מה דעתכם?

miny1

New member
מה דעתכם?

אני גרושה זה 4 שנים. לא ניתקתי לגמרי קשר עם המשפחה של הגרוש שלי. ביום שישי הוזמנתי לשמחה של המשפחהובה נוכחו הוא והחברה החדשה שלו. החלטתי לבוא, ללחוץ לה יד, להגיד שלום ולא לאבד את המשפחה שלו אבל... מאוחר מדי. המשבצת שלי כבר נתפסה והרגשתי זרה... אז אני פורשת ובעצב גם מהמשפחה. ואגב זה הזכיר לי שלי אין עדיין בן זוג ומשפחה משל עצמי. הייתם באים לאירוע כזה? אני עצובה היום אבל לא ממש מצטערת שהלכתי. אולי זה היה צריך לעורר אותי קצת...

שאלה:

כל אותן 4 שנים נשארת בקשר עם המשפחה רק בשביל ...מה

miny1

New member
המשפחה שלו.

כשהתגרשנו לא ניתקנו קשרים כי המשפחה שלו דווקא אנשים טובים.גם הוא שומר על קשרים עם אחים שלי. אבל בזמן האחרון הקשרים הלכו ונמוגו מחוסר זמן, כל אחד בעולם שלו. החברה שלו, עצם בואה שינתה את המפה. ופרידה טבעית מתרחשת עכשיו. אני עוברת אותה בעצב ומחשבות וחלומות...

a n a t i 3 3

New member
במצבים האלה.. לא תמיד אחד ועוד אחד

שווה שנים
לא יכולה להיות פה תשובה חד משמעית.. וגם אין פה צודק או לא צודק. ישנם כאלו שיטענו שזאת המשפחה שלו, המגרש הפרטי שלו וברגע שהתגרשת ממנו התגרשת גם מהם. ויש שיטענו שתמיד הם ישארו חלק מחייך לטוב ולרע כי אמא שלו תמיד תהייה סבתא של ילדייך, ואחיו דודים של ילדיך וכך הלאה... עשי מה שנכון לך לעשות, על הרגשות שלך אף אחד מאיתנו לא יכול להחליט

רק רגש

New member
לא חושב שיש סיבה להיצטער על זה

שהלכת. כרגע את יודעת שאת לא מרגישה עוד שייכות ובעתיד תמנעי מללכת. אבל היות ויש לך קשרים טובים איתם לא כדאי לשרוף את כל הגשרים. למסיבות אינך חייבת ללכת, אבל לדעתי כדאי לשמר, אפילו על אש קטנה את הקשר עם הסבתה. כמו שאומרים תמיד, עדיף שלום קר מהמוצלחת במילחמות.

ב ה י ר

New member
דווקא מהמקום הזה

של "זרות" את צריכה לדעת שהגיע הזמן לפרוש. אין מה לעשות זו משפחה שלו. בכלל לי מאוד קשה להבין את זה, אפשר לשמור על יחסים טובים\קורקטים רק בשביל הילדים וההרגשה הכללית. אבל זה ניראה לי ממש לא לעיניין, ניגמר, ממשיכים הלאה. במיקרה של האקס שלי זה לא היה רלוונטי בכלל, אבל היה לי חבר שנקשרתי מאוד להורים שלו זוכרת שניפרדנו זה הדבר שהכי הכאיב לי לאבד את הקשר עם הוריו.

למעלה