מה דעתכם?

מה דעתכם?

הלימודים במחוזות ת"א וירושלים הושבתו מהשעה 10:00 במחאה על הפיטורים של כ-4500 מורים. מה דעתכם ?

lara88

New member
לדעתי..

זה המינימום שהם יכולים לעשות אחרי האופן שבו פוטרו, אני רק מקווה שלא יחליטו עכשיו להשבית את הלימודים לגמרי כי אחרת זה ישפיע ממש קשות על ציוני המגנים והבגרויות =/

תמיר1991

New member
מה דעתי../images/Emo35.gif

הכינו לי יום חופש באמצע תקופת המבחנים, ככה שמהנקודה הזו זה מצויין. בכלליות, זכותם, כמו כל בעל מקצוע אחר, לשבות במחאה על הפיטורים, אך לדעתי, ודיברתי על כך קודם, הפיטורים הם מוצדקים. תמיר.

Sashka7

New member
עקרונית אני נגד שביתות למרות

שזהו כלי הכי דמוקרטי שיש, רק שפה בישראל אוהבים מאוד להישתמש בכלי זה... האופן שבו המורים פוטרו גם הוא מאוד לא יפה והם היו צריכים למחות איכשהו נגד דבר זה... לכן להשבית את הלימודים זה היה הדבר היחיד שהם יכלו לעשות... מה גם שזה ממש התאים לי היום חופש שקיבלתי(למרות שבד"כ אני מאוד לא אוהבת להפסיד לימודים במיוחד בתקופה כזאת)... הם רצו להראות את אי שביות רצונם על הפיטורים והם עשו זאת... אולי זה יזיז למישהו, לפחות....

FuxPavel

New member
פיטרו לא מספיק...

רק לפי להסתכל על האוכלוסייה שפוטרה הם מורים מבוגרים, רובים עברו את גיל שישים ומורים ללא תעודת הוראה שבדרך לא דרך נכנסו למערכת החינוך. לדעתי זה דבר נורא שכל כך הרבה כוח מרוכז אצל בן אדם אחד - פרץ. הוא בעצם האיש שבפועל שולט במדינה. יכול לכבות את החשמל, את המים, לסגור את מערכת החינוך, משדרי ממשלה, בנקים, משטרה, נמלי ים ותעופה ומה עוד. צריך לפזר את הכוח הרב הזה, וזה מה שביבי למשל מנסה לעשות. לפי סקרים שערכו יוצא ש20,000 מורים מודים שהם שחוקים. אז ביחס אליהם 4500 זאת באמת מתנה.

למעלה