מה דעתכם?

ttzzoo

New member
מה דעתכם?

אולי מישהו שמבין קצת יותר ממני אנגלית, יכנס לאתר הרשמי של צח"מ ופשוט יתרגם ויעביר בפורוס את תקצירי הסדרות מהמקום בו הופסק אצלנו וכך נהיה מעודכנים....

אור2221

New member
באתר הרשמי של הסדרה אין

תקצירים כל כך אחורה. בYRNEWS חשבתי שיהיו תקצירים, אבל מסתבר שהם שומרים אחורה רק שלוש שנים אבל זה לא מפתיע כי האתר הזה עובד כבר כמעט 10 שנים וזה כמויות אדירות של חומר לשמור, אבל חבל, כי התקצירים שלהם באיכות של תסריט. א אבל יש לי את התקצירים של SOC. אבל אני לא מתרגמת את כל זה, רק שמה לינק. יש שם מ96 ואילך...

Pete® Pan

New member
../images/Emo26.gif תרגום תקצירי הפרקים הבאים:

כן, כן, אני קורא \ מתרגם ספויילרים
עד עכשיו נמנעתי מזה, אבל HOT ה-^%*$*$!@$#!@%$^$%&^%*& (צונזר!) לא השאירו לי ברירה... הנה זה: ג'ק שומע במקרה הודעה מוויקטוריה, האומרת לפיליס לרגל אחרי ג'ק כדי לדלות ממנו מידע על מסע הפרסום של חופשת האביב. פיליס אומרת לג'ק שהיא לא מתכוונת לרגל אחריו ושאכפת לה ממנו מאוד. פיליס חתומה על הסכם עם "ניומן" ואינה יכולה לעבוד באף מקום אחר במשך כ-6 חודשים. התובע המחוזי משיג צו חיפוש ומוצא סמים ב"קרימסון לייטס". ניק ושרון נעצרים בשדה התעופה לחקירה משטרתית ונאלצים לדחות את חופשתם לפורטו ריקו. קית' וריאן משתפים פעולה כדי לעזור לטרישה. קית' רומז לטרישה שאם היא לא תשתף פעולה, הם יכניסו אותה לבית חולים פסיכיאטרי. ניקי מתקשרת לחוקר הפרטי שלה כדי לגלות מי התינוק של דיאן ומאוד מופתעת לגלות את התשובה לכך, למרות שאינה חושפת פרטים. ניית אומר למלקולם שהוא היה רוצה לראות אותו לעיתים קרובות יותר. אלכס שואלת את אוליביה לגבי הרחקת מלקולם מבנו. אוליביה נכנסת למגננה ויוצאת מהחדר.

taish

New member
תקציר 26 בפב' עד 2 במרץ ../images/Emo58.gif

טוב, אין לי הרבה זמן עכשיו אבל אני אתרגם את התקציר של הפרקים שהיינו אמורים לראות השבוע (26 בפברואר עד 2 במרץ 2001 בארה"ב) מתוך ה-SOC (תודה על הלינק, אור!): ג'ק איננו מתרשם מההתפרצות של פיליס למסיבת ההטבלה. ג'ק שומע במקרה הודעה מויקטוריה, שאומרת לפיליס לרגל אחר ג'ק בנוגע לקמפיין האביב המקוון (כן, זאת המילה העברית לאון-ליין
) של ז'בו. פיליס אומרת לג'ק שאכפת לה ממנו עמוקות ואין לה כוונה לרגל אחריו. לפיליס יש סעיף האוסר תחרות בחוזה שלה עם ניומן, ואיננה יכולה לעשות דבר במשך שישה חודשים אם היא עוזבת את החברה. ה-DA מוציא צו חיפוש ומוצא סמים ב"קרימסון לייטס" בשקית קפה. ניק ושרון נעצרים בשדה התעופה לחקירה ונאלצים לדחות את הטיסה שלהם לפורטו-ריקו. קית' וריאן משתפים פעולה לעזור לטרישה להחלים. קית' רומז לטרישה שאם היא לא תשתף פעולה, הם ישלחו אותה לבית-חולים לחולי נפש. ניקי מתקשרת לבלש שלה כדי לגלות מיהו האבא של התינוק של דיאן. ניקי מופתעת לשמוע את התוצאות אך אינה חושפת את זהות האב. נייט אומר למלקולם שהוא היה רוצה לראות אותו לעיתים קרובות יותר. אלכס שואלת את אוליביה לגבי ההרחקה של נייט מחייו של מלקולם. אוליביה מתגוננת ועוזבת את אלכס. You welcome!

taish

New member
לא ייאמן, רונן!

