גם הבחור שיצא איתי כי אני אוהבת מישהו אחר מה דעתכם? וחוץ מזה לפעמים כייף להיות רווק לא ?

טל205

New member
לפעמים??

כיף להיות רווק בטירוףףף. מסכים איתך לכל מילה! חייבים תקופת צינון. גם אחרי פרידה יש רגשות מעורבים. הרבה הצלחה.

משיי יקרה

לפעמים קשר חדש עוזר להתגבר על קשר ישן, לי זה קרה. אבל גם טוב ללמוד להיות לבד.. להתפרק לפני שממשיכים הלאה.. הכל תלוי בהרגשה ובמה שהיה..

c o h e n 8

New member
לדעתי

לדעתי צריך להיות קצת לבד אחרי קשר ארוך, לתת קצת זמן לעצמך...להשקיע בעצמך לעשות דברים שיעשו לך טוב ולא לאף אחד אחר..... ריפוי לנפש...

לדעתי,

צריכים לקחת תקופת צינון קצרה (אבל ממש ממש קצרה), ומיד אחרי זה לנסות למצוא קשר חדש. ואם כיף לי להיות רווק
אמממ..., אני בכיף הייתי משנה אצלי את הסטטוס הזה. יותר מדי זמן אני לבד.

מסכימה איתך.

גם לדעתי צריך לקחת הפסקה לפני עוברים לקשר הבא.אבל זה בהחלט לא נעים להיות רווק/ה לתקופה ממושכת.

exterior

New member
אם את עדיין אוהבת אותו, קשר חדש לא

ילך....את תפגעי בעצמך ובבחור...את לא תתני לא צ'אנס אמיתי...אא"כ תגדירי לעצמך ולו מראש שהוא ריבאונד לבינתיים, ו"נראה מה יהיה", או לפחות תודיעי לו שליבך עדיין סגור בפני אהבה חדשה. **חיבוק**

Dolphinea

New member
מסכימה עם כולם בנוגע לתקופת הצינון

זה זמן לעשות קצת חשבון נפש לעבור סוג של "ניקיון" פנימי לאחות את הפצעים ולהמשיך הלאה ממקום חדש ונקי לקשר הבא. זה לא הוגן לנצל מישהו כריבאונד שיעזור לך להמשיך הלאה מישהו עלול להיפגע...

למעלה