מה דעתכם?!

JTיXל

New member
אני אפילו לא אגיב לירדות האלה...

אני בן 14 ואני יותר בוגר מרוב האנשים פה....! במקום "לרדת" על הציור שלי, יכלתם לתת ביקורת אמיתית!! ולא ירידות סטייל כתה ד'..!

מתלהב

New member
נא לא להתרגש!

האנשים האלה, Ro-E, ילד ירוק (
) ובאטי גירל, לא מייצגים את דעת החברים הכוללת. הם אפילו לא נחשבים "חברים קבועים/מוכרים". ההנחה שלי היא שהטרולים הגיעו גם לכאן, and this means WAR. ספר קצת על העבודה, על הטכניקה ובעיקר על הרעיון. אני חושב שקשה לשפוט עבודה בצורה "הוגנת" בלי לדעת מאיזה רקע או קונטקסט היא מגיעה.

JTיXל

New member
קשה לי להגיד

אני מתחיל וזה הציור הראשון שלי, אני השתמשתי בפיינטר ובמשטח ציור אצל ידידה שלי השתמשתי בעיקר באיר בראשים וונראה לי שזה היה הסמאדג' כדי שההצללה לא תיהיה חדה מידי... אשמח לשמוע ביקורת אמיתית!(ולא ירידות מעצבנות) תודה!

roychu

New member
בשביל עבודה ראשונה, לא רע.

יש עוד כמה דברים לשפר, אבל אני מניח שזה עניין של נסיון ושימוש בתכנה. מה שכן קצת הפריע לי, זה הקו השחור הבולט מסביב לעיניים, שבולט *מדי* ליד כל הציור הרך הזה. חוץ מזה, השיער מצויין לטעמי.

JTיXל

New member
תודה על הביקורת הכנה!

הקו באמת בולט בציורים הבאים שאני אני אעשה אותו פחות בולט אני הולך לקנות משטח ציור ככה אני יוכל לצייר הרבה דברים ללמוד ולהשתפר. יש המלצה למשטח ציור מסוים התקציב שלי הוא עד ה-550 ככה....

מיכאל ג

New member
כאמור טוב לעבודה ראשונה.

מה שהפריע לי, האמת, הוא שהציור הזה הוא קצת, לא איך להגיד את זה... חסר יחוד. פנים של בחורה במבט מקדימה, ללא הבעה: משהו כזה שבחורות מציירות בשולי המחברת כשמשעמם. הפנים נראות חסרות זהות: אין מאפיינים יחודיים, נראה כאילו ציירת "סתם מישהי" ולא מישהי ספציפית. מה שיצא הוא מין "תמונת קלסטרון" כזו. אני הייתי מחפש נושא עם יותר עניין לציור הבא. זווית יותר מעניינת, דמות עם מאפיינים מסוימים, אולי את כל הגוף ואולי רק את הגוף, אולי בכלל לא דמות, אולי טבע דומם.

JTיXל

New member
לקחתי לתשומת ליבי

האמת שיש לי איזה כמה ציורים אם מאפיינים אני עכשיו מנסה כל הזמן לצייר איזה משהו שזה לא סתם מישהי או שיהיה לי את המשטח ציור אני אצבע עוד ציורים שלי ובקשר לנוף, אני מעדיף לצייר אנשים!

למעלה