מה דעתכם?

מה דעתכם?

בס"ד אני בחורה דתית. הגעתי לחבר שלי שגר בעיר אחרת מרחק שעה ורבע נסיעה ברכב. ביום ה' בלילה, ותכננו לבלות את יום השישי יחד, ולאחר מכן להתארגן לשבת. כמו כל שבת. לפתע שמעון, חבר שקרוב לחבר שלי התקשר אליו וביקש ממנו להסיע אותו לעיר אחרת שמרחק הנסיעה הוא 40 דקות, כי יש לו כאבי גב והוא לא יכול להוג, וגם אשתו לא... למרות שהיא באה איתו,, היא לא נוהגת מחוץ לעיר. . לא היינו מוכנים לשבת. ונשאר רק 3 שעות. החבר שלי מיד הסכים. הוא אוהב לעזור. ואני התנגדתי. בסדר, אוהב לעזור שיעזור לא כשאני נמצאת ולא לפני שעדיין ארגננו את השבתוהיה הרבה מה לעשות אולי עבודה של שעתיים וחצי. אני חשבתי שצריך להתככונן לשבת, כי זה חשוב לנו מאוד, ושהחבר שלו אם הוא יכול לשבת באוטו, הוא יכול גם לנהוג וזה לא קריטי. כעסתי עליו מאוד, והתנגדתי שינסע. והרגשתי שהוא מזניח אותי. אני גם כן שם. אם הוא רץ ואוהב לעזור לחברים אז למה שלא יעזור לי, ולעצמו דבר ראשון? מה שקרה בסוף באתי איתו כאילו לנסיעה לאחר ששאלו אותי אם אנחנו בכעס.אמרתי את דעתי,. הם הסכימו איתי שצריך להכין את השבת ושהם יסתדרו ככה. בסדר חזרנו הביתה. אבל זה כבר לא היה זה. היה כעס ועד עכשיו ההוא כועס עלי בגלל זה. ונראה לי שזה משבש את כל הקשר שלנו בגלל החבר הזה. מה דעתכם? מה אני צריכה לעשות? לא יודעת מה זה נראה מאוד רעוע המצב שלנו עכשיו. וזאת השבת שהוא צריך לעשות אצלי. ולא נראה לי שהוא מגובש בלהגיע אלי. ממש עצוב כזה. יש לנו נופש ביחד בתחילת החודש הבא . לא יודעת גם כן מה עם זה... ונראה לי שהחבר הזה גם כן כל הזמן רוצה טובות ממנו. כל הזמן יש לו בקשות, שהבן זוג שלי ממלא אותן בלי שום תמורה, כמתנדב. ופעם הוא גם נידב את שירותיי בהדפסות למען החבר הזה. מה דעתכם? נכון שזה לא הקשר אולי האידאלי , אבל כאשר אנחנו יש הבנה בקשר לחברים וכאלה, אז הכל הולך מה זה טוב בננו. ויש הרבה אהבה. אבל כשמשהו מפריע, אז זה מעיב אעל הקשר שממילא רעוע. מה עושים? לא יודעת אם תשובתכם תעזור לי, אבל לפחות אני אמרתי את מה שעל ליבי. וזו כבר הקלה. אז תודה רבה לכם שקראתם את מצוקתי. ואגב, אני מאוד מצטערת על הבחור הרגיש אביחי שהלך מאיתנו למרות שלא הכרתי אותו ואת התכתבויותיו בפורום. אשמח לתגובתכם. גם אם היא שונה מדעתי.

ניקולי

New member
נכון

זה מאוד מרגיז היחס הזה.. בעיקר שאתם הייתם לחוצים לקראת השבת.. (דבר חשוב בעיניי) יחד עם זאת אני לא יודעת מה טיב ביחסים בין חבר שלך לחברו.. ואולי הוא חב לו בגין טובה שחברו עשה לו בעבר? אל תתעקשי על דברים מאחר ועקשנות יכולה רק להרוס. תראי זה קרה לך רק הפעם ואולי זאת גם הפעם האחרונה.. תבהירי את מעמדך וזהו מעבר לכך אינך יכולה לעשות מאום רק היזהרי שחברך לא יברח ממך אם יראה שאת מתעקשת ומנסה להראות יד קשה!

בתגובה לתגובתך

בס"ד טיב היחסים בין בן הזוג שלי לחברו הוא כזה שהחבר שלי רץ לעזור לו בכל דבר, בכל תחום כמעט, ולא נראה לי שהיחס הזה הוא דו סטרי. מזה כ 5 חודשים זה ככה. אבל מה שכן יש לו אישה מאוד טובה ונחמדה. ומלבד זאת, זה קרה כבר קודם עם חבר אחר, במקום מגורים אחר. לא בדיוק אותו הדבר, אבל זו לא בדיוק הפעם הראשונה. אבל כל הזמן ניסיתי לשמור על היחסים האלה איתו. כי הקשר איתו חשוב לי. ועכשיו אחרי שסוף סוף הבחור קבל את הגט שלו, מזה כחודש ימים, והיה כיף כזה ביחסים שלנו, שוב קורה הדבר הזה. אנחנו כבר יחד שנתיים. ??

ניקולי

New member
את יודעת מה?

הקשר שלך איתו חשוב לך .. ככל הנראה הקשר שלו איתך לא חשוב לו כ"כ.. כאשר יש מישהו אחשוב באמת. אז מוותרים לטובתו על מישהו אחר... וככל הנראה לחבר שלך יותר חשוב החבר הזה שלו עלכן ויתר על מה שאת ביקשת ויתרה מכך ויתר את ההכנות לכבוד השבת!! שוב.. דברי איתו הסבירי לו את מעמדך אולי הוא לא ממש מבין מה את רוצה ממנו

למעלה