מה דעתכם? הכנתי את זה עכשיו. כדאי לי להמשיך עם זה ולעשות סרטון שלהם בגירסא כזאת?
כ כרמל 1 New member 5/10/03 #1 מה דעתכם? הכנתי את זה עכשיו. כדאי לי להמשיך עם זה ולעשות סרטון שלהם בגירסא כזאת?
T TRIPLEfnH New member 7/10/03 #2 קארטמן עשה דיאטה או משהו ? כי הוא בדרך כלל פי 2 ברוחב משאר הילדים... אבל מגניב.
M MegaTom X New member 7/10/03 #4 יפה פעם עשיתי שני סרטונים בגיפ אבל זה היה כל כל מזמן והם יצא לי דיי בסדר... אממ זה היה עוד שקראו לי sweeetom טוב לא חשוב אבל בהצלחה עם הסירטון שלך
יפה פעם עשיתי שני סרטונים בגיפ אבל זה היה כל כל מזמן והם יצא לי דיי בסדר... אממ זה היה עוד שקראו לי sweeetom טוב לא חשוב אבל בהצלחה עם הסירטון שלך
E elcool New member 7/10/03 #9 הם נראים כמו שתי דברים: גרמלינים מוזרים (האוזנים והאפים המחודדים... )או כמו במבוגרים ששיחקו את ילדים בפרק "השרפות עצמית"
הם נראים כמו שתי דברים: גרמלינים מוזרים (האוזנים והאפים המחודדים... )או כמו במבוגרים ששיחקו את ילדים בפרק "השרפות עצמית"
W wanna get high New member 7/10/03 #8 הם טיפה יותר מדי גבוהים בשביל ילדים אפילו במציאות... תזכור שהם בני שמונה...