מה דעתכם..

מה דעתכם..

אני בהריון שבוע 8 עם תאומים יש לי חששות לגבי מעבר לחו"ל שם בעלי נמצא וחיים איתו. יש לי בעיה עם לעשות הפלה זה לא בא בחשבון.. אני תוהה אם אלד את התאומים... עד כמה חיי יהפכו לקשים/ טובים יותר..? אין מי שיראה לי את הטוב ואת הרע .. אולי אתם? כרגע אף אחד לא תומך בי בגלל שכולם חוששים מבעלי.. ואם הוא לא בעסק כן אני יודעת שיהיה קשה אבל.. אני כבר בת 29 .. עד עכשיו לא מצאתי את האביר ואופסס כן אני בהריון ואופסס זה תאומים ולמה אני ובעלי נשואים.. נו עוד אופסס... הוא פשוט ובכן יש כמה דברים שיפריעו לשלוותי לחיות איתו ולא ישתנ לעולם כנראה.. כגון שהעבודה היא דבר שמוטל לרוב עלי והוא לא מוכן לצאת לעבוד כמו שצריך לפרנס.. הוא נראה לי התרגל המון שנים לא לעבוד בשל תאונת עבודה ועכשיו הוא כבר תא מדבר על זה וזה מאוד מפריע לי מכל מיני סיבות... אני לא חושבת שמישהו צריך להיות כל היום בבית מול המחשב. ואני חושבת שאדרבא עם תאומים הוא צריך לעבוד .. בקיצור אני יודעת שאם אגיע לשם עם התאומים אצטרך בתקופה הראשנה גם להניק כל 3 שעות 2 תינוקות ובשאר הזמן לעבוד (מהבית) אבל עדיין לא לנוח כמעט. אני צופה חיים קשים יותר איתו עם העזרה בטיפול בילדים מאשר כאן לבד... מה לעשות?

עוד שאלה

מכיוון שלא חייתי בארץ ולא עבדתי כאן לפחות שנתיים האם תהיה לי עזרה מהמדינה או ממישהו כאם חד הורית עם 2 תינוקות? משהו? כי איך אוכל לעבוד בהתחלה?

נסטיה5

New member
אני בוודאי לא אייעץ לך אם להפיל

או לא. אבל אני יכולה לתת לך תמונת מצב על הצפוי לך. אל תבני על עזרה מהמדינה בכלל. תקבלי הבטחת הכנסה שהיא ממש מינימלית ולא מספיקה לכלום. אפילו לא לשכר דירה. תקחי בחשבון שגם מגורים לא תקבלי מהמדינה. (אמא + 2 ילדים מקבלת 2500 ש"ח לחודש). אל תבני גם על זה שהמערכת (בתי המשפט, רבנות) יפסקו לבעלך מזונות בגובה סביר. גם את הגט יהיה לך קשה לקבל אם הוא יחליט שהוא לא נותן אותו בקלות (בלי קשר לאם תלדי את התאומים או לא). לגדל ילד זה קשה באותה מידה שזה כיף. התאומים יגרמו לך אושר אבל את גם צריכה לדעת שזה מאד מאד קשה לגדל תינוק אחד, על אחת כמה וכמה שניים. ולבד. במיוחד כלכלית. מה שיסייע לך הוא משפחה תומכת, מקום לגור, ומקצוע. הערת אגב - אני לא ממליצה לך להניק הרבה. זה הרבה יותר קשה ממה שאת חושבת. ואם יש לך תאומית ואת חד הורית יהיה לך קשה עוד יותר. למרות שלהניק זה באופנה עכשיו מנסיון אני אומרת לך שילדים שלא יונקים לא ניזוקים, וגדלים יפים נחמדים ובריאים לא פחות מהיונקים. בהצלחה בכל החלטה שתבחרי. |חי

אז ככה

יש לי איפה לגור אני מסודרת מהבחינה הזאת. ואוכל לעבוד אחרי תקופת מה אני מעריכה כשיהיה גיל מתאים שהם יהיו במעון כלשהו.. עד אז את אומרת 2500 ש"ח... מספיק למישהי שתעזור לי? האם אפשר לקחת אחות או משהו? עוד שאלה נניח שאני כן מחליטה לטוס לבעלי.. נראה לך שאוכל למצוא מישהי שאם אשלם לה על הכרטיס תסכים לטוס איתי ולעזור בטיסה? אחות או משהו קרוב לזה?

