מה דעתכם?

מקסימה1

New member
מה דעתכם?

זה התחיל בידידות עמוקה ועבר לפסים של יוצאים... בערך שבועיים ברומנטיקה... היום הוא קבע עם ידידה שלו משכבר הימים. באה אליו... אקסית שינה שנישארו בקשר.. שאלתי עליה קצת... מן הסתם אתם יודעים זה ברור שיפריע קצת. ואז זרקתי לו : טוב אז גם אני אפגש עם ידידים... אז הוא אמר לי בכיף! אז אמרתי לו: כן רק הבעייה היא שהידידים שלי הם גם יזיזים... אז הוא שתק. ואמר לי שלו אין יזיזות. אחר כך סיפרתי לו שאני יודעת שמניסיון שלי זה טיבעי שזה קצת מפריע אבל אני יכולה למצוא את עצמי מתי שהוא חברה של הידידות שלו.... וגמרתי את הפגישה בכיף באיחולים שיהנה. יצאתי קולית?

magenta73

New member
כן

בהחלט. לי אין יזיזים. יש לי ידידים. שונאת לקרוא להם ככה. יש לי חברים טובים. לא הרבה. אבל כמה. חזרתי לא מזמן מטיול ג'יפים בתורכיה, עם חבר טוב שלי שאני מכירה מכיתה ז' ועוד חברה טובה שלו. ישנו ביחד באותו החדר. יצאנו מהמקלחת רק עם מגבות, החלפנו בגדים, כשכל הזמן הזה, אנחנו שלושה. ולא היתה בעיה בכלל. שום מתח מיני. אז יש כאלו שיגידו שאין דבר כזה ידידים. סבבה. אני יודעת שיש. אבל זה בגלל שאין בנינו מתח מיני בשיט. אקסית זה אולי סיפור אחר... ועדיין. זה תלוי מי הבחור. ונראה לי שהוא סבבה. היציאה עם היזיזים לעומת זאת... לא יודעת כמה היא היתה במקום.

gidi2005

New member
גם היזיז זו מילה מיותרת .פשוט בין

גבר לאישה יש מין הילה מינית וצריכה להיווצר הסיטואציה המסויימת עד שהידידות תהפוך לזיון .ואז יגידו אחת לשניה אני לא מאמינה איך זה קרה לנו עלק ..

gidi2005

New member
מתח מיני יכול להיווצר בקלות תלוי

בנסיבות יתכן והייתם ב2 .אז זה היה קורה .

magenta73

New member
נו באמת...

אנחנו מכירים כבר חצי מהחיים שלי. היינו במספיק סיטואציות בהם היינו רק שניים. אין מתח מיני. נקודה. זה יכול לקרות. תאמינו או לא.

magenta73

New member
לב יכול לאהוב בכל צורה

לגוף כמה איברים. שלא קשורים אחד לשני. ואם הם קשורים זה לזה, זה רק ע"י המוח...

לב ירגיש לב - נשמה תרגיש נשמה

ואהבה תרגיש אהבה

magenta73

New member
לא.

האקט המיני הוא האקט המיני. לשם יראו ויראו ויתרבו. ואולי גם יהנו מהדרך... אהבה זו אהבה.

כנראה אני חושב שונה אצלי

מין הולך עם אהבה - למרות שאני יודע שאצל הרבה אנשים זה שני דברים שונים .גברים נותנים אהבה כדי לקבל סקס - נשים נותנות סקס כדי לקבל אהבה ...

למעלה