מה דעתכם?
א אירית בן חמו New member 7/5/04 #5 מקסיםםםםםםםם, אבל... מה איתנו? האלה שנאלצים להתמודד עם הלקוחות בפייס טו פייס? חחח סתם זה ממש חמוד
K kerend New member 8/5/04 #8 חמוד בפני עצמו אבל לא מתאים לפורום אם כבר לוגו אז אחד כזה שישלב את כל אנשי השירות : פרונטליים וטלפוניים (יש בפורום עובדי תחנות דלק, מוכרות בחנויות, מלצרים, נותני שירות במוקדים פרונטליים ובמוקדים טלפוניים של כל מיני חברות) קצת קשה המשימה...
חמוד בפני עצמו אבל לא מתאים לפורום אם כבר לוגו אז אחד כזה שישלב את כל אנשי השירות : פרונטליים וטלפוניים (יש בפורום עובדי תחנות דלק, מוכרות בחנויות, מלצרים, נותני שירות במוקדים פרונטליים ובמוקדים טלפוניים של כל מיני חברות) קצת קשה המשימה...
K kerend New member 8/5/04 #10 האמת היא שעד השנייה לא הסתכלתי בכלל מה הלוגו של הפורום כי אני נכנסת ישר לעמוד ההודעות. גם הוא לא משקף את הפורום..
האמת היא שעד השנייה לא הסתכלתי בכלל מה הלוגו של הפורום כי אני נכנסת ישר לעמוד ההודעות. גם הוא לא משקף את הפורום..
G Girl2000 New member 8/5/04 #14 אני אנסה הבנתי את הרעיון הכללי בכל מקרהה אני רוצה לדעת שאם אני אשקיע זה יתן תמורה גי המנהלת אומרת שהיא אוהבת את הנוכחי
אני אנסה הבנתי את הרעיון הכללי בכל מקרהה אני רוצה לדעת שאם אני אשקיע זה יתן תמורה גי המנהלת אומרת שהיא אוהבת את הנוכחי
G get well New member 8/5/04 #16 למה ישר האשמות למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif נכון אני אוהבת את הנוכחי אבל אין לי בעיה לעשות רוטציה וכל פעם להחליף תמונה אם זה כזה קריטי..
למה ישר האשמות למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif נכון אני אוהבת את הנוכחי אבל אין לי בעיה לעשות רוטציה וכל פעם להחליף תמונה אם זה כזה קריטי..
ת תלאבובה New member 8/5/04 #12 לא כולנו מוקדניות או מלצריות.. אין מצב לאיזה משהו סמלי? יד עם סכין, משהו?