מה דעתכם

עץ הבונסאי

לא שתול במקום הנכון....סתתתתם
עצוב מדהים - אבל למה בשפה האנגלית? האם החולצה מיועדת לחוג חובבי הבונסאי הישראלי???

minigan

New member
לשלב את 2 ההצעות אנגלית+עברית

אולי להגדיל את הלוגו שבמרכז ולשלב כיתוב בעברית מימין ואנגלית משמאל?

tk96

New member
חשבתי כך, אין בידיי את הכלים.אולי ?

יש לי רק צייר של חלונות, ובכדי ליצור אות משותפת בעברית צריך לרשום בונסאי מלמטה למעלה ולא כמו באנגלית מלמעלה למטה בכדי שזה יצא בעיצוב יפה לעין, כלומר: י ש ר א ל א B ס O נ N ו S ב A I S R A E L משהו כזה
מקווה שזה יראה טוב באינטרנט.

minigan

New member
לסניף הישראלי בלוס אנג'לס ../images/Emo104.gif

יש לי הרגשה שיש שם יותר ישראלים חובבי בונסאי מאשר בארץ הקודש.

tk96

New member
וכדי ללכת בגאווה עם החולצה בחו"ל.

למרות שזה קצת מסוכן
ולא נכנס לפוליטיקה.

tk96

New member
הצעת שינוי קטנה.

אולי כדאי לשנות את הגופן משחור לירוק, בשביל ההרמוניה הטבעית
מצורפת תמונת הצעה, אפשר להתעלם מהתוספת עצמה ורק להתחשב בצבע.

dharani

New member
התבלבלתי

הראשון מקסים אבל היות שמצוין ישראל רצוי לימצוא עץ זית .דבר שני להזמין במידות גדולות .דבר אחרון שתבוא עליך הברכה על היוזמה

tk96

New member
לבקשתך, לוגו חדש עם עץ זית.

אז זה מה שעשיתי כל הבוקר

tk96

New member
עדיין בעיית זכויות היוצרים ../images/Emo13.gif

למרות שהייתי משתמש באחד מעצי הזית של חברי הפורום אם הייתה לי תמונה ברורה מספיק על רקע אחיד, עדיף לבן.

minigan

New member
בחירת פונט

לפונט המתאים חשיבות רבת משקל בעיצוב לוגו. אחרי שתחליטו על העיצוב והכיתוב הסופי מציע שתבקשו את ההצעה הסופית במספר פונטים ואז תקבלו החלטה סופית. בהצלחה

אולמוס

New member
בעיני עדיף מס' 1 אבל...

גם אני אהבתי את מס 1 למרות שהסגנון החביב עלי הוא דווקא מס' 2 מציע כיתוב אנגלי עברי משולב מהסיבה שצילומי האנשים+ עצים בחוג שלנו עשויים להגיע לאתר/אתרים בחו"ל ורצוי שיהיה זיהוי (למי שלא יודע, החוג רשום במאגר מידע באירופה, שאליו נשלחו לפני מספר חודשים תמונות מהתצוגה במאי 2004) אגב מה בקשר לזכויות היוצרים של התמונה? (כרמי איפה אתה?) אם קיימת בעייה-זה מציע לעבד לצורך הענין תמונה מצילום מתאים של חברי החוג -באפקט של הצללה. נ.ב. אפשר גם על כובעים

מסכים איתך אולמוס

צריך כיתוב עברית ואנגלית ב.היוזמה לא שלי, אלא של תמי אובספלד.אני צריך לעצב מחדש את הכיתוב ,המשך יבוא.

למעלה