מה דעתכם...

ברודי

New member
מה דעתכם...

מקס הודיעה ללוגן שהיא לא מרגישה אשמה על התאונה שלו ובכל זאת הצילה אותו ממוות בטוח בבית החולים. אח"כ היא אמרה שהיא מצטערת, ולוגן אמר לה שזה לא אשמתה ושכנראה ככה זה היה צריך לקרות. אז, לדעתכם- התאונה של של לוגן קרתה באשמת מקס? האם היא הייתה צריכה להסכים לעזור לו מההתחלה, או שבכלל אין טעם לנסות לשנות את העולם? או שבכלל גם היא במנוסה ואין לה אפשרות להסתכן עכשיו ולעזור לו? ואולי היא סתם אנטיפתית. ואולי לא... מה אתם אומרים?

דעתי...

אני אתחיל הכך שהוא אף פעם לא אמר לה שזה לא אשמתה... שנית, אי אפשר בכלל להאשים את מקס בתאונה של לוגן - זוהי אשמתו בלבד. וחוץ מזה אפשר להבין את מקס - יש ארגון סודי שרודף אחריה, הדבר האחרון שהיא רוצה עכשיו זה להסתבך בצרות.

sleepwalk

New member
מה שהוא אמר../images/Emo3.gif

היא לא אשמה אבל יכלה למנוע מזה לקרות, זה שיכלה למנוע לא הופך אותה לאשמה.

ברודי

New member
הוא כן אמר...

היא ביקשה ממנו סליחה, והוא אמר לה שאמא שלו תמיד אמרה שיש דברים שאמורים לקרות, משהו כזה. כאילו שהיא לא צריכה לבקש סליחה כי זה לא אשמתה וכנראה שזה היה הגורל שלו.! זה לא בהכרח האשמה של לוגן בתאונה, הוא רק רצה לעזור לאנושות greater good והיא יכלה לעזור לו לעשות את זה. רק שלה לא אכפת.

karms20

New member
ברור שלא אשמה!!!

אני כן חושבת שהיא הרגישה קצת אשמה ולכן היא גם אמרה לו שהיא לא מרגישה אשמה. למקס יש עניין כזה שהיא מנסה להיראות קשוחה וכאילו לא איכפת לה ובעצם מאוד מאוד איכפת לה. אני חושבת שזה לא אשמתה כי הרי התוכנית של לוגן כבר הייתה בנויה מקודם בלי שום קשר לזה שהוא פגש אותה או לא. מה היה קורה אם היא הייתה מחליטה לא לגנוב אצלו ולא פוגשת אותו? הוא עדיין היה ממשיך עם התוכנית. ובקשר להאם היא הייתה צריכה לעזור לו או לא - את בחורה שכבר 10 שנים בורחת ואירגון סודי רודף אחרייך, את כל הזמן בסכנת חיים. איזה בחור לבן עשיר וזר שהתגנב לבית שלך וגנב ממך כדורים ואח"כ ניסה כאילו לפתות אותך כדי לגלות סימנים מזהים, מנסה לשכנע אותך לעזור לו. היית עוזרת? אני לא!

ברודי

New member
אני מתלבטת...

התוכנית של לוגן באמת היתה מתוכננת מראש והכול היה קורה גם בלעדיה, הבעיה היא, שהיא יכלה למנוע את זה.! ונכון שאפשר תמיד לומר שזה לא קל לחשוב שאפשר היה לעשות משהו, אחרי שדבר קרה, כדי למנוע את זה. אבל סה"כ הוא הציע לה לעזור לו. זה לא שציפו ממנה לדעת בטלפתיה לבוא לאותו מקום ולהציל אותו. הוא בפשטות רבה, ביקש ממנה! וזה הקטע, שלא אכפת לה, אפילו היה- כעבור 3 חודשים. והיא לא טרחה לבקר אותו..!! אז זה חייב לומר שהיא לא מרגישה אשמה. כי אם היא כן, היא בטוח היתה מבקרת.! אז היא לא מרגישה אשמה, אבל ייתכן בהחלט שזה קצת, אולי לא "באשמתה" אבל היו לה את כל התנאים למנוע את זה. רק לא הרצון. אגב, יכול להיות שבתחילת העונה ה-1, כמו שלוגן קצת שחצן וזה (לדעתי) עובר לו, ככה היא היתה סופר אנטיפתית, ורק עכשיו לאט לאט כשהיא שומעת על אמא שלה ו-
עם זה שהיא מוצאת את האחים שלה, וההתאהבות בלוגן, זה מנער אותה לגמרי מהחיים הקשים שהיו לה עד עכשיו והופך אותה לרגישה. ואגב בקשר לחשש שמנטיקור יגלו אותה, תמיד אפשר ללבוש כזה מסכה על הפנים (למרות שזה לא הסטייל שלה) ואז גם אם מנטקור יעלו על העובדה שזאת היא, הם לא ידעו אם זה בן או בת, וסביר להניח שהם יחשבו שמי שזה לא יהיה, כבר לא בסיאטל ועבר הלאה למקום אחר.! ואמממ... נכון שלוגן קצת חשוד, בקשר לאיך שהוא חוקר עליה, אבל מצד שני, היא יודעת שהוא איז אונלי, למרות שהיא מתכחשת לעובדה שהוא טוב, היא יודעת שהוא לא סתם איזה מטורף או משהו, במקרה הכי גרוע, עשיר משועמם. אבל זה לא אומר שהוא טועה. במיוחד שהוא מוכיח לה שהוא יודע הרבה עליה, וגם הדיאלוג המשעשע שלהם עם הפסל הזה שכל הזמן- קופץ לשוק השחור. אני חושבת שעם החושים שלה לראות מתי אנשים מפחדים וכ"ו, היא גם קלטה על לוגן שהוא לא בנאדם רע.!

ברודי

New member
אבל זה היה רק פעם אחת..

היא יכלה לעזור לו פעם אחת ואז להגיד שהיא כבר לא רוצה. מה הוא היה עושה? הורג אותה?

כנראה שהיא פשוט לא רצתה להתחיל בזה

אם היא כבר עשתה פעם אחת, מה זה עוד פעם בשבילה?

אני בכלל לא הבנתי בדיוק את הקטע..

הזה שלוגן נפצע! הכל קרה כזה מהר ובכלל לא קלטתי שלוגן שם! אבל בטח שהיא היתה צריכה לעזור לו מההתחלה..

למעלה