מה דעתכם ?

מירב 05

New member
מה דעתכם ?

אני יוצאת עם בחור אלמן + 2ילדים, איך אתם רואים קשר שכזה ?

בת מלכה

New member
טוב לך עם זה?

אם את שואלת, אז כנראה שזה מטריד אותך... לי, אישית, יש בעיה עם זה (כמובן שמדובר בקשר רציני). קודם כל קשה לי עם גבר עם ילדים. וקשה לי להתמודד מול אשה מתה. הלוא תמיד המתים מושלמים, לא?

זה עדיף על גרוש...

עם כמה שקשה הקטע של האשה המתה, זה עדיף על פני להתמודד עם ילדים שמפנטזים שאמא ואבא יחזרו ומתייחסים לחברה החדשה כאל איום. אני אומרת - הבחור מתייחס אלייך יפה? טוב לך איתו? מה זה משנה העבר שלו? כל עוד זה לא משפיע על ההווה...

בת מלכה

New member
האקסית עושה בעיות

אבל זו גם בעיה כשהיא רוח רפאים שתקועה ביניכם.... השאלה היא עד כמה הבחור התגבר עליה.

לא בכל גירושים האקסית

"עושה בעיות". חוצמזה, לטעמי הרבה יותר קל "להתמודד" מול אקסית בשר ודם כתוצאה מפרידה "מושכלת", מאשר עם זכרה של מישהי שלנצח תהיה מופלאה ומדהימה (הרי זה לא שנפרדו מרצונו....היא נלקחה ממנו בעל כורחו...)

ודבר נוסף

כשמדובר בגרוש, הילדים בד"כ חיים עם האמא (או לפחות רואים אותה בתדירות גבוהה מאוד) ולא יסתכלו עלייך כ"זו שמנסה לתפוס את המקום של אמא". יהיה להם יותר קל לקבל אותך כבת זוג החדשה של אבא, מאחר ואמם נמצאת בתמונה. במקרה של אלמן- את עלולה להתפס כ"זו שמנסה להחליף של אמא". כמובן שמאוד תלוי בגיל של הילדים...

MaYcHuK

New member
מה אכפת לך איך רואים את זה?

איך את מרגישה? עזבי בצד את האלמן זה ממש לא האישיו. איך הוא? טוב לך איתו,, הוא התגבר כמה שאפשר על הטראומה? הוא התגבר? עבר הלאה בחייו? את רואה המשכיות איתו? זה מה שחשוב. הסטטוס שלו ממש לא משנה . הוא יכול להיות בן אדם מדהים והוא יכול להיות חרא וממש אין קשר להיותו אלמן....

../images/Emo24.gif ואני כבר אמרתי לך

כל כך הרבה אמרתי לך שם ופה נשאר לי לומר לך: איזה כייף נפגשים שוב

loveu4evers

New member
יותר חשוב

איך את מרגישה עם זה... יש לפעמים קטע לבנות שאם הם מסתכלות באמת עמוק בתוך ליבן הן יודעות אם הקשר הזה הוא עם עתיד או סתם משהו אפילו רציני שבסוף יגמר כנסי לתת מודע שלך רק לך יש את התשובה מה אכפת לך מי רואה מה צריך להיות אכפת לך מה טוב לך עם מי וכמה....

magenta73

New member
איך אני רואה קשר שכזה?

שאת יוצאת עם בחור אלמן + 2 ילדים. זה כל מה שיש לך להגיד עליו? על זה? על הקשר? נו באמת...

למעלה