מה דעתכם

מה דעתכם

הכרתי בחור דרך אתר הכרויות.אני לא אכביר במילים ודיבורים רק אגיד שבסוף הפגישה השניה הוא כבר עלה אלי הביתה ונשאר לישון אצלי. לא היה סקס ואני הודעתי לו מראש שלא ינסה כי חבל שאני אאלץ לעצור אותו זה לא יהיה לי כל כך נעים. זאת הפעם הראשונה בחיי ואני בת 33 שאני מעלה גבר אלי הביתה אחרי דייט שני בד"כ אני מאוד פחדנית וזהירה ולוקח לי הרבה זמן . הפעם הזאת אני לא יודעת להסביר זה לא שהתאהבתי בו עד מעל הראש כי זה ממש לא היה זה. בכל מקרה היה לי ממש כיף לישון איתו באותו לילה הוא לא הפסיק לחבק , לנשק וללטף אותי. למחרת הוא רצה להיפגש שוב (יום שני) אבל זה לא הסתדר לי . ביום שלישי למרות שהייתי מאוד עייפה כי חזרתי מחוג הוא החליט שהוא יבוא לראות אותי אחרי החוג. הוא הגיע ושוב ראינו טלוזיה התנשקנו והתחבקנו כל הלילה והלכנו לישון (הוא לא ניסה שום דבר) היה לי ממש נהדר וכיף וסבבה והרגשתי נורא טוב עם זה שנהניתי וזרמתי. אבל.... אתמול עד הערב הוא לא התקשר אז אני התקשרתי והוא שאל מתי את באה לתל אביב אמרתי אולי בסוף שבוע אז הוא שאל למה אולי. אז אמרתי שבצהריים אני בטוח אהיה בתל אביב ובלה בלה בלה בסוף הוא אמר שהוא לא יכול כי הוא מתאמן בשעה הזאת. היום עד עכשיו השעה 16 הוא לא התקשר. אני קצת מבואסת מצד אחד סוף כל סוף זרמתי ועשיתי את מה שאני מרגישה ובתמורה מה אני מקבלת צביעות וחוסר כנות. האם אני צריכה לשאול אותו לדבר איתו או שזה מוקדם מידי, מלחיץ, כבד ומיותר. מצד שני איך אני אדע מה הוא חושב או מרגיש אולי הוא מרגיש שאני לא מספיק זורמת, מעונינת וכו' ואיך אני אדע אם אני לא אשאל. דעתכם בבקשה

Miss Thang

New member
אהלן,

אני לא כל כך מבינה את ענין השינה המשותפת. תמוה מאוד בעיני. האם הוא גר רחוק, היה עייף, והעדיף להשאר לישון מאשר לנהוג עייף? בכל מקרה, אולי קראתי ברפרוף, אבל לא זיהיתי חוסר כנות מצידו; ואם הוא לא התקשר היום, את יכולה להתקשר - לא יקרה כלום (תמשיכי 'לזרום' כדברייך, ותעשי את מה שאת מרגישה לנכון).

yulinka

New member
לפי החישוב שלי דיברתם אתמול בערב

והיום עד 4 הוא לא התקשר יווו איזה לחץ:) ולמיס טאנג...יש אנשים שנהנים לישון ביחד:)

voguemaster

New member
נהנים מאוד

ויש גם פיתרון לאנשים שיש להם בעיה לחלוק מיטה עם בנאדם אחר - קוראים לזה מזרן עם קפיצים נפרדים

yulinka

New member
תגדירי זרים:)

המממ....אם נגיד הסיפור הזה יתפתחת לקשר רציני והם יתחתנו ויחיו בעושר ואושר...ובמבט לאחור יזכרו בזה שהוא בא לישון אצלה בדייט השני....זה עדיין ישמע הזוי ומפחיד?

מה...?

