מה דעתכם?

מה דעתכם?

האקס רוצה שהילדים יהיו אצלו יום נוסף בשבוע. לפי הסידור הרגיל, הם אצלו אחת לשבועיים מחמישי עד מוצ"ש ולפעמים גם עד ראשון, ופעם בשבוע מעבר לזה הם לנים אצלו.לי נראה שזה מספיק בהחלט. מה דעתכם?

לא לעשות חשבונות על חשבון הילדים

הרבה נשים היו מקנאות בך עכשיו ... אבא שרוצה לקחת חלק בחיים של הילד זה יש לעודד .. כל עוד ואת יודעת שהאבא מטפל בילדים בצורה הטובה ביותר לכי על זה הילדים רק ירוויחו ......וכתוצאה מכך גם את .... מספיק למי ? לך ? לו? לילדים ? אם הילדים מביעים רצון אז למה לא ?

daniela1975

New member
לדעתי אין חוקים, והסכמים

הם על הדף בלבד. אני אישית אשמח אם ה
יראה את בתי יותר משכתוב בהסכם, אף פעם לא מנעתי וגם לא אמנע ממנו לראותה. אני חושבת שמערכת היחסים עם האב חשובים לא פחות ממערכת היחסים עם האם. השאלה בראש ובראשונה היא מה הילדים חושבים על כך ומה הם רוצים? ומה את מרגישה כלפי זה? האם את חושבת שזה מספיק בשל מניעים אישיים או מכיוון שאת רוצה לבלות יותר עם ילדייך?

Anat44

New member
אולי לשנות../images/Emo35.gif

הי,
גם אני עמדתי בפני דילמה שכזו לא מזמן, ועמדתי על רגלי האחוריות. היום אני לא מוותרת על שעות שהוא מפנה לי, לטובת שעות איכות עם הילדה - מנצלת את הזמן לעבודתי, לסידורים ולסתם בילויים... בעיני זה המון זמן מחמישי עד ראשון. אולי ניתן לשוחח איתו ולקצר את לינת השבת, ואז להוסיף יום באמצע השבוע, בתנאי, שהילדים רוצים... בהצלחה!

m i c h a l i

New member
מצטרפת לשאר המגיבים

ומחכה לתגובה שלך לשאלותיהם... מה רוצים הילדים? מה זה יותר מדי?

בבית ואצל האקס

הבכור רוצה עוד יום, הצעיר אמר בחופש שהם באמת יותר מדי אצל אבא. אני חושבת שבשבוע שהם אצלו באמצע שבוע פלוס סופשבוע ארוך זה בהחלט מספיק. המשמורנית זאת אני, לכן - כאן הבסיס ומצדי - אני מרגישה שאני מאוד הוגנת כלפי האקס ובחופש הגדול כשביקש שיהיו אצלו יותר הסכמתי. במהלך השנה זה יותר בעייתי בגלל המרחק (אם כי הוא לא גדול מדי).

למעלה