מה דעתכם..

iltush

New member
מה דעתכם..

אני עומד לעבור ראיון שכמעט תמיד שואלים בו את אותה השאלה: "תגיד שתי חסרונות שלך?". מה נראה לכם שתהיה התשובה המתאימה? אם להיות כנה אז התשובות הכי אמיתיות, במקרה שלי, הן עצלן ולא מתרכז בעבודה. לא כל כך מתאים נכון......... אם יש לך רעיונות אשמח לשמוע אתכם.

yoss10

New member
פרפקציוניזם והתרגשות

פרפקציוניזם - לא ממש חסרון ואתה יכול לומר שאתה מודע לכך (ולכן זה ילך ויפתר) התרגשות - תכונה אנושית ולא חסרון ןלכן התשובה תראה כנה אך ללא חסרונות מהותיים בהצלחה

orom

New member
אבל אלה לא החסרונות האמיתיים

שלו וכשהוא יתבקש לתת דוגמאות ולהסביר למה ההתרגשות מפריעה לו ומה הוא עושה כדי לטפל בנושא הוא סתם יתקע ויסתבך. וכשיתקשרו לממליצים וישאלו על נושא ההתרגשות שלו- הם ישאלו על מה אתה מדבר- זה הדבר האחרון שמאפיין אותו או מפריע לו בעבודה. בקיצור לא מומלץ לספר על חסרונות לא אמיתיים.

orom

New member
אכן לא כל כך מתאים

אבל אולי יש לך עוד תכונות רעות ש"יותר" כדאי להזכיר בראיון עבודה?

iltush

New member
תודה על התשובות אבל..........

אני חייב לציין שזה לא ראיון עבודה רגיל, ואף אחד לא יתקשר לממליצים. הראיון הזה קשור טיפה לצבא......... בקשר חסרונות חשבתי לדבר טיפה על פחד במה, וישר להדגיש שאני תמיד מפצה על זה בהכנות הרבה יותר מדוקדקות. בכל מקרה אשמח לשמוע עוד רעיונות שלכם, כל דבר יעזור לי, כי לי עצמי ממש אין רעיונות. תודה.

sher26

New member
אתה יכול להגיד אולי

שאתה רגיש ,ונוטה לקחת דברים באופן אישי לפחות בהתחלה עד שאתה קולט את הסביבה והנפשות הפועלות ויודע למה לצפות ואח"כ אתה כבר יותר משוחרר. אני לא יודעת אם זאת תכונה כל כך בעייתית

niya

New member
אני הייתי מציעה לך

לשאול כמה חברים טובים - שיספרו לך מה התכונות הטובות והרעות שלך בעיניהם. הרי בשביל זה יש חברים... אחר כך (וכמובן בלי להיעלב מהם) אפשר לחשוב (לבד או יחד איתם) עד כמה זה נכון (לא להיכנס לויכוח אלא לחשוב מה ניתן להוציא לטובתך ממה שנאמר), ואיך להציג את התכונות השליליות כמו הטובות באור חיובי בראיון. אני גם מציעה לנהל ראיון "דמה" עם חברים, שישאלו אותך על התכונות... ושלא ירפו ממך. תרגול טוב לפני הראיון ו...

mbo

New member
היתי מציע...

תכונות אופי ולא תכונות של פעילות ויכות ביצו כמו הסיפור על הפרפרציוניזים שהוא נכון מאוד ולעולם לא הובן לי למה מצינים זאת כתכונה רעה. לדוגמה תציין אדישות, צייניות וכד' תאורי אופי שלא יפגעו לך בעבודה וביכולת שלך לבצע אותה. בהצלחה

למעלה