מה דעתכם.

nili6

New member
מה דעתכם.

ברצוני להתייחס לכמה ניתוחים מ"שבעה לילות" בשבועות האחרונים ובכלל. הניתוחים מתייחסים לאישים מפורסמים, זמר/שחקן וכד'. אני תוהה,- האם ללא ידיעה מיהו הכותב, היו נכתבים על כ"א מן הדמויות אותם דברים, או שמא הניתוח היה שונה לפחות בחלקו. ואדגים את דבריי: קובי אושרת- חוש קצב מצויין, וכישרון מוסיקאלי מובהק נורית גלרון- "חוש קצב מפותח" יוסי סיאס -יכולת הקשבה והכלה של הזולת, אמפאתיה, ער ורגיש לנעשה סביבו משום מה אין לי כמעט ספק שאילו כתבי היד הללו היו מנותחים ללא ידיעה מיהו האדם , או למשל בשעור לגרפולוגיה כחלק מקורס, הניתוח היה בחלקו שונה לפחות חלקית, מכיל נקודות נוספות, גם שליליות, ומתייחס לעוד אספקטים בכתב (למרות שלא מצויינים כאן סימני הכתב מהם עולות המסקנות).

fingers

New member
זו דעתנו

הלוווווW גם אני תוהה, משום מה אכן אין לך ספק? אין כמו עיתונות כתובה כמקור לאמת אבסולוטית, חשיבות ואיכות.

shamon51

New member
קשה להתייחס למה שהוא ../images/Emo29.gif../images/Emo142.gif

שלא ראיתי, אבל אני חושב גם כן שהידיעה מי הכותב ובמיוחד אם הוא אישיות מפורסמת בוודאי "מטה" את צורת הניתוח שמעון

יש משהו בדבריך וזו גם תחושתי.

ללא ספק שיש גם עידון כלפי מעלה מטעמים מובנים ואני בספק לו את זו שהיית כותבת בעתון בהקשרים אלה היית כותבת את האמת ללא כחל וסרק. יתכן שלו היתה התייחסות מצד הפורום לכתבי היד הללו ניתן היה לברר את הדברים, ובראש ובראשונה לעצמינו. שנתחיל עם רפי גינת ?

nili6

New member
אוקיי, אבל

תוכל לומר לי תחילה מהי המילה השלישית אצלו בשורה השלישית, לאחר הסוגריים?

שרפי יהיה לא קריא ? האיש הברור הזה

הסוגרים זה בשורה השניה: "היא תמיד דרמטית ויוצרת ענין וריתוק..

למעלה