מה את אומרת? לכל אחד יש פוטנציאל להיות בעלך לעתיד או נוכל שבמקרה הטוב ישבור את ליבך ובמקרה הרע יפגע בך פיזית. זה אומר שאת אמורה להזמין בחור שאת בקושי מכירה אחרי דייט-שניים הביתה בגלל שאם יום אחד תתחתנו זה לא יהיה משנה? יש סיבה למה צריך להיזהר מדברים בהתחלה ולא אחרי שמתחתנים...

yulinka

New member
אבל זה לא מה שאמרתי....למה לעוות

אני אמרתי שצריך להזמין הבייתה כל בחור שאני יוצאת איתול דייט רק בגל שהוא יכול להיות בעלי הפוטנציאלי? לא אמרתי דבר כזה

roseorose

New member
רגע...

ואם עושים סקס... לגרש אותו מהמיטה אח"כ? או שאתן עדיין חושבות שאנשים לא עושים סקס בפגישה השנייה אלא מחכים תמיד חודש וחצי (ופוגשים קודם את ההורים כמובן!)?

Old Girl

New member
מה קורה אם עושים סקס:

פטנט לילדים צעירים מדודה שכבר גמרה עם תקופת הסטוצים/ דייטים ראשונים/ יזיזים עייפים וכו'. אחרי הסקס, לא אומרים לבן אדם "גט אאוט אוף דה באד", אלא קמים ומתלבשים (לא משנה מה השעה), ובכך מעבירים לו את המסר "לא הולכים לישון יחד" בעדינות. הוא יכול להבין שאנחנו קמים כדי לעבוד/ לראות טלוויזיה, לא משנה מה, אבל הרוב המכריע של האנשים יתלבשו יחד אתכם וילכו.

yulinka

New member
אז לעשות סקס בפגישה ראשונה זה

בסדר אבל להשאיר אותו לישון זה מסוכן ?:) עכשיו באמת הצחקת אותי

Old Girl

New member
הבנת לא נכון.

לדעתי, להכניס הביתה אדם זר לחלוטין יכול להיות מסוכן בכל מקרה. אבל אם כבר הכנסנו אותו הביתה, או לחלופין הוא לא היה זר - ועדיין לא רוצים שישאר לישון מטעמים כאלה ואחרים (סתם כי לא בא?) - זאת הדרך להיפטר. בדוק.

roseorose

New member
אבל למה?

אחרי הסקס נרדמים, ביחד, בלי לעשות יותר מדי ביג דיל... יש איזה קטע אידאולוגי בלגרש אח"כ את הבנאדם? של הימנעות מאינטימיות? כי סקס זה בכל זאת אקט אינטימי, נראה לי קצת מנוכר ומנכר בכוונה לרמוז לו לעוף אח"כ מהמיטה.

Old Girl

New member
וואלה אם את מרגישה שזה לא מפריע

אז אל תקחי את העצה הזו, היא יותר מתאימה לאנשים שאוהבים לישון לבד, להתרווח, זקוקים למרחב פיזי, רוצים את השקט שלהם בבוקר. כשמישהו נשאר לישון אצלך - זה אומר שמשימת האירוח נמשכת בבוקר, כלומר הסקס הופך לחבילה ולא תמיד מתאים.

Miss Thang

New member
../images/Emo5.gif נכון מאוד. בטח שלא עם מישהו

זר, שבכלל לא בטוח אם יהיה לך כח אליו בבוקר.

magenta73

New member
במיוחד אם הוא גם נוחר... :)

לפעמים זה נחמד, לפעמים זה לא. רעיון טוב ההתלבשות... למרות שכבר היו מקרים שקיללו אותי... "מה, אני מספיק טוב לסקס ולא מספיק טוב ללישון אצלך י'....?!?"... מה אני אגיד... "כן"!??? וואלה. לפעמים כן. למרות שהדרך הטובה ביותר היא פשוט ללכת אליהם.

Old Girl

New member
לא רוצה ללכת אליהם

בקושי יש לי כוח להגיע הביתה, אני פדלאה עם תעודות. גם אותי פעם תקפו על זה, ואז אמרתי: מה פתאום, זה לא מתוך זלזול, פשוט אני צריכה לרדת לקנות חלב ואחרי זה לא אכפת לי שתישאר. אבל אני קמה מחר ב - 6, לכן הנחתי שלא תרצה להישאר.

למעלה