מה דעתכם?

לינה18

New member
מה דעתכם?

אני אשמח לדעת את דעתכם בשלושה דברים שקשורים בסידרה, שחשבתי עליהם מקריאה בחלק מההודעות כאן. 1.אתם כל הזמן שואלים למה העלימו את העלילה המתפתחת של סאם-הקטור וקייטלין בפרקים האחרונים, שדרך אגב מאוד אהבתי. אז לפי דעתי זה משום שהיא עומדת להיות ממש קצרה(והכוונה לסאם והקטור,ולא לזאת של קייטלין ותומס) אז כדי למרוח אותה הם פשוט מראים אותה מעט. טוב, עלילה קצרה יכולה להיות ברכה מצד אחד, אבל מצד שני זה יכול להיות קצר מדיי וחבל. 2.בקשר לחזרה של ג'יימס-שמתם לב שבהתקפה על ברוק(האמבוש) הוא היה זה שהשפיע פחות מכל? וחוץ משני איזכורים קטנים של שמו מפי ברוק ומפי ריג', אף אחד מהדמויות בסידרה לא התייחס לחזרה הזמנית שלו. כך שניראה לי שהחזרתו לא השפיעה על כלום בדיוק כמו שחזרתה של טיילור לא השפיעה על כלום. סתם ביזבוז וחבל. כי בסופו של דבר, לדעתי, מי שהשפיע על ההחלטה של ברוק יותר מכל היו סטפני וריק, ולא ג'יימס. 3.ובקשר לריק-גם אותי הוא התחיל מעצבן מאוד בזמן האחרון, מאז שהוא התחיל לתמוך בניק. שמתם לב עד כמה שהדמויות בסידרה הזאת לא עיקביות בדעות שלהן? יום אחד הם מחליטים משהו אחד וביום שאחרי הם מחליטים את ההפך הגמור. לדוגמא ריק-מה קרה לו? הוא תמיד תמך בברוק קודם. גם כשהיא היתה עם ריג' וגם כשהיא היתה עם ת'ורן.למעשה הוא היה הראשון שתמך בה ובת'ורן. ובקשר לריג', אז כשהוא ניפרד מברוק כשגילה על דיקן ועליה, אז ריק היה זה שתמך בברוק לנסות להחזיר אותו ובעקבות כך ריג' וברוק ניפגשו בקבר של טיילור והשלימו. אז מה לעזעזל קרה לו עכשיו? הוא הפך לדמות חסרת עלילה שרק הורס לאמא שלו את החיים. נימאס ממנו!

Traped In A Box

New member
תגובה

בקשר למספר 2: זה באמת היה מוזר שהביאו את ג'יימס והוא בקושי דיבר... אבל היה נחמד להיזכר. גם שמתם לב שכבר כולם ממש זקנים ועם שיער לבן.?...ג'יימס...לפני כמה זמן קלארק (אפילו שנראה לי שהוא צובע עכשיו...לא יודע) ....טוב אריק זה ממש לא חדש ....וסטפני איכס.! בבלונד הרבה יותר נורמלי לה ככה. איך שהיא נראית עכשיו, מי שרואה אותה בפעם הראשונה היא דיי מפחידה... ודרך אגב, כתבת קודם שאת רואה רק משנת 2002, אז מאיפה את מכירה את ג'יימס?... ובקשר למספר 3: אני כבר לא זוכר את כל הדברים שאמרת אבל ריק באמת מעצבן .

danielwhatu

New member
רסמיייי האנשים באמת לא עקביים

בדעותיהם זה קרה בשנה האחרונה הסדרה ממש התדרדרה פעם פועלים ככה ולמחרת כאילו לא עשו כלום ביום שלפני משנים דעות כמו נעליים דעות שהיו להם במשך שניים משתנות בין יום

לינה18

New member
אז אני לא היחידה ששמתי לב לכמה

שהדמויות בסידרה הזאת לא עיקביים בדעותיהם! ולא, זה לא קרה רק בשנה האחרונה. אני זוכרת שכשריג' הפריד בין ברוק לת'ורן בונציה הוא היה בטוח שהיא לא אוהבת את ת'ורן באמת. למחרת במטוס עם טיילור הוא אמר לה ולפני זה גם לאריק שהוא כבר לא בטוח ויתכן שברוק כן אוהבת את ת'ורן באמת. ולמחרת טיילור כבר שיכנעה אותו שהוא פעל כשורה.

