מה דעתכם?

khrui3

New member
מה דעתכם?

הייתי במסעדה עם שתי חברות. לאחת מהחברות יש כרטיס שמקנה הנחה של 15% במסעדה. המלצרית אמרה שהיא מוכנה לתת הנחה של 5% בלבד. הגיוני? אשמח מאוד אם תענו לי איך נהוג אצלכם. תודה

khrui3

New member
אולי זה לא ברור

המלצרית אמרה שהיא תיתן הנחה של 5% כי רק למישהי אחת יש כרטיס

מאוד לא הגיוני

דיברתם על זה עם אחמ"ש? נתחיל בזה שבכל מסעדה שאני מכירה שיש לה כרטיסי הנחה, מעניקים את ההנחה לכל השולחן ולא רק לבעל הכרטיס היות שיוצאים מנקודת הנחה שאלמלא בעל הכרטיס כל השאר לא היו מגיעים לשם - זו לפחות הייתה התפיסה במסעדות שעבדתי בהן ובמסעדות שהיו לי בהן הנחות קבועות. עוד דבר מוזר זה איך היא הגיעה להנחה של 5% - אם כבר מעניקים את ההנחה רק לבעלת הכרטיס, אז שיתנו 15% הנחה רק על מה שהיא הזמינה, ולא לחלק את זה ל-3. בקיצור, נשמע ממש מפוקפק.

../images/Emo45.gif

נשמע בהחלט מוזר- בד"כ זה 15% הנחה על בעלת הכרטיס הנחה ועל מה שהזמינה. האם פניתם למנהל משמרת או מנהל המקום?

khrui3

New member
כן

פניתי לאחמ"שית. היא אמרה שההנחה היא 5% כי רק לאחת מאיתנו יש כרטיס וככה כתוב בחוזה לגבי הכרטיס. שאלה אם אני רוצה לראות. אמרתי בטח. אחרי די הרבה זמן היא חזרה. הצביעה על השורה הבאה בחוזה: "כל סטודנט יקבל הנחה של 15%". כל קשר בין החוזה לבין 5% מקרי לחלוטין. היא התעקשה שהחוזה מחזק את דבריה. בשלב זה החלטתי שאין עם מי לדבר (או שהיא מטומטמת בטירוף או שהיא עובדת עלי בעיניים) ואת ההנחה שלא נתנו לנו קיזזנו ע"י כך שלא שילמנו טיפ. יש לי טעם מאוד רע מכל האירוע. רציתי בכל אופן לוודא שזה לא נהוג במקומות אחרים. תודה על הפידבק

amphd

New member
על זה נאמר

שלפעמים עדיף להיות חכם מאשר צודק. אותה אחמש"ית במקום להתווכח יכלה לצאת גדולה ולהגיד שבד"כ זה רק 5% אבל הפעם היא תאשר לכן באופן חריג להנות מה 15% הנחה. מבלי להכנס אם זה נכון או לא(מה שעל פניו נראה לי כלא גדול.) המקום לא היה מתמוטט אם היא הייתה מאשרת הנחה כזו ואתן הייתן יוצאות קצת יותר מרוצות כי באו לקראתכן אולי אף חוזרות מה שכרגע לבטח לא נראה לי שיקרה.

JaneLame

New member
בשביל ה-10% האלו היה שווה לה לריב?!

כמה זה כבר 10% - לא יותר מ-30 או 40 ש"ח, נכון? זה כזה סכום שהמסעדה לא יכלה לספוג, עד כדי כך שהם היו צריכים להתווכח איתכן על ההנחה הזו? ממש מביך עבורם. איזו קמצנות.

yubash

New member
אני חושב שהמסעדה ראוייה לציון...

שמה בפורום כדי שנוכל כולנו לדעת איפה אנחנו לא רוצים לאכול ושיאשאר לנו טעם רע בפה... לא ככה?

khrui3

New member
פוקצ'טה בירושלים

החשבון כולו היה 70 ש"ח. כל הסיפור הוא על 7 שקלים. ואני בטח לא אחזור לשם יותר. תודה על התגובות התומכות

למעלה