מה דעתכם? :)

o m r i k i

New member
יששששששששששששששששששש../images/Emo6.gif

וואי תודה לך תודה לך תודה לך תודה לך תודה לך תודה לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשית לי את היום!!! לא לא עשית לי את השנה!!!!

בלו הדב

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif../images/Emo132.gif:)

חחחחחחחחחחחחחחחחח כזה אושר לא היה לי עוד!!!!!!!! למרות שיש לי ספקות,אבל תקווה זה דבר מעולה!!חח

../images/Emo45.gif../images/Emo176.gif

אחלה של דבר
יאללה מי אתם מהמרים הבאים שהולכים להתאחד כמו שצריך?! אני אומרת איפה הילד!
אמן אמן

רזוס

New member
וואי../images/Emo3.gif

אם איפה הילד יתאחדו זה יהיה הדבר הכי טוב שקרה בזמן האחרון.. ואולי מישהו יודע אם האיחוד של החברים של נטאשה שנה שעברה בניצנים היה חד פעמי?

../images/Emo3.gifא י פ ה ה י ל ד ? ../images/Emo3.gif

גרררר יאמי נאמי יאמייייי ye! יא מאןןןן קספר חמודים והכל וברור שאני אלך אבל בחייייאת איפה הילד!!!!! תעשו מצווה לאנושות אינעל!!! יווו זה יהיה ענננננק אם הם יתאחדו!!! ד"א...
מ'ניינים זיו...? לא ידעתי שאתה כותב פה? חחח

../images/Emo99.gifהלוואי שאיפה הילד יתאחדו!..

אבל בינתיים ובאו נסתפק באיחוד של הקספרים!!!!

בלו הדב

New member
להסתפק בקספר???חחח חצופים!!

שום להסתפק--זה החלום שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חח

למעלה