לינה18

New member
תגובה ל-Traped

אני מכירה את ג'יימס מהתקופה שבה הוא איבד את הרישיון שלו, כשהאשימו אותו ביחסים עם המטופלת שלו. כשהוא היתקרב לסטפני ושילה ניסתה להרוג אותה על זה וגם איימה על חייו של תומס. האמת היא שכשהתחלתי לראות את הסידרה בערוץ 2 לפני שנתיים, כמעט בהתחלה היצטערתי מאוד על כל הפרקים שהפסדתי ורציתי להשלים. אז במקביל התחלתי לראות פרקים ישנים של הסידרה בערוץ star world. אז אלה היו פרקים של 98 לפי פרקי ארה"ב ובדיוק הראו את מה שכתבתי למעלה. משם הכרתי את ג'יימס. האמת היא שלא אהבתי אותו בכלל ודווקא היום, בחזרה שלו הוא משום מה הרשים אותי יותר. בתור שחקן, כי בתור דמות הוא באמת לא אמר הרבה כפי שציינת. ואם אתה מיתגעגע לפרקים ישנים, אז גם אתה יכול לראות בערוץ star world (או להקליט) פרקים ישנים משנת 2001 (במשך שנתיים הם היתקדמו מ-98 ל-2001). עכשיו מראים שם את סוף הסיפור עם מורגן, כשהיא החזיקה את סטפי וטיילור שבויות בבית שלה וכשברוק היתה נשואה לת'ורן ושוב פעם ניסתה להפריד בין אמבר לריק. אה, וכן, דיקן רק ניכנס שם לסידרה.

Traped In A Box

New member
תגובה ללינה

כן גם לי יוצא לראות לפעמים בסטאר וורלד... אבל זה פרקים שכבר ראיתי אז אין לי למה להקליט.. הייתי רוצה שישמימו שם (או יותר טוב, בערוץ 2, או יותר טוב בערוץ 3– בלי פרסומות...) פרקים מההתחלה... זה בטח מאוד מוזר לך שאת רואה פרקים מ2001 כשהתחלת לראות ב2002... ואז חסר לך איזה שנה באמצע...חח...

לינה18

New member
זה בכלל לא מוזר לי

האמת היא שממתי שהתחלתי לראות את הפרקים הישנים מ-98, המטרה שלי היתה להשלים את כל הפרקים עד ל-2002. טוב, האמת היא שאיבדתי קצת עניין בקטע שבו בריג'ית וקימברלי הפרידו בין ברוק ות'ורן, ואז חזרתי לראות כשברוק ות'ורן היתחתנו. חוץ מזה, אני יודעת בערך מה יקרה עם הדמויות עד ל-2002, ממה שחברות שלי סיפרו לי. הן ראו לפניי וכשאני התחלתי, הן בדיוק הפסיקו.
ומשום שאני תומכת נילהבת של ברוק וריג', אני יודעת שבסוף 2001 צריך להיות איזה קטע קטן שבו ברוק שוב מנסה לפתות את ריג', וכשהוא שוב בוחר בטיילור, אז מתחיל הרומן שלה עם דיקן. אני מתה כבר לראות את זה וגם את התחלת הרומן שלה עם דיקן.זה מאוד מעניין אותי. ןכן-ב-Star World התחילו עכשיו גם כן לשדר פרקים כפולים, כך שבקצב הזה בעוד חצי שנה בלבד הם יגיעו לפרקים שמהם התחלתי לראות. אז זה כבר לא יהיה כזה גרוע שאני רואה רק שנתיים, כי יצא שאני רואה מ-98, שגם זה לא הכי ממזמן, אבל עדיף מלהתחיל לראות ב-2002. אבל מה שכן-כן מוזר לי כשאני רואה באותו היום ולפעמים כמה דקות לפני, את אותן הדמויות ב-2001 וב-2004. לפעמים כשהפער בין הפרקים ממש קטן,בשניות הראשונות של הפרק של ערוץ 2 אני לפעמים לא קולטת מה קורה, עד שאני ניזכרת שאלה פרקים חדשים.

