מה דעתכם...

• פותח הנושא Flynn
  • פורסם בתאריך

Flynn

New member
מה דעתכם...

מה דעתכם על כך שמדי שבוע יתראיין כאן, בשעה שהקבעה מראש, מישהו ממודיעין שיש בו ובפעילותו עניין מיוחד? אני מניח שניתן למצוא גם לא מעט כאלה במסגרת הכתבות שמפרסמים המקומונים, ובכל זאת בוודאי שיש אצלנו אנשים מיוחדים ומרתקים שטרם נכתב עליהם.

דקסטר67

New member
גם אני בעד

ואני גם מציע שכולנו כאן נציע רשימה של שמות מעניינים שאפשר להביא לפורום כאורחים.

ניסינו ונכשלנו...

היה בפורום מר חרל"פ...ישב...ענה על שאלות כמה שעות..."מרח" אותנו מקצה לקצה ולא יצא מזה שום דבר...

גם אני מאד בעד ../images/Emo45.gif אבל...

לא נראה לי שיהיה לנו איזשהוא שיתוף פעולה... אנשי העירייה שלנו בתרדמת מוחלטת מכל הבחינות

Flynn

New member
הצעה מעשית

את דברי החוכמה של חברי מועצת העירייה ממילא מפרסמים במקומונים השונים. אני מציע להביא אנשים שלא עוסקים בהכרח בנושא הניהול העירוני: סופרים, אנשי מחקר, אנשי עסקים שיש להם מה לומר וכדומה. סתם דוגמה: במודיעין גרה מיכל בויאנג'ו-עבאדי, שם כמעט בלתי מוכר בעיר, אבל במסדרונות השלטון מכירים אותה מצוין. היא שימשה עד לא מזמן כמנכ"לית המוערכת של נכסים מ.י., חברת ההחזקות של המדינה. במלים אחרות, אותה גברת (שמחזיקה בתואר כפול של עו"ד ורו"ח) היא היא זו שהייתה אחראית על הפרטת החברות הגדולות במשק, כמו אל על, צים ובנק דיסקונט. היא משפיעה על גורלם של עשרות אלפי אנשים. בכובע אחר שלה היא סמנכ"ל קופות חולים במשרד הבריאות. היא נחשבת למי שממלאת את תפקידיה בכשרון וביושר. ובכן, מדוע לא היא, למשל? או דוגמה אחרת: אחד מכותבי המאמרים המצטיינים של הרשת גר במודיעין. קוראים לו קציר והוא המקים והעורך של אתר אפלטון. המאמרים שלו מרתקים ולפי דעתי יש לא מעט דברים מעניינים שהוא יכול לספר. למה לא לנסות?

Neta558

New member
כל שבוע אולי יהיה קצת קשה

אם הבנתי נכון, התכוונת לא רק לבעלי תפקידים אלא לשכן המרתק שיש לכל אחד מאיתנו, נכון? אתם מוזמנים להקיש לו על הדלת עם ההצעה
בכלל, אם יש לכם רעיונות לאירוח בנושא שלדעתכם יוכל לתרום, נשמח לשמוע. אפילו ניתן לכם לעזור לארגן את זה

Flynn

New member
אמת ויציב

טוב, אז לא כל שבוע. כל שבועיים, אפילו כל שלושה שבועות או חודש. אני מוכן לנסות ולדבר עם האנשים שאני מכיר. מה דעתכם להציע שמות משלכם?

Neta558

New member
אולי במקום להציע שמות

מי שמכיר אנשים שלדעתו יהיה מענין לארח שיפנה אליהם, ידבר איתם, אם הם מעונינים פשוט נקבע תאריך לאירוח. אם נצליח, נעשה מזה משהו קבוע, אם לא-יהיו לנו כמה אירוחים נחמדים בימים לא קבועים

Flynn

New member
רעיון טוב

נטע, אשלח לך מייל מחר או מחרתיים ואספר מה העליתי.

למעלה