מה דעתכם?

Nasnei

New member
גם אני..

שם: DafnE גיל:23 מקצוע: מחשבים תחביבים: לרקוד, לטייל, טלוויזיה

loveu4evers

New member
מצתרפת

שמי סיסי בת 23 עובדת מזכירה במשרדי מי מרון אוהבת את האקס שטויות יש מלא ואוהבת לעשות, מכורה למוזיקה ריקודים חברים בילויים וכיף. ועוד מלא מלא מלא דברים.............

הפנדה

New member
אוקי...

שמי תומר גר באזור השרון בן 21 וחצי(בקרוב 22
) עדין בצבא,קצין בקבע ואוהב לכתוב,לשמוע מוזיקה ישראלית,ומחשב נראה לי

מואההה../images/Emo29.gif

אני מרגישה בורה לידכם
שם שלי זה אפרת אני בת 20 (עוד מעט 21.......) אין לי מקצוע
עדיין! תחביבים ושטויות?הממממ...אני חולה על האחיינים המדהימים שלי
והקטנצ'יק בתמונה

בת מלכה

New member
טוב, אז הנה אני...

הילה
כמעט כמעט בת שלושים (ממש מזקני השבט...)
תחביבים (ואם אני לא טועה יש הגבלה ל-6500 תווים, אז אני אנסה לקצר):אומנות פלסטית,מציירת, מוזיקה, קריאת ספרים, סרטים (כאלה קיטשיים...), מצלמת, מרפאה, מטיילת, כותבת, בתי קפה, פאבים, להסתכל על אנשים (לפעמים להמציא להם סיפור חיים שלם, רק ע"פ תנועה קלה או פריט לבוש...), מבשלת, אוכלת והיד עוד נטויה (מישהו עוד פה? לאן כולם נעלמו? טוב, נו, בטח נרדמו....)
מתה על מרציפן!

ravak270

New member
גם יפה וגם אופה?

חייב להודות שיש לנו תחביב שרוט ומשותף - להסתכל על אנשים...

דנטל

New member
לא חדשה

דנה בעוד חודש 33 כתבנית מסיבות, אלכוהול, היפ הופ ועוד

kkarinn

New member
קצת באיחור. תורי ../images/Emo26.gif

קארין, 25 (עוד פחות מחודש. אמאלה, אני מגיעה לאמצע שנות ה- 20!). סטודנטית לכימיה. תחביבים: סרטים, אינטרנט, בילויים, חברים (the usual...), וגם התחלתי ללכת לסלסה. מקווה שזה יהפוך לתחביב.

vanna

New member
אוקיי גם אני ../images/Emo24.gif

שם:אנה גיל: 19 עוד מעט 20 מקצועה: וטרינרית (נו טוב עדיין לא- עדיין) תחביבים: חיות טיולים בלויים לימודים טבע קעקועים ערפדים

vanna

New member
יש יש

לא לידאוג אצלי יש מקום לכולם יש לי 9 נשמות

גם אני בערך כאן

אדם, בן 22 מירושלים, מחשב, משחקים, ספורט, מדע, פילוסופיה, כל מני דברים אחרים.

קובי gtr

New member
גמני!

שלום לכם, אני קובי, 20/190 אני בעיקרון לומד, ב``מקצועי`` אני טכנאי סאונד ‎(back line)‎ אני בחור דתי והשטויות שלי חסרות כל מאפיין קבוע... סורי! אז אם יש מישהי שחושבת שמתאימה מוזמנת... הייתי מעלה תמונה אבל אני מפלא, כך שזה לא מתאפשר אבל עד אז אתן נתונים יבשים: 1.90 לא רזה וממש לא מלא, ממוצע. שער חום קצוץ ועיניים כחולות. בתקוה שזה מספק.

../images/Emo196.gif

שם-ליאת. גיל- 22 וחצי. מקצוע- מחפשת. תחביבים- מוסיקה, מסיבות, חברים , סיגריות. מרתקת

למעלה