מה דעתכם?

primavera 1

New member
מה דעתכם?

מטופל שעבר אירוע מוחי.הפגיעה בצד הגוף הימני, חוסר תחושה. כף רגל שמאל חמה אדומה לוהטת, בכל היסודות. כף רגל ימין, חום רגיל, הרגל נוטה לצהוב, עקב מאד יבש. תודה!

csh018

New member
עפ"י התאור שלך אנו רואים חוסר איזון

בין צד שמאל לימין וכמו כן בן חלק עליון לתחתון. הייתי עושה מניפולאציות בין ימין לשמאל לגרום לסינכרון. הייתי מקרקע ומוסיף חיזוק לצאקרות 1,2 הוא כנראה פוחד כנראה מהארוע או שתמיד חשש לבעיה קיומית ( כמו שמחלה תפגע בו). עבודה על S.P להפנות את משאבי הנפש שלו לטיפול עצמי לקבלה. בהצלחה שלומי

csh018

New member
ימין שמאל זו עבודה במקביל על 2

הרגליים כאשר המטפל צריך להיות עם קורדינציה גבוהה לעבוד על כל רגל בצורה שונה. לדוגמא רגל אחת עבודה כלפי חוץ רגל שניה עבודה כלפי פנים, רגל אחת עבודה איטית ברגל המקבילה עבודה מהירה. שוב הדגש עבודה במקביל והפוך. זה יוצר עומס על המוחות שצריכים להסתנכרן בנהם. שבוע טוב ויום נפלא קסמונית שלומי

avorly

New member
פרימאוורה,

בהחלט הייתי עובדת לכיוון איזון בין הצדדים, ובמקביל הזרמת הדם והאנרגיה בצד הפגוע. מה מידת הפגיעה? אילו עולות אינו יכול לבצע לאחר האירוע? מניסיוני בטיפול במקרים כאלה חשוב מאוד:
העיסוי המקומי בגפיים הפגועות.
רפלסולוגיה של כף היד תועיל מאוד. המשיכי לעדכן, נשמח ללמוד עוד.

primavera 1

New member
היי אורלי...

תודה רבה רבה! מדובר בגבר כבן 60 בעל אמביציה מאד חזקה, מאד מתקשה לקבל את המצב, ונכנס לדכדוכים בעיקר בבקרים, מלבד הירידה בתחושה בצד ימין, הוא אינו חש שינויים נוספים, הולך מידי יום (עם אשתו) כ4 ק"מ, עושה יוגה פעם בשבוע.

למעלה