מה דעתכם??

אושרת@@

New member
כנ"ל בשלב מסוים התחלתי לקרוא את

זה ולהגיד לעצמי בלה בלה בלה

גועל נפש

היו צריכים להביא אותנו לתכנית, הייתם מראה להם מה זה פרה קדושה (ואולי גם מה זה שחיטה כשרה). אוף, מעצבנים!

מיכל ק-ש

New member
דעתי

לצערי, זה נכון בחלק לא קטן מהמיקרים, אולי בחלק גדול יותר ממה שהיינו רוצים להאמין. יש מספיק אנשים שעושים ילדים כי "צריך" ולא כי הם רוצים. ממצאי המחקר שעליו מתבסס הסרט, לא חדשים. כבר לפני כמה שנים כשלמדתי באוניברסיטה, נחשפתי למחקרים שמדברים על כך שהאינטרקציה הישירה בין ההורים לילדים בעולם המערבי הולכת ומצטמצמת ומגיעה בקושי ל-20 דקות ביום. (לא מחשיבים מצב שבו ההורה והילד באותו חלל, אך כל אחד עסוק בעיסוקיו, אלא לקשר עיניים ודיבור). אני מאוד מקווה שבגלל מה שאנחנו עוברים עכשיו נהיה הורים קצת יותר משקיענים שלא הופכים ל"שפוטים" של הילדים ושרק רוצים לנפנף אותם מעליהם בשביל עוד כמה דקות של שקט.

מסכימה עם מיכל

זה שאני בטוחה שאני אהיה אמא מושלמת (לא עלו לי האומוטיקונים אז סמיילי מוציא לשון....) לא אומר שכולם כאלה. לצערי במשפחה שלי אני נתקלת בזה. לגיסתי יש תאומות (לא, לא מטיפולים, טבעי לגמרי במחזור הראשון עם הפסקת הגלולות....) והן ממש במקום האחרון בסדר העדיפויות שלה, שלא לומר האחרון. הן עוד "וי" ברשימת המצאי של יאפית באמצע שנות השלושים שלה. יש להן את הבגדים הכי יפים, והצעצועים הכי חדישים, אבל אמא שלהן לא ממש שמה עליהן. ואם היא מגיעה לאינטרקציה של 14 דקות איתן ביום אז אני צנצנת עמבה ובטוח שיש עוד כאלה זוהרה

ענתות

New member
שלום לצנצנת העמבה...../images/Emo9.gif

מסכימה עם כל מה שכתבת , בעיקר עם העובדה הבלתי ניתנת לערעור על כך שתהיי אמא מושלמת... וההיא? עזבי את הפקאצה הסתומה הזאת. מסכנות התאומות על כך ש"נפלו" על כזאת אמא.לפחות יש להן אחת את השניה. אלוהים יודע מתי לברוא תאומות באופן טבעי , מה?...

הכותרת עושה עוול לתוכן

וגם סגנון הכתיבה קצת מרגיז, אבל מתחת לפני השטח יש הרבה אמת בדברים. מה לעשות והמציאות הכואבת מוכיחה שיש לא מעט אנשים שמביאים ילדים לעולם מכל מיני סיבות, ולאוו דווקא משום שהם באמת בחנו את עצמם והגיעו למסקנה שזה מה שהם רוצים. חלקם גם לא בדיוק מוכנים למחיר שילד גובה (ולא רק הכלכלי) ואת התוצאות העגומות אפשר לראות בכל מקום. מרב

נועם@בת

New member
רק לא הבנתי את הקשר בין ההתחלה

לסוף. ממה שקראתי התוכנית לא מדברת על טיפולי פוריות, ולא על ילדים שנולדו אחרי טיפולים. אז למה לכרוך את הרצון שלנו לילדים, יחד עם מימצאים שמדברים על הזנחת ילדים. כאילו אנחנו שק חבטות של מישהו, והתשוקה שלנו לילד זה גחמה בלבד. אותי זה הרגיז. לגבי התוכנית הערב... לויד´ת מה יהיה שם, אבל אין ספק שיש יותר מידי ילדים שאף אחד לא מתייחס אליהם בחיים גם אם היו ילדים רצויים. נועם

רחל5

New member
נקודה ראויה לציון היא

שסמדר שיר היתה יכולה למצוא את מקומה בפורום הזה יופי... השמועה אומרת שגם לה יש את החבילה שלה.

למעלה