למה אני לא עושה "רענן" בזמן? אוףףף... ברכה לבטלה. שחר, אתה יכול למחוק את התרגום שלי.

sherilyn

New member
טוב, אולי נעשה תורנות תרגומים (S)

יש לי עכשיו רבע שעה פנויה אז הנה תקצירי חודש מרץ 2001 (לטובת כל מי שרוצה): שבוע 1 - ניק נעצר באשמת סחר בסמים ורצח ומבקש משרון להיות חזקה בשבילו. איזבלה (דמות חדשה) פונה לפול וויליאמס בקשר לאדם שאולי עוקב אחריה ומספרת לו שהיא הוכתה ע"י בעלה. פול מסכים לקחת את התיק. קרטר אומר לטרישה שהוא לא הולך לשום מקום בזמן הקרוב והוא יודע שניק ושרון ישלמו על מה שהם עשו לקרטר/קלארק בעבר. מלקולם מאיים על אוליב שיספר לנייט שהיא מרחיקה אותו בכוונה מנייט בטענה שהוא לא היה אבא טוב. טרישה מחליטה להסתתר עם קרטר כדי שקית' וראיין לא ינסו לעקוב אחריה. ג'יי.טי. מנשק את מאק לעיני בילי ובריטני וזה משגע את בילי. בריטני מאיימת לעזוב את בילי בגלל שמאק כל הזמן בסביבה. פול חושב לבקר את כריסטין במטרה לפתור את בעיות הנישואים שלהם. מייקל מגלה שכריסטין תחזור ממסע העסקים מוקדם יותר וחוזר לביתו לארוז ולסוע להונג-קונג לפני שפול יעשה זאת. ג'ק מספר בז'בו על קמפיין האביב של "בראש אנד סאסי" ודוחק בהם להעלות תוכנית שתביס את המתחרים. שבוע 2 - ניק אינו מורשה לצאת מהכלא בערבות. קרטר דורש מטרישה להבטיח לו שלא תאמר לאיש היכן הם מסתתרים בג'נואה-סיטי. ויקי וראיין נוסעים לבוסטון לחפש את מייגן. מלקולם עדיין מדוכא מההחלטה של אוליב ונשבע שהיא תקבל את המגיע לה. בילי חולם על בריטני אבל הנערה בחלומו מתבררת כמאק. ילדי "גלו ביי ז'בו" יוצאים לחופשת-סמסטר. בראד חושב שהגיע הזמן שהוא ואשלי יצאו לירח-הדבש שלא היה להם. מרי פוגשת את פיליס במקרה ומספרת לה שמייקל נמצא כבר בהונג-קונג. מרי מספרת לפול ודוחקת בו לראות את כריסטין. שבוע 3 - ויקטור מבטיח לשרון וניקי שהם ימצאו ראיות המזכות את ניק ממכירת הסם שהרג את ג'ורדן. ג'ק מציג את שון, המחליף/ה של פיליס בז'בו. פיליס נרעשת מ"פליטת-הפה" של מרי בדבר נסיעתו של מייקל להונג-קונג. שבוע 4 - וורטון תוקף את קרטר בקרימסון-לייטס ונעצר. הוא מושם בתא הסמוך לתאו של ניק ניומן. ניק מסכים לשלם לוורטון אם הוא יודה ויעיד על חלקו בהפללה. וורטון מכחיש הכל. שרון מודאגת ומדוכאת בגלל מצבו של ניק. ניקי מציעה לשרון לשלוח לניק חבילה. ויקטור מבקש מפול להשיג תמונה של מאט קלארק ולשלוח לכל מנתח פלסטי במערב התיכון. פיליס הרוסה כשהיא מגלה שג'ק ריגל אחריה במטרה להשיג מידע עבור ז'בו. היא מחליטה לא לדבר איתו יותר לעולם. אלכס מספרת למלקולם שניל אינו תומך בהחלטה של אוליביה לגבי מלקולם ונייט. טרישה מוצאת את הכדורים בהם קרטר השתמש בלילה הראשון של הרומן שלהם. ראיין וויקי חוזרים בידיים ריקות מביקורם אצל מייגן בבוסטון. מאק מגלה שבריטני שיקרה לגבי הלילה שהיה לה ולבילי בקמפיין הקיץ של ז'בו. בריטני ממציאה תירוץ שיאפשר לה ללכת לביתן-הבריכה באחוזת-אבוט ולהשמיד את העדויות נגדה. אור
על הלינק.

