מה דעתכם

מה דעתכם

על האיפור? והאם זה נכון שלא כדאי לאפר פנים מלאות בסומק/גוונים אדומים וורודים?

RReuTT

New member
האמת שאני לא כל כך אהבתי...

האיפור נראה דיי חובבני ואפילו מעט מרוח ולא כל כך עשוי טוב.... ראשית אין שיוויון בין העיניים, העיניים נראות חיוורות למרות שיש קילו של גוונים כהים, אני לא הייתי מושכת את הצלליות כל כך החוצה כי זה גם לא ממש מתאים לאותה אחת.... אני להפך דווקא הייתי מעשנת את זה כלפי פנים ומטשטשת ממש מעט החוצה, הייתי גם שמה יותר מסקרה ומעגלת יותר הריסים, הייתי אפילו משתמשת בממש מעט איליינר ועושה פס ממש דק בקו הריסים העליונות.. בקשר לסומק, זה דווקא נחמד מאוד לדעתי להשתמש בגוונים אדומים וורודים של סומק לפנים מלאות, לי אישית יש פנים מלאות ואני מתה על הגוונים האלה, אני שמה בדרך כלל רק סומק אדמדם עם אפקט מעט חום וקצת ורוד... משהו משולב כזה... זה סומק כדורים.... אגב, הסומק בתמונה גם לא עשוי טוב בכלל....הוא כאילו בלי צורה.... ואני לא רוצה לפגוע או משהו חס וחלילה אני רק אומרת את האמת.. ולדעתי בעבודות כאלה האמת היא הכי חשובה כי סך הכל לומדים מטעויות.... לדעתי זאת שמצולמת נורא יפה רק חבל שהאיפור לא כל כך מחמיא לה.... אני חושבת שאיפור מקצועי יותר היה נראה עליה הרבה יותר מעלף...

אוקיי רעות

תודה על התגובה וההסבר. האמת היא שהאיפור נראה חובבני כי הוא לחלוטין כזה... בכל אופן כנראה שאני די מסכימה ומקבלת את מה שכתבת.

כמו שקרן אמרה לפני , לפנים מלאות

עדיף להשתמש בגוונים כהים יותר ( ממשפחת החומים) מיכוון שהם נותנים חיטוב בלחי וכך הפנים נראות פחות מלאות.

למעלה