עם יש לך מקום לגור, ועזרה מהמשפחה

או חברות והרבה תמיכה נפשית! זה קשה אבל אפשרי... בקשר למעונות, יש מעונות של נעמ"ת/ויצ"ו בהם יש הנחות משמעותיות לחד הורים. לדעתי אם את לא מאושרת עם בעלך, אל תחזרי אליו בגלל הילדים. זה רק יקשה עליך. בהצלחה שבכל מה שתבחרי!

love410

New member
קודם כל מזל טוב

וכל ילד מביא את הברכה שלו ואין לדעת מה ילד יום תקשיבי ללב שלך מה אומרת לך התחושה הפנימית ובקשר להסתדר יהיה בסדר לכי תבררי אם את גרה בעירה קטנה יש סיכוי שכן תקבלי בית אני מכירה אמהות לילד אחד שקיבלו בית אבל לאט לאט ואני בטוחה שגם משפחתך תעזור וחברות לאט לאט ויהיה בסדר ואנחנו פה ואת לא לבד מתוקה.

odelyav1

New member
../images/Emo91.gifרינת...

קודם כל מזל טוב רינת אני האומנם אמא חדשה אבל אני יכולה להגיד לך שני דברים לגדל ילד זה קשה מאוד ולפעמים יש רגעים של תיסכול אבל מצד שני אני לא יכולה לדמיין אושר גדול יותר מלהיות אמא ועוד כפול 2 זאת ברכה אני אישית חושבת שאם היחסים אם בעלך לא הולכים כל כך טוב אז אין סיבה שבגלל הילדים תחזרי אלוו ההפך את פותחת פרק חדש בחיים תפתחי אותו כמו שצריך תבאי את הילדים האלה לבית בריא למשפחה אפילו אם זאת רק אמא לפחות שזו תהיה משפחה אוהבת ואם את אומרת שבעלך " בטלן" אז באמת בא לך לפרנס גם אותו??? תעשי מה שטוב לך מה שאת מרגישה אני יודעת מניסיון שזה קשה לעבור הריון לבד אבל תעזרי באנשים שאוהבים אותך משפחה חברות כל אחד שיוכל לעזור ולתמוך כי זה לא קל ויש לפעמים רגעי משבר אבל אם תיתמקדי במה שחשוב מה שגודל בתוכך תביני בסוף שזה ישתלם כי יש לך בשביל מי לחיות יהיה לך שני מתוקים שיואהבו אותך בלי תנאים אז זהו אני מאחלת לך בהצלחה ושתעשי את הבחירה הנכונה אבל תזכרי אל תחזרי אלוו בשביל הילדים אך ורק אם את רוצה תשקלי את זה טוב ושאלה לי אלייך למה הוא לא יכול לחזור לארץ למה את צריכה לעזוב??? בהצלחה מתוקה ....

היי

הוא אמריקאי חי כל חייו בארה"ב. הוא מעולם לא היה בארץ ויש לו 3 ילדים שם כך שזו בעיה..

odelyav1

New member
../images/Emo20.gif

אני מציעה לך לחשוב טוב אם אלו החיים שאת רוצה לילדים שלך את יכולה לעשות את זה אם הרבה רצון גם תבוא היכולת תאמיני לי..בהצלחה מאמי מכל הלב אשמח אם נמשיך להיות בקשר חשוב שתדעי את לא לבד יש עוד הרבה כמוך...וכולם מצליחות בסוף

למעלה