מה דעתכם...

• פותח הנושא FBoy
  • פורסם בתאריך

FBoy

New member
מה דעתכם...

אולי שאלו את הז קודם אבל לא היה לי כוח לעבור על כל ההודעות מימים עברו, אבל מה דעתכם שנקים גלריה לעטיפות של הספר השביעי של הארי פוטר? כלומר לכל מי שמעוניין, ונציג אותם לכולם (מבוסס על הרעיון שיש בפורום עיצוב גרפי)...

LuNaTiC

New member
אר...

איך בדיוק נעשה עטיפות של הספר השביעי אם אנחנו לו יודעים עליו כלום?? הא! אז זהו שלא נעשה... אנחנו אפילו לא יודעים איך קוראים לו... אז... להעלות השערות על איך העטיפה תיראה... לא נראה לי...

S.Riddle

New member
המממממ.....

זה היה יכול להיות נחמד אם היינו יודעים על מה הספר..... למרות שאפשר סתם לפתוח גלרייה של ציורי ה"פ..... הבעייה היא שליאת תנצח על בטוח, היא מציירת כל כך מדהים.... *מוחה דמעה*

FBoy

New member
סליחה???

דבר ראשון גלריה של הארי פוטר זה רעיון שחשבו עליו מלפני חמישים ושבע שנים בדיוק, וגלריה של עטיפות הארי פוטר יכול להיות נחמד, אפשר להמציא שמות, לעבד את הכריכה בפוטושופ, פיינט שופ פרו, פריהנד, קורל דרו, צייר או פאוורפוינט אם חייבים, ולהציג בתערוכה כזאת, על שרת (כמו שעושים בפורום עיצוב גרפי ובאתר שלהם - קליפה).אפשר להמציא שמות, ואפשר (אני מתנדב) לעשות הצבעה אוטומטית שגולשים יוכלו לדרג את הכריכות. למה לא? אפשר סתם להמציא כריכה, הדבר החשוב כאן זה יצירתיות...

FBoy

New member
ועוד כמה דברים

זה רעיןו שלא חשבו לעיו מקודם בישראל, לכריכה השביעית, ודבר שני לא יפה איך שאתם מקבלים אורחים חדשים וצורחים עליהם כאילו הם מטורפים שלא מבינים כלום. זאת הערה בונה.

S.Riddle

New member
על מה אתה מדבר?

מי כאן "צרח עליך כאילו אתה מטורף שלא מבין כלום"? לא זכור לי דבר כזה עפ כל הכבוד, ואני לא יורדת על אף אחד, חס וחלילה, אבל מה הקשר להערות בונות?

למעלה