מה דעתכם?

klemensea

New member
מה דעתכם?

אני אוהב בזמן הסקס להדביק עלייה יתושים. אחר כך אני לוקח פומפה ומנסה להוציא את ארוחת הצהריים. לפעמים גם אחותי מצטרפת. אני בעיקר אוהב כשברוטוס מגיע ומכניס לי את העבה שלו ואני מרגיש את זה מתקשה בתחת שלי כי הוא שם דבק נגרים שם. אררררר. נשמע לכם כיף?

כלמנסע,

(וואלה בחרת שם חביב עלי מתוך המחזה "חפץ" של חנוך לווין) אישית אני מעדיפה דבורים. אם כבר אז ללכת על העוקץ האמיתי. אבל למה פומפה כשאפשר שואב אבק? נסה להציע לברוטוס דבק מהיר, זה חבל"ז.. מטיס אותך לירח וחזרה תוך שלוש שניות. אגב, אחותך מצטרפת לשאיבה או רק לארוחת הצהרים? יאללה זוד.. איפה המחק שלך??

אייבורי

New member
הרגת אותי פומלית

ראשית כל הכבוד על הידע המעמיק בנוגע לשם שנית, אם כבר פומפה ושואב אבק, יום שלישי שבוע הבא אני זקוק לעוזרת תנסו לא להדביק את היתושים לריצפה |זורק לזוד מחק|

פומלית משוויצה

למדתי ספרות בתיכון, וכלמנסע זה שם שתמיד הצחיק אותי. לחנוך לווין היתה נטיה לבחור לדמויות שלו שמות סתמיים שהם בעצם רצף של אותיות כ-ל-מ-נ-ס-ע או דמות אחרת - האלמנה וזחטי (ו-ז-ח-ט-י) שמחה להרשים אותך אייב

אייבורי

New member
פעמים כיפאק לפומלית

אכן מתרשם פומלית (משום מה ספרות אף פעם לא הייתה הצד החזק שלי, ריאלי בנשמתי) אבל שמח לקורא ולהשכיל יש מחזות מומלצים של חנוך לוין

האמת?

קשה לבחור מחזה מומלץ, אבל שווה לראות בתיאטרון את ההפקות של מחזותיו. זהרירה חריפאי עושה את הדמויות שלו (כלמנסע בינהם) בצורה מופלאה. לקרוא מחזות שלו זה לא תענוג גדול, אבל מומלץ לקרוא מערכונים קצרים שהופיעו בספר מצחיק עד דמעות "מה אכפת לציפור" אייב, שנייסד פה פינת תרבות?

אייבורי

New member
בודאי - זוד לעיונך

השכלה זה חשוב לנפש (מי אמר שרק בסקס עסקינן) המלצות לספרים המלצות להצגות מסעדות נפלאות (כן אוכל זה גם תרבות בצורה מסויימת) זוד נשמח אם תיצר מקום כזה בפורום הנפלא

Z o d i a c

New member
פינת תרבות שבועית אתה מתכוון?

נשמע אחלה! יאללה אייב, אני אומר לך על זה!

למעלה