מה דעתכם?

מה דעתכם?

חזרה אלי פציינטית שטופלה בהצלחה בעבר. כרגע היא בהריון בתחילת חודש שלישי. בבדיקת שתן התקבלה אצלה תוצאת תרבית חיובית ז"א יש לה דלקת ורשמו לה אנטיביוטיקה. אלא שאין לה שום סימפטומים של דלקת. אז מה נראה לכם? מה הטיפול שאתם הייתם ממליצים? היא לא רוצה לקחת אנטיביוטיקה. ועוד-זכור לי שלא מומלץ תה פטרוזיליה בהריון. האם זה כך? עירית

SideKick

New member
קודם כל...

לחזור על התרבית. זה ייתן אינדיקציה האם מדובר במשהו שהגוף מתגבר עליו לבד, או שהוא מחמיר. לא רשמת באיזה סוג דלקת מדובר, ככה שקשה להתייחס ספציפית.

yoelnd

New member
כמטפלת בהומאופטיה......

היי יש לך הרבה מאוד כלים ואמצעים לא חשש להריון. מה גם שאם תתני אותם, ללא סימני הדלקת אין בהם כל נזק. מאידך את יכולה לתת פרביוטיקה, וחמוציות הן בשתיה והן הכמוסה - למניעה. בבריאות טובה!

כמטפלת בהומאופתיה

יש לי כלים לטפל בבעיה שמביעה את עצמה ע"י סימפטומים. ובמקרה הזה אין סימפטומים רק בדיקת מעבדה. וזה מציב בפני שאלה שאותה אני חולקת אתכם - האם לטפל? ובמה? אני בהחלט נמנעת מלטפל בשלושת החודשים הראשונים אלא אם יש צורך דחוף. עירית

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif ועד שעושים את הבדיקה

לשתות בינתיים מיץ חמוציות (4 כוסות ביום או 4 כמוסות) והרבה מים - יש סיכוי שזה יפתור את בעיית הדלקת. בכל מקרה לא להזניח - כי אם יש בעיה של דלקת , היא עלולה לעלות לכליות ולסכן את בריאותך (ולדלקת כליות יש סימפטומים רק במצב שבו לעתים יש נזק בלתי הפיך). על כן, לאחר ששלחת בדיקה חוזרת - להתייעץ שוב עם הרופא - ולעשות כדבריו! הנזק של כליות לא עובדות גדול בהרבה מכל אי נוחות שתיגרם לך או לתינוק כתוצאה מהאנטיביוטיקה.

שמש א

New member
אתה בטוח שמיץ חמוציות מותר

בעת הריון? נדמה לי שהוא מכוון מטה, או שאני טועה...

0 אור 0

New member
ככל שידוע לי

אין התוויות נגד להריון, כולל תחילת ההריון. הבעיה היחידה במיץ חמוציות היא אצל סוכרתיים (ואז אפשר כמוסות)

למעלה