Traped In A Box

New member
ללינה

הפרקים שברוק רצתה את רידג' שוב היו באמת קצת נחמדים, כי זה היה אחרי הרבה זמן שהיא הייתה עם ת'ורן אז זה היה נחמד שהיא פוזלת לרידג' שוב, אפילו שמצד שני זה נגמר די ממהר והיא התייאשה…. בערך אז גם נכנס מאסימו לסידרה… האמת שכשהתחיל הרומן של דיקן וברוק זאת הייתה תקופה מאוד מוזרה וחשבתי אז שהיפים דיי התדרדרו… כי באותה תקופה, גם פתאום גילו שרידג' הוא לא של אריק וגם פתאום משום מקום דיקן וברוק התנשקו (יאק)……. זה היה דיי מוזר אפילו שעכשיו זה דיי מובן מאליו שהיא הייתה איתו ואפשר להגיד שזה השפיע מאוד ולטווח הארוך על סידרה (במיוחד על הקשר של ברוק וברידג'ט וגם יצר את הופ כמובן…. אז בכלל..). אני חייב לשאול אותך, איך יצא שהתחלת לראות את הסידרה? אני לא נכיר אף אחד התחיל לראות את הסידרה ב2002 ואני רוצה להגיד לך כל הכבוד על זה.. כי לא חשבתי אז שעוד מישהו רואה את זה חוץ ממני (עכשיו בזכות הפורום אני יודע שכן). פשוט אני התחלתי לראות את זה כשעוד "כולם ראו את זה" ופשוט אני גם המשכתי….אז באמת כל הכבוד לך.

לינה18

New member
תגובה ל-Traped

קודם כל מיצטערת שאני עונה כל-כך מאוחר, אבל אם כבר שאלת, אז התחלתי לראות את הסידרה פשוט בגלל שבאותה התקופה הישתעממתי נורא ובדיוק בשעה של היפים לא היה שום דבר אחר לראות. האמת היא שכל החברות שלי ראו את זה לפניי מלפני שנים, כולל כמעט כל המישפחה של בת-דודה שלי. מלא שנים פשוט סרבתי להתחיל לראות, כי לא רציתי להיתמכר. ראיתי פעם סנטה-ברברה וידעתי כמה קל להתמכר לאופרת סבון. זאת היתה הסיבה לכך שסרבתי להתחיל לראות את הסידרה כשהתחילו לשדר אותה בערוץ 2 וגם יותר מאוחר,כשגיליתי שכל החברות שלי רואות את זה. כשהתחלתי לבסוף לראות אמרתי בתחילה שזה לא קבוע, ואז כמובן היתמכרתי. ובדיוק כל החברות שלי איבדו עניין והפסיקו לראות.מאז אני רואה והן לא.
היום אני נורא מיצטערת שלא התחלתי לראות ממזמן, במיוחד כשהיתה לי ההיזדמנות לראות מההתחלה ממש ופיספסתי אותה. בדיוק מהסיבה הזאת גם התחלתי להשלים פרקים ישנים.

Mighty Morphin

New member
לדעתי

1. חבל שמורחים את העלילה של סאמי והקטור, כי בסוף אנחנו עוד עלולים לשכוח מה הם רוצים בכלל
. 2. החזרה של ג'יימס באמת הייתה מפגרת לגמרי, ולדעתי הוא אפילו ביזה את עצמו בזה שהוא חזר לכמה פרקים עלובים ועוד בתור בובה. הוא בקושי דיבר עם ברוק, אמר כמה מילים מופלצות ונעלם. ממש אידיוטי, וחבל
.

לינה18

New member
תגובה ל-Mighty

בקשר לסאמי והקטור-אתה צודק לחלוטין. כל המריחה הזאת סתם הורסת ובאמת כשמראים ככה עלילה פעם באיזה עשר פרקים, כבר לא זוכרים איפה עמדנו קודם וזה ממש מעצבן. וכן, גם אני הייתי מופתעת למה השחקן הזה חזר בשביל כאלה סצנות עלובות שהוא בקושי דיבר בהן והדמות שלו בכלל לא השפיעה. אולי זה בגלל שכשהוא חזר הבטיחו לו משהו אחד, ובפועל יצא משהו אחר לגמרי. דווקא מתאים לברדלי, לא?

למעלה