מה דעתכם על זה?(לא קשור לפורום כמובן).
ש שלינקה New member 24/10/04 #2 אני בעד, אבל... "בתנאי שתועתק אל סוגי מדיה מסוימים, שעליהם יוטל היטל. כספי ההיטל יועברו אל היוצרים, אל המבצעים ואל מפיקי התקליטים." מי יקנה דיסקים במחיר יקר יותר כדי שהאמנים והמפיקים יקבלו תמורה?
אני בעד, אבל... "בתנאי שתועתק אל סוגי מדיה מסוימים, שעליהם יוטל היטל. כספי ההיטל יועברו אל היוצרים, אל המבצעים ואל מפיקי התקליטים." מי יקנה דיסקים במחיר יקר יותר כדי שהאמנים והמפיקים יקבלו תמורה?
א איש הרוח New member 26/10/04 #3 השאלה שלי היא איך זה גם יתבצע את תשלמי נניח על מאה דיסקים לצריבה 20 ש"ח יותר מהרגיל...והכסף...הכסך יגיע אלי??
השאלה שלי היא איך זה גם יתבצע את תשלמי נניח על מאה דיסקים לצריבה 20 ש"ח יותר מהרגיל...והכסף...הכסך יגיע אלי??
ש שלינקה New member 26/10/04 #4 אולי יתנהל רישום על כל שיר שיורידו מהנט? אין לי מושג איך יביאו בחשבון שירים שאנשים הפכו מדיסקים מקוריים לMP3 ונתנו לכל השכונה לצרוב "לצורך אישי". מעניין, באמת.
אולי יתנהל רישום על כל שיר שיורידו מהנט? אין לי מושג איך יביאו בחשבון שירים שאנשים הפכו מדיסקים מקוריים לMP3 ונתנו לכל השכונה לצרוב "לצורך אישי". מעניין, באמת.