מה דעתכם

a r b e l 5

New member
מה דעתכם

על בנות שלא מסכימות לשכב ומוכנות רק אנאלי? היא טוענת שהיא בתולה והיא לא רוצה להגיע יותר מזה. לי זה סבבה, אבל לפעמים אני רוצה לגוון וזה מתחיל לשעמם. בכלל מי שעושה אנאלי עדיין בתולה? כאילו אני יודע שבעקרון כן.... אבל בתכלס.?

Fenris

New member
זאת שאלה של הגדרה אישית.

מבחינת קרום הבתולין, שנמצא כמובן בווגינה, הוא נשאר שלם ולכן הגברת - טכנית - עדיין בתולה. אבל אם השאלה היא אם היא קיימה יחסי מין או לא (וזו, לדעתי, השאלה הקובעת) אז היא כבר לא בתולה, וזה לא משנה אם היא תמשיך רק עם אנאלי או תעבור לווגינלי, או אוראלי, או אפילו באוזן... אבל זו רק דעתי.

ר י ג ס

New member
ההבדל בין תאורטי למעשי..........

בן אחד שאל את אביו, אבא מה ההבדל בין תאורטי למעשי. האב חשב לרגע וענה לו, כדי להסביר לך את ההבדל אתה תצארך לבצע משימה קטנה. לך לאמך ולאחותך ותשאל אותן בעד איזה סכום יהיו מוכנות לשכב עם השכן ממול. הבן הלך לאימו ושאל האם תהיה מוכנה לשכב עם השכן תמורת עשרת אלפים ש"ח. האם ענתה לא, אבל תמורת מאה אלף אסכים. הלך הבן לאחותו ושאל את אותה השאלה. ענתה האחות תמורת מאה אלף לא, אבל תמורת מיליון ש"ח, למה לא. חזר הבן לאביו וסיפר לו את מה ששמע מאחותו ומאימו. אביו שמע וענה לו: בן, באופן תאורטי אנחנו מליונרים, באופן מעשי אמך ואחותך זונות.

יש עוד בנות כאלה?

לי זה נראה כמו משהו שבנים תמיד מציעים לך לעשות כשאת לא רוצה להזדיין איתם כי את בתולה ואז את חושבת "בנים מטומטמים"

cupidi

New member
גם אנאלי זה לשכב ואתה קופץ דרגה

בסקס ועוד מתלונן

november76

New member
../images/Emo45.gif

יש גברים שיכולים רק לחלום על אנאלי ואצלך זה על בסיס קבוע. תהנה כל עוד אתה יכול.

benzba

New member
■ צודקת, אני לא מבין מה אתה בכלל

מתלונן? תקח את זה כאילו זכית בפרס השני בלוטו אצלי אנאלי... זה הפרס הראשון עם המספר הנוסף

benzba

New member
■../images/Emo14.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

a r b e l 5

New member
לא מתלונן :)

אבל ברגיל אפשר לגוון יותר. שניהם טובים, אבל אם הייתי צריך לבחור אנאלי או רגיל למשך כל החיים - אז הרגיל לוקח על בטוח!!

benzba

New member
■ שברתי ת'ראש כיצד אוכל לעזור לך.

כשאתה חודר בפעם הבאה (אנאלי) תשנה את זווית החדירה, אולי כך תצליח לבתק לה את הבתולים מכיוון בלתי צפוי.

a r b e l 5

New member
כן הא אחי

היא בטח גם לא תרגיש. אני לא מנסה להפוך אותה ללא בתולה למרות שהייתי שמח אם זה היה קורה. סתם שאלתי בכללי. הפטיש שלי זה לא אנאלי. לא יודע מה כזה מתלהבים מזה.

למעלה