מה דעתכם

מי אתה?

קצת מוזר לי שאתה מפרסם הודעה בפורום שאתה רוצה מפגש, כשנדמה לי שזו ההודעה הראשונה שאתה מפרסם כאן.

אני

מסתובב פה בפורום כבר מעל חודש ולא מגיב על כלום , ואמרתי לעזזאל הגיע הזמן לצאת ולרשום משהו ובאמת בא לי לראות ולהפגש! מה רע? אסור?

מאיפה נתחיל??

בחור חמוד ונחמד (משתדל) בן 21 קצת גבוה (1.90 זה לא הרבה נכון?) רזה (לא שדוף) אוהב צחוקים ורומנטיקן, חי עם בחורה חמודה והפורום תורם לי אישית בזיגיות שלנו לקחתי המון טיפים מפה! מה עוד? תשאלו ואענה.....

האם גם היא קוראת כאן?

ואיך הגעת אלינו? ובאיזה טיפים אם אפשר לשאול
ואולי קצת תשתף אותנו באיך זה להיות מהצד שמנסה להבין איך (לעזאזל) זה לחתור לעבר תענוגות משותפים ביחד עם היצור המורכב הזה המכונה אישה

היא

לא קוראת פה (מטעמים כמוסים, עונג אם תרצי אשמח לספר לך במסרים) והגעתי לכאן כי תמיד חיפשתי מקום כזה ואני מודה לה` שהאיר את עיני ומצאתי את הפורום הזה.

אני הישתתפתי בכמה מיפגשים .

של פורומים . כמו סטראו . אידיש. חשבונות . בסטראו הידגימו ודיברו על מערכות סטראו. בפורופ אידיש דיברו אידיש . בחשבונות דיברנו על חוקי מס הכנסה . לדעתך . במיפגש על מה ידברו?. אתה בטח חושב שבמיפגש ידברו על סקס . ואתה תאזין ותדמיין . אני חושב שאתה טועה . או שזה יהיי מיפגש סגור רק לבנות . כך ניראה לי עדיף . אז הם יחליפו חויות . בלי בושה . אני מליץ מיפגש סגור רק לבנות . אז יהייה כיף לכן

למעלה