מה דעתכם?

Scouts Boy

New member
מה דעתכם?

הרי ידידנו פוטר לא מתכוון ללמוד בהוגוורטס בשנתו השביעית, אה עכשיו מה הקשר שסיפורו יגמר בשנתו השביעית? אין קשר להוגוורטס ומספר השנים שבהן לומד הוא מקרי בהחלט ואין לו כבר משמעות בעלילה.

the ror

New member
לא חושב שהקשר של הארי עם הוגוורטס

נגמר. אני משער שהוא עוד ימצא את עצמו בהוגוורטס בהמשך ואני גם מנחש שהצ"ד עוד יכנסו לתמונה איכשהו ואל תשכח גם את המורים...

אני חושב

שהסדרה הזו מכילה 7 שנים, לא בגלל 7 שנות לימוד בהוגוורטס אלא בגלל שלאחר 7 שנים הארי מקבל תעודת בגרות ויוצא לחיים האמיתיים. מבחינת הארי, הוא גם יכול לבלות את 7 השנים הללו בבית הדרסלים ואז תיגמר הסדרה. זאת אומרת: הוא לא חייב ללמוד בהוגוורטס כדי שתיהיה סדרה של 7 ספרים, ואם הוא לא ילמד אז לכאורה צריך לסיים את הסדרה מוקדם, (למרות שאני די בטוח שבסוף הארי ילמד בהוגוורטס). אלא כמו שאמרתי, שהסדרה הזו יכולה להמשיך גם אם הוא לא ילמד בסוף. אוף... נראה לי שלא הסברתי את עצמי ברור כ"כ ובכ"ז, אני מאוד מקווה שהבנת!

החיים האמיתיים לא קרו לו עד עכשיו?

זאת אומרת הוא נלחם בוולדמורט כבר 5 פעמים (יותר פעמים מהוריו) ובכולם הצליח להתחמק ממנו. לדעתי החיים האמיתיים החלו אצלו בגיל שנה וחצי למרות שהוא לא הבין את זה אז. רק בשנה הראשונה בהוגוורטס אני חושבת שהוא הבין את זה. אבל אצל הארי החיים האמיתיים התחילו הרבה לפני שקיבל את תעודת הבגרות שלו.

Saint Jane

New member
אבל עדיין -

הוא לא היה צריך לדאוג לכביסה שלו, ולאוכל שלו, ולדירה משלו, ולכל השיט הזה.

גם אחר כך הוא לא בדיוק יצטרך

הוא יותר יצטרך להניע את השרביט כדי לדאוג לכביסה שלו, ולניקיון, וכל השאר זה גם משהו אבל בגיל 17 עוד צעירים לא עוברים לגור לבד... למרות שאני לא יודעת איך זה אצל קוסמים...

Saint Jane

New member
כן, הארי *כל כך* טוב בקסמי משק בית,

עד שהוא פשוט מניף שרביט והכל מסודר!

בתור מורה?../images/Emo58.gif../images/Emo210.gif

רולינג אמרה שהארי עבר יותר מדי הרפתקאות בשביל להיות מורה בבית ספר
היא אמרה שיישאר מישהו ללמד אבל זה לא מי שאנחנו חושבים. הייתי בטוחה שהיא מתכוונת לרון אבל היא רמזה שלא, אז אני חושבת שזה נוויל..

אבל

ג'יי קי כבר אמרה שאת החיים בהוגוורטס יסקר מישהו אחר- זתומרת שהארי לאא ילמד בהוגוורטס אבל אנחנו נדע כי מישהו אחר יספר עליו

ToryMaster

New member
מתי היא אמרה?

אם אתם אומרים שרוליגנ אמרה משהו, תוסיפו ציטוט, בבקשה.

אני חושבת שדי נמאס לרולינג

ודי רוצה לסיים את הקטע (לפי דברים לא רשמיים שקראתי) אז לא נראה לי שמספר שנות הלימוד יחשב בשיקוליה (אני חדשה ד"א פשוט לא נעים לי לפתוח חדשה לא מצאתי לנצלש)

ברוכע הבעה. ../images/Emo140.gif

אבי, 15, יהוד [ליד סביון]. גמאת הגעת באיחור של חצי יממה כדי להצביע ל"פוטר הזהב".
תהני לך.

ToryMaster

New member
זה לא הגיוני

רולינג תכננה לפחות בגדול את העלילה של הספרים, היא תכננה מראש שבשנה השביעית הוא לא יהיה שם, זה לא כי נמאס לה. ומה זאת אומרת דברים לא רשמיים?

למעלה