מה דעתכם? ורסיה א'
N nage New member 2/6/04 #8 זה סמל מאוד ישן שעיצב מישהו שהיה המורה של עמיר. כמה שאי יודע הוא כבר לא עושה אייקידו. אבל הסמל הולך עם עמיר הרבה שנים. שמת לב להקמות - מגן דוד. אני מאוד אוהב את הסמל הזה.
זה סמל מאוד ישן שעיצב מישהו שהיה המורה של עמיר. כמה שאי יודע הוא כבר לא עושה אייקידו. אבל הסמל הולך עם עמיר הרבה שנים. שמת לב להקמות - מגן דוד. אני מאוד אוהב את הסמל הזה.
ב בודוקאן New member 2/6/04 #7 הייתי מוסיפה... את הדרגה ליד שמו של עמיר (בעברית, שיבינו, למשל: דאן 3 ולא סנדאן...) זה עובד...
N nage New member 2/6/04 #9 אבל יום אחד... הוא יהיה דאן 4 ואז נצטרך להחליף את כל המדבקות ואנחנו תפרנים
ב בודוקאן New member 2/6/04 #12 שיהיה בשעה טובה... אאז"נ, 500 מדבקות עלו לנו בסביבות 300 או 400 ש"ח. שווה דאן נוסף
ש ש מים New member 2/6/04 #11 ב' + הערות 1. הדמויות בסמל העגול מעט "אנמיות". אני מתכוון בעיקר ל-"איש הלבן". לטעמי יש למלא אותו. 2. חשבתי שאתה הוא זה שמלמד בבנימינה... לא ככה?
ב' + הערות 1. הדמויות בסמל העגול מעט "אנמיות". אני מתכוון בעיקר ל-"איש הלבן". לטעמי יש למלא אותו. 2. חשבתי שאתה הוא זה שמלמד בבנימינה... לא ככה?
N nage New member 2/6/04 #13 אמנם, אמנם אני מלמד בבנימינה אבל אי אפשר להפוך מדבקה לדפי זהב של כל אזור 04, תסתכל שוב על הדמויות ההקמות שלהן יוצרות מגן דוד, וחוץ מזה זה הסמל של הדוג'ו - כך שאי אפשר לשנות אותו (או במילים אחרות ככה אנחנו אוהבים אותו) תודה על ההערות anyway
אמנם, אמנם אני מלמד בבנימינה אבל אי אפשר להפוך מדבקה לדפי זהב של כל אזור 04, תסתכל שוב על הדמויות ההקמות שלהן יוצרות מגן דוד, וחוץ מזה זה הסמל של הדוג'ו - כך שאי אפשר לשנות אותו (או במילים אחרות ככה אנחנו אוהבים אותו) תודה על ההערות anyway