מה דעתכם

• פותח הנושא KX250
  • פורסם בתאריך

KX250

New member
מה דעתכם

בבעלותי פאגרו J TOP מודל 94 50,000 קילומטר על המחוג עוד מימי הצבא אני קרוע על 4X4 מיותר לציין כי הוא מוגבה , 2 טלוויזיות , שוקים , צמיגים,פילטר פתוח, ההה שכחתי לציין כי זה לא בארץ ,תנו חוות דעת כל אוהבי השטח, יום טוב לכולם

במבי15

New member
אז אולי...

תעלה תמונה של הרכב?? עם לוחית ישוי צהובה ושאתה ליד הרכב עם חיוך שחי פיתה?? הכול ברוחח טוב... וראסמי תעלה עוד תמונות! ד"א מה זה שוקים??

רכב מודל 94 עם 50000 ק"מ קשה

לי להאמין -לא אפשרי הרי רק לנסוע למוסך לטיפולים כל חצי שנה במשך 10 שנים יהיה יותר מ 50000 ק"מ . או שנוסעים רק ברברס כל השבוע.

KX250

New member
תיקרא בין השורות

אני לא בישראל וגם לא הרכב אני גר ביפן ופה זה כן יכול להיות.. יום טוב אחי..

במבי15

New member
אז זה מסביר הכווולל...

אתה נוסע עם הטוסטוס לעבודה והג'יפ רק בישביל הפוזה בחניה.... חחחחחחחחח ומה עם התמונות? ואומרים שחם ביפן יותר מפה זה נכון??

StAv cR

New member
תמיד רציתי לשאול אותך אבל לא שאלתי

בפורום אופנועי שטח... מה יש לך לחפש ביפן? עבודה וזה כאילו? אבל למה יפן? מילא ארה"ב כמונו אבל יפן?

KX250

New member
לסטיב

אחי א טוב לראות ששרדת את הסופה, ב אני נשוי ליפנית ככה שלעזוב לא בא בחשבון. ג כסף מעבר עיני חכמים {פטגם חזק} ד לא בא לי שכול פעם שאני רוצה לרכב ששוטר נודניק יציק לי "לגבי החוק" אתה מבין למה אני מתכוון אני ואתה באותו מקצוע,רק במדינה שונה.

StAv cR

New member
אכן כן

לגבי המקצוע,שווה. שווה לעבור למדינה אחרת כדי לרכב ללא חשש ולתת בגאזייים. את הסופה אכן שרדנו מקווים שזו האחרונה פה. שיהיה בהצלחה בהמשך :)

StAv cR

New member
תגיד יש שם מקומות לרכב?

חוץ ממסלולי סופר\מוטו-קרוס,יש מקומות? שבילים? יערות? סלעים? עפר? משו?

KX250

New member
לא תמיד

אפשר לרכב ביערות או על חוף הים אבל מסלולים יש בשפע. מיני קרוס , סופר קרוס ,בקיצור הכל . שבילים ועפר לא תמיד אבל אני מסתדר טוב מאוד על הסלולים בימי ראשון.

למעלה