מה דעתכם?

יוֹאב

New member
מה דעתכם?

ונניח שיצליח המאבק, ומפלגת העבודה לא תיכנס לממשלת אחדות. הרי אי אפשר להתכחש לעובדה ששמעון פרס ובכירים אחרים (במידה והפרסומים נכונים. אני לא קיבלתי לכך שום אישור רשמי מגורמים במפלגה) אכן מעוניינים בכניסה לממשלה, מה שמשליך בעצם על עמדתם בנוגע לממשלה. האם יש להאבק בהם עד החלפתם באחרים, או להמשיך הלאה. האם זה לא אומר שהם בעצם לא רואים את המצב מעיניי אופוזיציה לוחמת?

ש

שלמה איזקסון

Guest
שאלה לעניין...ודאי שיש להחליפם גם א

אם בסוף לא תקום ממשלת אחדות אלא אן כן יודיעו בהקדם כי שינו את דעתם... לצערי שמעון פרס אינו מחויב כיושב ראש המפלגה להנהגת אופוזיציה לוחמת והוא ובכירים אחרים במפלגה כבר אינם מאמינים כנראה בכוחנו לחזור לשטון...בנוסף לכך ההסכם כביכול על ממשלת אחדות מוכיח שהם זנחו לחלוטין את התחום החברתי -כלכלי ואם הם זונחים אותו אז אנחנו נזנח את אותם בכירים
!

youvall

New member
לדעתי...

יש לדרוש כנוער כינוס ועידה דחוף שם תינתן הצבעה לכל האנשים-גם לצירים החדשים. הצבעה תקבע שני דברים: 1) המשך המגעים עם הליכוד לכינון ממשלת אחדות לאומית. 2) המשך כהונתו של פרס הצבעה בעד הארכת כהונתו של פרס תיהיה הצבעה בעד המגעים עם הליכוד!!! חייבים לחבר את השנים, חייבים להביא את הצירים החסרים, חייבים להביא לכך שרוב המפלגה תתנגד למגעים וכך גם תתנגד להארכת הכהונה של פרס!!!

ש

שלמה איזקסון

Guest
יובל צודק באמה אחוז!פרס קובר את המפ

המפלגה אבל לא לבד!יש לזכור כי רמון שאני דווקא מאוד אוהב לצערי עשה כאן טעות קשה ונוראית וניהל את המשא ומתן על אחדות!עכשיו אני לא נגד אחדות מבחינה עקרונית כל כך כמו שאני נגד אחדות בתנאים האפשריים!כמובן שאם שרון יפנה את כל רצועת עזה וחלקים נרחבים מהגדה ויסיים את גדר ההפרדהב תוואי שפוי ויאמץ מדינית כלכלית מתחשבת וחברתית אז אתמוך באחדות...אבל מדובר בחלומות שלא יתגשמו וכנראה שטוב שככה...בתאענים שעליהם פרס ורמון מדברים מדובר בהסכם כניעה ולא הסכם טוב...למעשה עם שרון ונתניהו לא ניתן להגיע להסכמה על ממשלת אחדות בתנאים טובים כי דעותיהם רחוקות מדי משלנו ובמיוחד בתחום החברתי-כלכלי גם!

יוֹאב

New member
גם אז אסור להכנס לאחדות

ממתי אופוזיציה מצטרפת לממשלה?? רק באריץ ישראל זה קיים. אם הממשלה תקיים את תנאי האופוזיציה, אז נתמוך בממשלה מבחוץ. אם לא - אז ננסה להפיל אותה.

ש

שלמה איזקסון

Guest
אם ואם ואם שרון היה מקבל את כל המצע

של מפלגת העבודה כי האידאולוגיה זה מה שחשוב וטובת המדינה...אבל למה שכזה דבר יקרה?!אלו הן אל דעותיו וראש ממשלה לא מקבל את כל האידאולוגיה של האופוזיציה...מה שמטריד אותי זה שהמפלגה אפילו לא טרחה להציב תנאים כלכליים-חברתיים לכניסה האיומה לממשלה

ש

שלמה איזקסון

Guest
יואב מה אתה מתכוון לעשות נגד האחדות

niruzu

New member
פרס לא מתאים להנהיג אותנו

גם כיום בראשותו של פרס אין כאן אופוזיציה לוחמת והכל בגלל הרצון שלו להיות בקשר טוב עם שרון ושתהיה לו דרך סלולה להיכנס לממשלה. גם כשמצנע היה היו"ר פרס השמיע קולות של כניסה לאחדות בניגוד לעמדתו הנחרצת של מצנע. כיום רק אדם אחד מתאים להנהיג את המפלגה שלנו להוציא אותה מהבוץ ולהתנגד בחריפות למשטר הנוכחי של שרון. שמו אהוד ברק. אני מקווה בשבילו שדיבוריו האחרונים בעד האחדות היו מתוך שינה ולא חשיבה בהירה. בכל מקרה פרס עבר זמנו. פואד כמובן לא יכול להיות ראש ממשלה. חיים רמון? וילנאי? מה פתאום. רק ברק.

ש

שלמה איזקסון

Guest
מצטער לאכזב אבל ברק מאוד בעד אחדות

וילנאי דווקא מסתייג והוא מאוד רגיש חברתית כלכלית ומציג עמדות טובות ואמינות נגד התוכנית של ביבי ובעד סולידריות חברתית!רק תקשיב לו:) מבחינתי לו משנה מי אלא מה...פרס איבדש את אמון המפלגה וחייב להתפטר הוא סיים את תפקידו הדגול בהסטוריה!

ש

שלמה איזקסון

Guest
וילנאי אמר היום שעד שהחשדות סביב

שרון לא יופרחו אין בכלל מה לדבר על ממשלת אחדות ואם וכאשר יופרחו אז זה עניין של דרך והוא יציב גם(משיחה איתו) תאנים חברתיים כלכלים קשוחים שסביר שנתניהו ושרון לא יקבלו

למעלה