מה דעתכם???

מה דעתכם???

לקק אותי עד אובדן חושים עד אחשוב שאני למעלה כמו נוגעת בעננים גופי מתקשת רועד כולו פטמותי זקורות רק בשבילו גופי משתוקק למגען של ידיו שמעצבות את גופי כמו אומן את כליו אז בוא כבר, בוא וגאל אותי מיסורי שאוכל כבר לגמור, לגמור עד בלי די

bugbuster

New member
"..מעצבות את גופי כמו אומן את כליו.

גברת, המשפט הזה.. אישה.. המשפט הזה, הל, פאקינג הללל, המישפט הזה - "מעצבות את גופי כמו אומן את כליו..." אלוהים, המשפט הזה, ולו הוא בלבד, וזו כבר שירה. השיר דרוש ליטוש. יש לו את זה. שינויים מינוריים נדרשים, אבל הפעימה, הרטט, האמת, כבר נמצאים. למשל: "...לקק אותי עד אובדן חושים/ עד אחשוב שאני למעלה, כמו נוגעת בעננים/ ..." שתי השורות הללו כבר אחוזות היטב, ה-ש מיותר. כלומר: "...לקק אותי עד אבדן חושים, עד אחשוב אני למעלה, נוגעת בעננים..." ןעכשיו תור ה- ב "עד אחשוב אני למעלה נוגעת עננים. .." אלא ש, נוגעת עננים = קשוי. מפומפז מידי? היי לכך, "עד אחשוב מעלה אני, נגועת עננים..." אין חיה כזו להיות נגועה בנגע העננים, כפי שהבנת הטקסט נטולת הרגש יתכן מרמזת. אבל!
ישנה אסוציאציה ריגשית עצומה בכמיהה עמוקה להיות נגוע בנגע כזה.
הליטוש יקירה, לטשי את המינוריות הפעוטה את כבר כמעט כמעט. אני קורא שירים בפורומי סקס, הם מצחיקים. כמעט בנוסח "יונתן הקטן הלך בבוקר לדגדגן." השורות שלך, יש לך את זה.

למעלה