NOAAAAA1

New member
תודה על התרגום,הילה! ../images/Emo24.gif

למרות שקראתי אותו כבר, בלינק שאור נתנה :) בקשר לתרגום פרקים.. נשמע נחמד.. אני בעד!

junny

New member
כל כך מבאס

ש HOT עצרו לנו את הפרקים בשלבים הכי חשובים ספויילר מכאן- איזבלה מגיעה.. קרטר וורטון מצליחים במזימה וניק בכלא.. מאק מגלה שבריטני שיקרה.. כל כך חיכתי כבר לפקרים האלה. לא שיש לי זמן לראות אותם, אבל אתם יודעים..

bigmomentom

New member
לידיעתך

באתר : http://www.cbs.com/daytime/yr/ יש תקצירים משנת 1998 עד היום (כולל תמונות מהפרקים). פשוט צריך להיכנס שבוע שבוע וזו עבודת נמלים מעצבנת ביותר. נכנסים לאתר ואח"כ ל-updates & previews ובתוך זה ל- update archive וברובליקה של select your week בוחרים את התאריך שרוצים. אם למישהו יש כח לעשות את זה - good luck

אור2221

New member
וואללה נכון

לפני חודש ניסיתי להכנס לשם, אבל קיבלתי כל פעם לינק לא זמין כל פעם שניסיתי להכנס למשהו לפני 2004 אז חשבתי שהם הורידו את התקצירים הישנים ושכחו לעדכן, או משהו. זה בהחלט עדיף, גם עם תמונות ויותר מסודר.

NOAAAAA1

New member
לא חידשו שום דבר

אפילו יש כמה דברים שיקרו שלא הכניסו בתקצירים האלה.. טוב נו, נחכה עוד שלושה חודשים

pumiki25

New member
לקרוא, לא לקרוא, לקרוא, לא לקרוא...

למה ואיך זה שאני מתלבטת קשות בקשר לקריאת ספויילרים "אוטוטו-ים" כשאני קוראת ספויילרים עדכניים יחסית (ארבע השנים הקרובות)? הממ

אור2221

New member
מסיבה טובה

כי בעוד 4 שנים תשכחי את מה שקראת עכשיו. אני *ראיתי* את כל מה שאנחנו רואים עכשיו (ולא רק קראתי), אבל זה היה לפני 4 שנים ועכשיו שאני צופה, נכון שאני זוכרת את הSTORYLINE הכללי או פרקים מסויימים, אבל לא את סך הכל הדברים הקטנים שמרכיבים כל פרק, ההבעות פנים של שרון כשעוצרים אותם, מה בדיוק טריש אמרה לקרטר, איך בדיוק דברים התנהלו, החיוך של ויקי שניקי סיפרה על על החלפת הזרעונים - וזה גורם לי להיות מסוגלת לצפות עוד פעם ולא להיות משועממת. לעומת זאת, לקרוא BLOW BY BLOW דברים שיקרו עוד שלושה חודשים זה קצת הורס, במיוחד עם את ממשיכה לקרוא הלאה, מעבר לשלושת חודשי העיכוב, וזה כמעט בלתי נמנע. למרות, שהתקצירים הם לא ממש מפורטים אז יכול להיות שזה לא נורא. העצה שלי היא DON'T, אם את רוצה לקרוא ספוילרים, תקראי ספוילרים לפרקים האמריקאים :) זה רחוק מספיק.

pumiki25

New member
My thought exactly ../images/Emo13.gif

אור, תודה! חיזקת את דעתי בקשר לקריאת הספויילרים. מהם אני בהחלט אשתדל להימנע

למעלה